Tα βιογραφικά 10 υποψηφίων του συνδυασμού «Μπροστά για την Εορδαία» με υποψήφιο Δήμαρχο Εορδαίας Γ. Καραβασίλη

29 Απριλίου 2019
14:58

Tα βιογραφικά 10 υποψηφίων του συνδυασμού «Μπροστά για την Εορδαία» με υποψήφιο Δήμαρχο Εορδαίας Γ. Καραβασίλη.

ΜΑΡΑΠΑΣ ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΣ

Γεννήθηκε στην Ασβεστόπετρα και κατοικεί από μικρή ηλικία στην Πτολεμαΐδα. Είναι παντρεμένος με την Χρυσάνθη Τσαχουρίδου, με την οποία έχουν έναν γιό, τον Γιώργο.

Είναι συνταξιούχος της ΔΕΗ, ενώ στο παρελθόν εργάστηκε ως χειριστής στην ΑΕΒΑΛ. Είναι ένας άνθρωπος με έντονη δράση στα κοινά, διάθεση για προσφορά και αγάπη για την αυτοδιοίκηση.

Τηλ. 6974805786

ΜΑΥΡΙΚΑΚΗ ΒΟΥΛΑ

του Βασιλείου από την Πτολεμαΐδα και της Γεωργίας Καραμπάση από την Καρδιά, γεννήθηκε το 1989 και μεγάλωσε στην Πτολεμαΐδα.

Είναι πτυχιούχος Αρχιτέκτων Τοπίου Τ.Ε. με μεταπτυχιακή εξειδίκευση στον Περιβαλλοντικό Σχεδιασμό Πόλεων και Κτιρίων (MSc.), έχοντας επαγγελματική εμπειρία από την Τεχνική Υπηρεσία του Δήμου Κασσάνδρας και από ιδιωτικά τεχνικά και μελετητικά γραφεία της Κεντρικής και Δυτικής Μακεδονίας. Επίσης, είναι Πιστοποιημένη Εκπαιδεύτρια Ενηλίκων (CAT), και καταρτισμένη στον κλάδο του τουρισμού με εμπειρία από την περιοχή μας και τη Νότια Ελλάδα.

Είναι μέλος της Πανελλήνιας Ένωσης Επαγγελματιών Γεωτεχνικών & Επιχειρήσεων Πρασίνου (ΠΕΕΓΕΠ), ιδρυτικό μέλος του Πολιτιστικού Συλλόγου Κρητών & Φίλων Κρήτης Πτολεμαΐδας, και μέλος του Πολιτιστικού Συλλόγου Βορείου Πεδίου.

Επιθυμεί να ενισχύσει τη βιώσιμη αστική ανάπτυξη, την ανάδειξη της πολιτιστικής κληρονομιάς και του αθλητισμού του τόπου μας, αλλά και την ανάπτυξη τουριστικών προϊόντων και υπηρεσιών.

Τηλ. 6983670882

E-mail: [email protected]

ΠΑΠΑΔΟΠΟΥΛΟΣ ΣΤΑΘΗΣ

Γεννήθηκε και μεγάλωσε στην Πτολεμαΐδα και είναι 34 ετών. Είναι γιός του Παντελή και της Χριστίνας το γένος Ευγενίδη. Υπήρξε επαγγελματίας ποδοσφαιριστής στον Εορδαϊκό και σε πολλές τοπικές ομάδες, όπως στον Μακεδονικό, το Φούφα και την Α.Ε Περδίκα.

Διαθέτει πτυχίο Μηχανοτεχνίτη, ενώ σήμερα εργάζεται ως ιδιωτικός υπάλληλος.

Τηλ. 6973975323 – 6973835758

E-mail: stathispapadopoulos85@gmail.com

ΠΟΛΙΤΙΔΟΥ ΔΕΣΠΟΙΝΑ

(του Σταύρου και της Μαρίας το γένος Μαρτινάκη)

Γεννήθηκε στην Πτολεμαΐδα και έχει μία κόρη, την Μαρία. Είναι απόφοιτη Μηχανογραφημένης Λογιστικής και Μηχανολογίας καθώς και Στέλεχος Ασφαλείας Προσώπων και Υποδομών. Διετέλεσε Υπεύθυνη Πωλήσεων και Δημοσίων Σχέσεων καθώς και Διευθύντρια Πωλήσεων σε ιδιωτικές εταιρείες (VIS VITALYS UNIVERSAL, AVON COSMETICS). Σήμερα εργάζεται ως συμβασιούχος στην ΔΕΗ ΑΕ.

Από μικρή ηλικία ασχολήθηκε με τα κοινά του τόπου μας ως ενεργό μέλος στον Χιονοδρομικό Ορειβατικό Σύλλογο, Εύξεινο Λέσχη Πτολεμαΐδας, Σύλλογο Φίλων Εορδαίας και στο Σ.Ε.Ο Σώμα Ελληνίδων Οδηγών (από οδηγός, αρχηγός ως Αντιπρόεδρος Δ.Σ).

Από το 2014: Εθελοντής Διασώστης στην Εθελοντική Διασωστική Ομάδα Πτολεμαΐδας .

2015: Εθελοντής Πυροσβέστης (Δασοπροστασία-Δασοπυρόσβεση)

2016: Επιλέχθηκε από την Περιφέρεια Δυτικής Μακεδονίας και το Γραφείο Πολιτικής Προστασίας και πιστοποιήθηκε στην «Διαχείριση Κρίσεων» στο ΤΕΙ Δυτικής Μακεδονίας. Κάτω από τον ίδιο φορέα πιστοποιήθηκε επίσης στο βιωματικό σεμινάριο « Μπαίνοντας στη θέση των ατόμων με αναπηρία –προσωπική και κοινωνική εκπαίδευση».

2017: Εκπαιδεύτρια στην Καρδιοπνευμονική Αναζωογόνηση (ERC).

Με άσβεστο το όραμα του εθελοντισμού συνεχίζει την εθελοντική της δραστηριότητα μέχρι και σήμερα.

Τηλ. 6983667005

E-mail: [email protected]

ΣΑΒΒΙΔΗΣ ΓΙΩΡΓΟΣ

Γεννήθηκε στην Πτολεμαΐδα το 1994 και μεγάλωσε στο Μεσόβουνο Εορδαίας. Κατάγεται από αγροτική οικογένεια. Είναι γιός του Παναγιώτη και της Δέσποινας, το γένος Σιούλα. Τα τελευταία πέντε χρόνια κατοικεί στην Πτολεμαΐδα και είναι παντρεμένος με τη Νικολέτα Μουστάκα του Ιωάννη και της Δέσποινας.

Είναι απόφοιτος του ΕΠΑΛ Πτολεμαΐδας με ειδικότητα Μηχανικός αυτοκινήτων. Από το 2016 διατηρεί κτηνοτροφική επιχείρηση αιγοπροβάτων.

Τηλ. 6907011175 – 6987099041

Email: georgoss92@gmail.com

ΣΑΧΠΑΤΖΙΔΟΥ ΔΕΣΠΟΙΝΑ (Μπέττυ)

Γεννήθηκε στον Πειραιά και μεγάλωσε στην πόλη της Πτολεμαΐδας, απ’ όπου κατάγεται. Είναι παντρεμένη με τον Κωνσταντίνο Πασσαλίδη (από την Πεντάβρυσο) και έχουν ένα γιο.

Σπούδασε Επιστήμη της Μετάφρασης, Τουριστικά Επαγγέλματα, Διοικητικό και Οικονομικό Στέλεχος Επιχειρήσεων, Πληροφορική και πιστοποιήθηκε ως Στέλεχος Εμπορίου και Πωλήσεων. Εργάστηκε μεταξύ άλλων και ως γραμματέας στο Σωματείο Εργαζομένων ΔΕΗ «Η ΕΝΩΣΗ» για 5 έτη και ως καθηγήτρια αγγλικής γλώσσας μέχρι και σήμερα.

Τηλ. 6972555821

ΣΠΟΝΤΗΣ ΔΗΜΗΤΡΙΟΣ

Γεννήθηκε στο Εμπόριο Εορδαίας και μεγάλωσε στην Πτολεμαΐδα. Οι γονείς του είναι ο Φωκάς και η Αναστασία Σπόντη. Είναι παντρεμένος με την Ευτέρπη Δεληγιώργη και έχουν ένα γιο 18 ετών, τον Φωκά.

Αποφοίτησε από την Ιατρική Σχολή του Αριστοτελείου Πανεπιστημίου Θεσσαλονίκης ως Ειδικός Χειρούργος Ουρολόγος. Διετέλεσε Επιστημονικός Συνεργάτης στο Αντικαρκινικό Νοσοκομείο Θεσσαλονίκης «Θεαγένειο», χωρίς καμμιά οικονομική απαίτηση.

Άσκησε καθήκοντα εκπαιδευτικού στα ΤΕΙ Μαιευτικής Πτολεμαΐδας για 5 συναπτά έτη. Επίσης, διατέλεσε αναπληρωματικό μέλος του Δ.Σ. του «Μποδοσάκειου» Νοσοκομείου Πτολεμαΐδας και εκλεγμένο μέλος του «ΠΙΣ».

Είναι μέλος του Ιατρικού Συλλόγου Κοζάνης, της Ελληνικής Ουρολογικής Εταιρείας καθώς και της Ευρωπαϊκής Ουρολογικής Εταιρείας.

Τηλ. 6973827884

Ρούλα ΣΕΒΑΣΤΟΥ – ΤΣΑΛΚΙΤΖΙΔΟΥ

Γεννήθηκε στην Πτολεμαΐδα το 1975 όπου και διαμένει. Είναι παντρεμένη με τον Λεωνίδα Τσαλκιτζίδη και έχουν μία κόρη την Ειρήνη.

Οικονομολόγος – Φοροτεχνικός, Πτυχιούχος του Τμήματος Οικονομικών Επιστημών της Σχολής Νομικών και Οικονομικών Επιστημών του Α.Π.Θ με προσανατολισμό στην Οικονομική των Επιχειρήσεων.

Η επαγγελματική της δραστηριότητα ξεκίνησε το 1999 στον ιδιωτικό τομέα ως λογίστρια και έπειτα ως ελεύθερος επαγγελματίας, διατηρώντας Λογιστικό γραφείο, κατέχοντας Άδεια Λογιστή Φοροτεχνικού Α’ Τάξης. Το Σχολικό Έτος 2007 – 2008 προσέφερε τις γνώσεις της ως εισηγήτρια στο ΙΕΚ-ΚΕΤΕΚ-ΟΑΕΔ Πτολεμαΐδας και στο δημόσιο ΙΕΚ Πτολεμαΐδας σε εφαρμογές Μηχανογραφημένης Εμπορικής Διαχείρισης, Λογιστικής και Διοίκησης Επιχειρήσεων καθώς και σε Αρχές Οικονομικής Θεωρίας.

Εκλέχθηκε το 2009 και συμμετείχε ενεργά για μία τριετία ως μέλος του Δ.Σ. του Συλλόγου Λογιστών Ε.Φ.Ε.Ε Πτολεμαΐδας Ν. Κοζάνης με την ιδιότητα του ταμία.

Τηλ. 6937217655

E-mail: [email protected]

ΣΠΥΡΙΔΟΥ ΑΝΔΡΟΝΙΚΗ

(του Περικλή και της Ελένης Αγγελίδου)

Είναι 27 ετών και κατοικεί στην Πτολεμαΐδα. Είναι παντρεμένη με τον Τάσο Καραπαναγιωτίδη και έχουν μια κόρη 6 ετών. Έχει αποφοιτήσει από το Τμήμα Βαλκανικών Σλαβικών και Ανατολικών Σπουδών (Β.Σ.Α.Σ.) του Πανεπιστημίου Μακεδονίας. Μιλάει Αγγλικά και Τούρκικα.

Εργάζεται στον ιδιωτικό τομέα, στην πόλης της Πτολεμαΐδας. Ενδιαφέρεται για περιβαλλοντικά και εργασιακά ζητήματα.

Τηλ. 6987129888

E-mail: [email protected]

ΤΟΥΡΝΑ ΔΕΣΠΟΙΝΑ

(του Σάββα και της Παρθενόπης Γιαννακιτσίδου)

Γεννήθηκε στην Ασβεστόπετρα. Είναι παντρεμένη με τον Νικόλαο Μάντσο και έχουν αποκτήσει τρία παιδιά, την Άννα, τον Χρήστο και τον Σάββα. Αποφοίτησε από το 2ο Λύκειο Πτολεμαΐδας και ως τελειόφοιτος του Τεχνικού Επαγγελματικού Λυκείου Πτολεμαΐδας διαθέτει την ειδικότητα του Ηλεκτρολόγου.

Εργάστηκε ως υπεύθυνη καταστήματος επί δεκαοχτώ χρόνια και συνεχίζει μέχρι και σήμερα να εργάζεται στον ιδιωτικό τομέα. Ήταν ενεργό μέλος του συλλόγου Τριτέκνων και ως ενεργός πολίτης συμμετέχει σε κάθε αγώνα που αφορά κοινωνικά θέματα.

Τηλ. 6984199449

E-mail: [email protected]

Ένα σχόλιο

  • Η Μπέττυ πραγματικά είναι μία καταπληκτική Κυρία.
    Μπέττυ ολόψυχα σου εύχομαι Καλή Επιτυχία.
    Πολύ καλή υποψηφιότητά!!!

Αφήστε μία απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

*

Προσοχή!!! Για να δημοσιεύονται, από 'δω και στο εξής, τα σχόλιά σας, θα πρέπει να επιλέγετε, την παρακάτω επιλογή  "Διάβασα και αποδέχομαι τους Πολιτική απορρήτου  " που σημαίνει ότι διαβάσατε κι αποδέχεστε την πολιτική απορρήτου του kozan.gr. Αν, κάποια φορά, ξεχάσετε να το κάνετε θα λάβετε μια ειδοποίηση ότι δεν το πατήσατε (αρα δεν αποδεχτήκατε την πολιτική απορρήτου). Σε αυτή την περίπτωση, για να μη χαθεί το σχόλιο σας, πατήστε να γυρίσετε πίσω  και ξαναπατήστε "δημοσίευση", τσεκάροντας, προηγουμένως, την προαναφερόμενη επιλογή. Η συμπλήρωση των πεδίων όνομα, Ηλ. διεύθυνση και ιστότοπος, της παραπάνω φόρμας, δεν είναι υποχρεωτική.

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.