kozan.gr: Ν. Χουντής (ΛΑΕ), σε περιοδεία του στην Κοζάνη: «Ο ελληνικός λαός στις ευρωεκλογές θα τιμωρήσει τις Ελληνικές δυνάμεις για τις μνημονιακές πολιτικές»

2 Μαΐου 2019
14:15

 

Περιοδεία στην περιοχή μας πραγματοποίησαν σήμερα Πέμπτη 2 Μαΐου, οι  υποψήφιοι Ευρωβουλευτές της Λαϊκής Ενότητας  – Μέτωπο Ανατροπής, Νίκος Χουντής Ευρωβουλευτής της ΛΑΕ, πρώην βουλευτής και υπουργός, Λ. Αμανατίδου πρ. βουλευτής Β’ Θεσσαλονίκης, πρ. έμπορος γεωργικών εργαλείων και Ιωσήφ Παπαδόπουλος, υπάλληλος περιφέρειας, Γεωλόγος Μηχανικός, μέλος του κινήματος ενάντια στην ιδιωτικοποίηση του νερού Πέλλα, στην πόλη της Κοζάνης. Το μεσημέρι παραχώρησαν συνέντευξη τύπου στο ξενοδοχείο «Αλιάκμων» με τον κ. Χουντή να τονίζει μεταξύ άλλων πως: «ο ελληνικός λαός στις ευρωεκλογές θα τιμωρήσει τις Ελληνικές πολιτικές δυνάμεις για τις μνημονιακές πολιτικές τους. Ο Ελληνικός λαός έχει κουραστεί από τις μειώσεις συντάξεων». Η κα Αμανατίδου τόνισε: «είμαστε ενάντια στα καταστροφικά μνημόνια αλλά και την ιδιωτικοποίηση της ΔΕΗ».

Θ. Τέγος

Ένα σχόλιο

  • «Ο ελληνικός λαός στις ευρωεκλογές θα τιμωρήσει τις Ελληνικές δυνάμεις για τις μνημονιακές πολιτικές»

    Τιμωρία και αυτή ε, στην χειρότερη περίπτωση πρώτο κόμμα ΝΔ και ακόλουθη ο ΣΥΡΖΑ

Αφήστε μία απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

*

Προσοχή!!! Για να δημοσιεύονται, από 'δω και στο εξής, τα σχόλιά σας, θα πρέπει να επιλέγετε, την παρακάτω επιλογή  "Διάβασα και αποδέχομαι τους Πολιτική απορρήτου  " που σημαίνει ότι διαβάσατε κι αποδέχεστε την πολιτική απορρήτου του kozan.gr. Αν, κάποια φορά, ξεχάσετε να το κάνετε θα λάβετε μια ειδοποίηση ότι δεν το πατήσατε (αρα δεν αποδεχτήκατε την πολιτική απορρήτου). Σε αυτή την περίπτωση, για να μη χαθεί το σχόλιο σας, πατήστε να γυρίσετε πίσω  και ξαναπατήστε "δημοσίευση", τσεκάροντας, προηγουμένως, την προαναφερόμενη επιλογή. Η συμπλήρωση των πεδίων όνομα, Ηλ. διεύθυνση και ιστότοπος, της παραπάνω φόρμας, δεν είναι υποχρεωτική.

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.