Η Ναούμα Γκίλια υποψήφια με τον Χρήστο Ζευκλή

29 Απριλίου 2019
19:34

Ονομάζομαι Ναούμα Γκίλια του Ευθυμίου και γεννήθηκα το έτος 1990. Μεγάλωσα στην πόλη της Σιάτιστας όπου και διαμένω μόνιμα. Αποφοίτησα από το Γενικό Λύκειο Σιάτιστας και ολοκλήρωσα τις σπουδές μου στο ΙΕΚ Κοζάνης με την ειδικότητα «Τεχνικός Εφαρμογών Πληροφορικής με Πολυμέσα». Εργάζομαι ως ιδιωτική υπάλληλος, ενώ στο παρελθόν εργάστηκα και στην ΑΤΕbank στα πλαίσια της πρακτικής μου άσκησης. Κατέχω πτυχίο Αγγλικής γλώσσας και πιστοποιητικό ECDL Πληροφορικής. Παρακολούθησα επιτυχώς το Πρόγραμμα Κατάρτισης «Βασικές Δεξιότητες Χρήσης Τ.Π.Ε.» του Επιχειρησιακού Προγράμματος «Ανάπτυξη Ανθρώπινου Δυναμικού». Από το 2017 είμαι αντιπρόεδρος του Ιππικού Αθλητικού Πολιτιστικού Συλλόγου Σιάτιστας «Ο ΑΓΙΟΣ ΜΟΔΕΣΤΟΣ». Επίσης είμαι εν ενεργεία μέλος (ταμίας) του Διοικητικού Συμβουλίου του Φιλοζωικού Συλλόγου Σιάτιστας «Η ΕΥΘΥΝΗ».

Είμαι ένας νέος άνθρωπος με όρεξη για δουλειά, όνειρα και σχέδια για το μέλλον, μα πάνω από όλα με αγάπη για τον τόπο μου. Πιστεύω πως είναι σημαντικό να ασχολούνται με τα κοινά νέοι άνθρωποι. Έτσι αποφάσισα να ασχοληθώ ενεργά, θέτοντας για πρώτη φορά υποψηφιότητα, ως δημοτική σύμβουλος, με τον συνδυασμό «ΔΥΝΑΜΗ ΕΠΑΝΕΚΚΙΝΗΣΗΣ», στο πλευρό του υποψήφιου Δημάρχου Βοΐου κ. Χρήστου Ζευκλή, του οποίου η εντιμότητα και το ήθος του σε συνδυασμό με την αγωνιστική του πορεία αποτελούν εγγύηση για το μέλλον του Δήμου μας. Συν τοις άλλοις, όλα τα μέλη του συνδυασμού είναι αξιόλογα, ευαισθητοποιημένα, ηθικά, με φρέσκες ιδέες και πολύ όρεξη για πράξεις!

Με εκτίμηση

Ναούμα Γκίλια

Ένα σχόλιο

Αφήστε μία απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

*

Προσοχή!!! Για να δημοσιεύονται, από 'δω και στο εξής, τα σχόλιά σας, θα πρέπει να επιλέγετε, την παρακάτω επιλογή  "Διάβασα και αποδέχομαι τους Πολιτική απορρήτου  " που σημαίνει ότι διαβάσατε κι αποδέχεστε την πολιτική απορρήτου του kozan.gr. Αν, κάποια φορά, ξεχάσετε να το κάνετε θα λάβετε μια ειδοποίηση ότι δεν το πατήσατε (αρα δεν αποδεχτήκατε την πολιτική απορρήτου). Σε αυτή την περίπτωση, για να μη χαθεί το σχόλιο σας, πατήστε να γυρίσετε πίσω  και ξαναπατήστε "δημοσίευση", τσεκάροντας, προηγουμένως, την προαναφερόμενη επιλογή. Η συμπλήρωση των πεδίων όνομα, Ηλ. διεύθυνση και ιστότοπος, της παραπάνω φόρμας, δεν είναι υποχρεωτική.

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.