Βιογραφικά και φωτογραφίες υποψηφίων του συνδυασμού «Ενωμένη Εορδαία» του Παναγιώτη Πλακεντά.

Θωμά-Ιωάννου Ραχήλ του Ιωάννη. (Δ.Ε. Πτολεμαΐδας)

Γεννήθηκε το 1977. Γονείς της είναι ο Γιάννης Θωμάς από την Ασβεστόπετρα, ταπετσιέρης και η Σταυρούλα Θεοφυλάκη από τον Περδίκκα . Είναι παντρεμένη με τον Ηλία Ιωάννου, οδοντίατρο και έχουν ένα κοριτσάκι την Μαρία . Είναι απόφοιτος του ΔΙΕΚ Κοζάνης του Τμήματος Εμπορικών Επιχειρήσεων. Από το 1997 εργάστηκε σε επιχείρηση κατασκευής και εμπορίας επίπλων. Από το 2000 μέχρι και το 2013 επεκτείνοντας την οικογενειακή επιχείρηση, διατήρησε δικό της κατάστημα εμπορίας επίπλων και ταπετσαριών σαλονιών, στην Πτολεμαΐδα. Υπήρξε μέλος του Πολιτιστικού Συλλόγου Ασβεστόπετρας, του Μικρασιατικού Συλλόγου Πτολεμαΐδας και του Ποντιακού συλλόγου Πτολεμαΐδας. Επίσης ήταν ενεργό μέλος της Ομάδας Αλληλεγγύης Πολιτών Εορδαίας και του Γραφείου Εθελοντισμού του Δήμου Εορδαίας. Δραστηριοποιήθηκε έντονα υποστηρίζοντας τη λειτουργία του Κοινωνικού Παντοπωλείου Πτολεμαΐδας.

Κρητικού Παρασκευή (Βούλα) του Νικολάου (Δ.Ε. Πτολεμαΐδας).

Ιδιωτική Υπάλληλος

Η Παρασκευή (Βούλα) Κρητικού γεννήθηκε στην Πτολεμαΐδα όπου και κατοικεί. Πρώην αθλήτρια στίβου στην Γυμναστική Ένωση και μετέπειτα μπάσκετ στον Απόλλωνα Πτολεμαΐδας. Απόφοιτος του Ενιαίου Πολυκλαδικού Λυκείου μετέπειτα συνέχισε τις σπουδές ως ειδικός εφαρμογών πληροφορικής με πολυμέσα. Η αγάπη της για την μουσική την οδήγησε σε διάφορα ραδιόφωνα της πόλης με τελευταίο σταθμό τον Viva FM όπου είναι ραδιοφωνικός παραγωγός μέχρι και σήμερα. Εργάζεται στον ιδιωτικό τομέα, έχει δύο κόρες και θέλει όπως λέει το καλύτερο για την πόλη της.

Τριανταφυλλίδου Παρασκευή (Βούλα) του Ιωάννη (Δ.Ε. Βερμίου).

Ιδιωτική υπάλληλος

Η Παρασκευή (Βούλα) Τριανταφυλλίδου γεννήθηκε το 1978 στην Αλεξάνδρεια Ημαθίας. Είναι απόφοιτος του τμήματος προγραμματιστών Η/Υ του Τεχνικού Λυκείου. Εργάζεται πάνω από 15 χρόνια στον ιδιωτικό τομέα στην πόλη της Πτολεμαΐδας. Έχει ένα γιο τον Γιάννη ο οποίος είναι 9 ετών.