Δημοτική Κοινωφελής Επιχείρηση Κοινωνικής Πρόνοιας & Μέριμνας του Δήμου Κοζάνης: Διανομή συμβολικών δώρων στους 500 περίπου ωφελούμενους των πέντε δομών του Δήμου

30 Απριλίου 2019
15:54

Η Δημοτική Κοινωφελής Επιχείρηση Κοινωνικής Πρόνοιας & Μέριμνας του Δήμου Κοζάνης, μέσω του προγράμματος «Βοήθεια στο Σπίτι» προέβη σε διανομή συμβολικών δώρων στους 500 περίπου ωφελούμενους των πέντε δομών του Δήμου.
Η δράση αυτή έχει καθιερωθεί τα τελευταία χρόνια και σκοπό έχει την ανταπόδοση της εκτίμησης και του σεβασμού στους ανθρώπους που τόσα χρόνια ανοίγουν τα σπίτια τους και δέχονται τους εργαζόμενους των δομών Βοήθεια στο Σπίτι πραγματικά σαν να είναι δικοί τους άνθρωποι, καθώς έχουν συμπληρωθεί δεκαέξι χρόνια συνεχούς παρουσίας, παρέχοντας πρωτοβάθμια κοινωνική και νοσηλευτική φροντίδα όχι μόνο σε άτομα τρίτης ηλικίας και Α.Μ.Ε.Α., αλλά και σε κοινωνικά και μεμονωμένα νοσηλευτικά περιστατικά.
Στα πλαίσια, λοιπόν των εορτών του Πάσχα, οι εργαζόμενοι του Π.Β.Σ. διένειμαν σε όλους τους ωφελούμενους του πρ/τος συμβολικά από μία λαμπάδα και μία εικόνα της Αναστάσεως του Χριστού, ως ελάχιστο δείγμα σεβασμού στα πρόσωπα των ατόμων της τρίτης ηλικίας, που αποτελούν παράδειγμα για τους νεότερους με την απλότητα της σκέψης τους και την εμπειρική σοφία τους.
Το Δ.Σ. της Κοινωφελούς Επιχείρησης και οι εργαζόμενοι του Προγράμματος «Βοήθεια στο Σπίτι» ευχαριστούν την Ι. Μητρόπολη Σερβίων & Κοζάνης και το Γηροκομείο Κοζάνης για την προσφορά των λαμπάδων.

2 σχόλια

Αφήστε μία απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

*

Προσοχή!!! Για να δημοσιεύονται, από 'δω και στο εξής, τα σχόλιά σας, θα πρέπει να επιλέγετε, την παρακάτω επιλογή  "Διάβασα και αποδέχομαι τους Πολιτική απορρήτου  " που σημαίνει ότι διαβάσατε κι αποδέχεστε την πολιτική απορρήτου του kozan.gr. Αν, κάποια φορά, ξεχάσετε να το κάνετε θα λάβετε μια ειδοποίηση ότι δεν το πατήσατε (αρα δεν αποδεχτήκατε την πολιτική απορρήτου). Σε αυτή την περίπτωση, για να μη χαθεί το σχόλιο σας, πατήστε να γυρίσετε πίσω  και ξαναπατήστε "δημοσίευση", τσεκάροντας, προηγουμένως, την προαναφερόμενη επιλογή. Η συμπλήρωση των πεδίων όνομα, Ηλ. διεύθυνση και ιστότοπος, της παραπάνω φόρμας, δεν είναι υποχρεωτική.

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.