kozan.gr: Xύτρα ειδήσεων: Υποψήφια με το συνδυασμό “Κοζάνη – Τόπος να Ζεις” και τον Λ. Ιωαννίδη η Βάγια Τζέλλου

2 Μαΐου 2019
16:00

Σύμφωνα με πληροφορίες της στήλης, υποψήφια με το συνδυασμό “Κοζάνη – Τόπος να Ζεις” και τον Λ. Ιωαννίδη θα είναι η Βάγια Τζέλλου. Είναι Μηχανικός Χωροταξίας, Πολεοδομίας και Περιφερειακής Ανάπτυξης. Γεννήθηκε τον Ιανουάριο του 1986 στην Αιανή Κοζάνης. Είναι παντρεμένη με τον Κωνσταντίνο Κύρινα και έχει έναν γιο. Είναι πτυχιούχος Μηχανικός Χωροταξίας, Πολεοδομίας και Περιφερειακής Ανάπτυξης της Πολυτεχνικής Σχολής του Πανεπιστημίου Θεσσαλίας. Το 2012 απέκτησε μεταπτυχιακό τίτλο σπουδών από το Πανεπιστήμιο Θεσσαλίας με τίτλο “Ευρωπαϊκές Σπουδές στην Περιφερειακή Ανάπτυξη”. Η επαγγελματική της εμπειρία ξεκίνησε με πρακτική άσκηση στο ερευνητικό Εργαστήριο Περιφερειακών Οικονομικών Αναλύσεων και στο Εργαστήριο Αξιολόγησης Πολιτικών και Προγραμμάτων Ανάπτυξης του Πανεπιστημίου Θεσσαλίας. Εργάστηκε στο Μελετητικό – Αρχιτεκτονικό Γραφείο του Δ. Δούμα στη Θεσσαλονίκη το 2010. Συμμετείχε στο Στρατηγικό Σχέδιο Μάρκετινγκ για το Δήμο Κοζάνης το 2014. Εργάστηκε ως Μηχανικός στην Πολεοδομία του Δήμου Κοζάνης το 2015 και στην διεύθυνση Προγραμματισμού του Δήμου Βέροιας το 2018.

Η Χύτρα

4 σχόλια

Αφήστε μία απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

*

Προσοχή!!! Για να δημοσιεύονται, από 'δω και στο εξής, τα σχόλιά σας, θα πρέπει να επιλέγετε, την παρακάτω επιλογή  "Διάβασα και αποδέχομαι τους Πολιτική απορρήτου  " που σημαίνει ότι διαβάσατε κι αποδέχεστε την πολιτική απορρήτου του kozan.gr. Αν, κάποια φορά, ξεχάσετε να το κάνετε θα λάβετε μια ειδοποίηση ότι δεν το πατήσατε (αρα δεν αποδεχτήκατε την πολιτική απορρήτου). Σε αυτή την περίπτωση, για να μη χαθεί το σχόλιο σας, πατήστε να γυρίσετε πίσω  και ξαναπατήστε "δημοσίευση", τσεκάροντας, προηγουμένως, την προαναφερόμενη επιλογή. Η συμπλήρωση των πεδίων όνομα, Ηλ. διεύθυνση και ιστότοπος, της παραπάνω φόρμας, δεν είναι υποχρεωτική.

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.