kozan.gr: Χύτρα ειδήσεων: Ανοιχτός πολιτικός διάλογος, παρουσία δημοτών, μεταξύ των δύο υποψήφιων δημάρχων Bελβεντού, Μανώλη Στεργίου και Νίκου Τέτου, σε μια πρωτότυπη διαδικασία, για τις συγκεκριμένες αυτοδιοικητικές εκλογές – Θα διεξαχθεί στο Μετόχι την ερχόμενη Τετάρτη 22/5

16 Μαΐου 2019
08:52
Κανένα σχόλιο

Σύμφωνα με πληροφορίες του kozan.gr, μια ωραία και πρωτότυπη διαδικασία στις συγκεκριμένες αυτοδιοικητικές εκλογές, τουλάχιστον για τα δεδομένα της περιοχής, θα πραγματοποιηθεί στο Βελβεντό, την ερχόμενη Τετάρτη 22/5, στο Μετόχι. Ένας ανοιχτός πολιτικός διάλογος, παρουσία δημοτών, μεταξύ των δύο υποψήφιων δημάρχων, Μανώλη Στεργίου και Νίκου Τέτου. Τη συζήτηση θα διευθύνει τριμελές προεδρείο, που θα απαρτίζεται από τρεις πρώην δημοτικούς συμβούλους, εκ των οποίων οι δύο είχαν διατελέσει πρόεδροι δημοτικού συμβουλίου Βελβεντού. Στη συγκεκριμένα διαδικασία κλήθηκε να συμμετέχει κι η υποψήφια δήμαρχος με τη Λαϊκή Συσπείρωση, Ειρήνη Γκαμπράνη, ωστόσο αρνήθηκε, για λόγους που ενδεχομένως εξηγηθούν με επίσημη ανακοίνωση του συνδυασμού της. Να σημειωθεί πως μπορεί για τα δεδομένα της περιοχής, τα τελευταία, περίπου δέκα χρόνια, η εν λόγω διαδικασία να αποτελεί ένα πρωτόγνωρο γεγονός, ωστόσο για το Βελβεντό αντίστοιχες (διαδικασίες) διεξάγονται από το 1982, με μια μικρή διακοπή, το 2010 & το 2014, όταν και δεν υπήρχε ο Δήμος Βελβεντού.

H Xύτρα

 

 

Αφήστε μία απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

*

Προσοχή!!! Για να δημοσιεύονται, από 'δω και στο εξής, τα σχόλιά σας, θα πρέπει να επιλέγετε, την παρακάτω επιλογή  "Διάβασα και αποδέχομαι τους Πολιτική απορρήτου  " που σημαίνει ότι διαβάσατε κι αποδέχεστε την πολιτική απορρήτου του kozan.gr. Αν, κάποια φορά, ξεχάσετε να το κάνετε θα λάβετε μια ειδοποίηση ότι δεν το πατήσατε (αρα δεν αποδεχτήκατε την πολιτική απορρήτου). Σε αυτή την περίπτωση, για να μη χαθεί το σχόλιο σας, πατήστε να γυρίσετε πίσω  και ξαναπατήστε "δημοσίευση", τσεκάροντας, προηγουμένως, την προαναφερόμενη επιλογή. Η συμπλήρωση των πεδίων όνομα, Ηλ. διεύθυνση και ιστότοπος, της παραπάνω φόρμας, δεν είναι υποχρεωτική.

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.