kozan.gr: Η πορεία των εργασιών μετεγκατάστασης του οικισμού Κομάνου κι οι εξελίξεις με τον Ιερό Ναό του Αγίου Νικολάου (στην παλαιά θέση του χωριού), απασχόλησαν τη Λαϊκή Συνέλευση των κατοίκων, το απόγευμα της Πέμπτης 2/5 (Βίντεο & Φωτογραφίες)

2 Μαΐου 2019
20:35

 

Η πορεία των εργασιών μετεγκατάστασης του οικισμού Κομάνου κι οι εξελίξεις με τον Ιερό Ναό του Αγίου Νικολάου (στην παλαιά θέση του χωριού) απασχόλησαν τη Λαϊκή Συνέλευση των κατοίκων, που πραγματοποιήθηκε το απόγευμα της Πέμπτης 2/5, στην αίθουσα συνεδριάσεων του Δημοτικού Συμβουλίου Εορδαίας. Συγκρατημένα αισιόδοξος για τις τελευταίες εξελίξεις εμφανίστηκε ο Πρόεδρος της Τ.Κ. κ. Μαυρόπουλος, ο οποίος και μίλησε στο kozan.gr:

 

 

3 σχόλια

  • Ρε πάμε καλα; Το 1996 έδωσαν τα χρήματα στους κατοίκους. Δεν πρόκειται να χτίσει σπίτι κανείς τώρα στον νέο οικισμό. Ο Κόμανος ΕΞΑΦΑΝΙΣΘΗΚΕ με ευθύνες πολλών επί πολλά χρόνια.

  • ΕΙΝΑΙ ΝΤΡΟΠΗ ΤΗΝ ΕΠΟΧΗ ΠΟΥ ΟΛΟΣ Ο ΚΟΣΜΟΣ ΣΤΕΝΑΖΕΙ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΑ,ΚΑΠΟΙΟΙ ΑΝΕΓΚΕΦΑΛΟΙ(ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑΡΧΗΣ,ΔΗΜΑΡΧΟΣ,ΠΡΟΕΔΡΟΣ Τ.Κ.ΚΟΜΑΝΟΥ,ΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΟΙ Κ.Τ.Λ.),ΝΑ ΣΚΠΟΡΠΑΝΕ ΛΕΦΤΑ ΣΕ ΠΗΓΑΔΙ ΔΙΧΩΣ ΠΑΤΟ.ΤΟ ΧΩΡΙΟ ΚΟΜΑΝΟΣ ΤΕΛΕΙΩΣΕ.ΔΕΝ ΤΟ ΚΑΤΑΛΑΒΑΤΕ ΚΥΡΙΟΙ?ΝΤΡΟΠΗ,ΝΤΡΟΠΗ.

  • Συμφωνω απολυτα μαζι σου….κ θελω να δηλωσω πως ο κομανος εχει πανω απο 1000 εγγεγραμμένους κ στην συνελευση ειναι το πολυ 20 ατομα…..

Αφήστε μία απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

*

Προσοχή!!! Για να δημοσιεύονται, από 'δω και στο εξής, τα σχόλιά σας, θα πρέπει να επιλέγετε, την παρακάτω επιλογή  "Διάβασα και αποδέχομαι τους Πολιτική απορρήτου  " που σημαίνει ότι διαβάσατε κι αποδέχεστε την πολιτική απορρήτου του kozan.gr. Αν, κάποια φορά, ξεχάσετε να το κάνετε θα λάβετε μια ειδοποίηση ότι δεν το πατήσατε (αρα δεν αποδεχτήκατε την πολιτική απορρήτου). Σε αυτή την περίπτωση, για να μη χαθεί το σχόλιο σας, πατήστε να γυρίσετε πίσω  και ξαναπατήστε "δημοσίευση", τσεκάροντας, προηγουμένως, την προαναφερόμενη επιλογή. Η συμπλήρωση των πεδίων όνομα, Ηλ. διεύθυνση και ιστότοπος, της παραπάνω φόρμας, δεν είναι υποχρεωτική.

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.