Συνδυασμός “Κοζάνη – Μπροστά”, Ε. Σημανδράκος: “Οι μάσκες έπεσαν – Το κρυφτούλι του κ. Ιωαννίδη τελείωσε και μάλιστα με τον πιο επίσημο τρόπο”

19 Μαΐου 2019
13:17

Οι μάσκες έπεσαν. Το κρυφτούλι του κ. Ιωαννίδη τελείωσε και μάλιστα με τον πιο επίσημο τρόπο. Χθες ο κ. Τσίπρας ανακοίνωσε ότι είναι ο εκλεκτός του για το Δήμο Κοζάνης παρά τις προσπάθειες του Δημάρχου να δείχνει ανεξάρτητος ή να δίνει ασαφείς απαντήσεις σε σχετικά ερωτήματα περί χρίσματος. Αυτή είναι η διαφορά μας. Ότι για μας τα προβλήματα της καθημερινότητας δεν έχουν κόμμα. Δεν έχουν χρώμα. Είμαστε ένας πραγματικά υπερκομματικός και πολυσυλλεκτικός συνδυασμός που γίναμε όλοι μια γροθιά γιατί θέλουμε να δώσουμε λύσεις σε πραγματικά προβλήματα. Οι πολίτες της Κοζάνης δεν θέλουν ιδεολογικά παιχνίδια. Δεν θέλουν μικροκομματικά παιχνίδια. Θέλουν πραγματικές λύσεις. Απτά και μετρήσιμα αποτελέσματα. Είμαστε εδώ γιατί πατάμε γερά στα πόδια μας. Γιατί αυτός ο τόπος δεν αντέχει άλλους δημάρχους φερέφωνα της κομματικής πολιτικής.

60 σχόλια

    • Ο Σημαντρακος καλα τα λεει.Μονο που ο Κεχαγιας τον ΞΕΜΠΡΟΣΤΙΑΣΕ δειχνοντας τις φωτογραφιες να παρακαλει τον Μητσοτακη να του δωσει χρησμα απο την Νεα Δημοκρατια στην Καστορια. Βαγγελη Σημαντρακο ολοι ξερουν. ΟΙ ΓΥΡΟΛΟΓΟΙ ΤΕΛΟΣ.

  • ΣΗΜΑΝΔΡΑΚΟ, εκλέχτηκες και είσαι ΑΝΤΙΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑΡΧΗΣ με τον ΣΥΡΙΖΑ και επικεφαλής τον ΚΑΡΥΠΙΔΗ.

    Μην μπερδεύεις τον κόσμο ΒΑΓΓΕΛΗ.

      • Ο Καρυπιδης ηταν ανεξαρτητος. Μη μπερδευεσαι. Ο Μουμουλιδης ηταν ο εκλεκτος του Συριζα. Τωρα ναι. Ειναι ο Καρυπιδης κι ο Ιωαννιδης.

      • «Αυτή είναι η διαφορά μας. Ότι για μας τα προβλήματα της καθημερινότητας δεν έχουν κόμμα. Δεν έχουν χρώμα. Είμαστε ένας πραγματικά υπερκομματικός και πολυσυλλεκτικός συνδυασμός που γίναμε όλοι μια γροθιά γιατί θέλουμε να δώσουμε λύσεις σε πραγματικά προβλήματα.»

        ΣΗΜΑΝΔΡΑΚΟ, ζήτησες όπως μας είπες δημόσια την στήριξη από ΠΑΣΟΚ ΝΔ και ΣΥΡΙΖΑ και επειδή αλλάζεις «ιδεολογία» ανάλογα με τις δημοσκοπήσεις ΕΦΑΓΕΣ ΠΟΡΤΑ!

  • “Αυτή είναι η διαφορά μας. Ότι για μας τα προβλήματα της καθημερινότητας δεν έχουν κόμμα. Δεν έχουν χρώμα. Είμαστε ένας πραγματικά υπερκομματικός και πολυσυλλεκτικός συνδυασμός που γίναμε όλοι μια γροθιά γιατί θέλουμε να δώσουμε λύσεις σε πραγματικά προβλήματα.”

    ΣΗΜΑΝΔΡΑΚΟ, ζήτησες όπως μας είπες δημόσια την στήριξη από ΠΑΣΟΚ ΝΔ και ΣΥΡΙΖΑ και επειδή αλλάζεις “ιδεολογία” ανάλογα με τις δημοσκοπήσεις ΕΦΑΓΕΣ ΠΟΡΤΑ!

  • Είδαμε τη δική σου ξεκάθαρη απάντηση. Να γίνει η κοζανη Κορκ Ιρλανδίας…. Φανταζομαι ο σύμβουλος Βασίλης Γκουμας α συνηγορεί…. Καλύτερα να μασάς παρανα μιλάς.

  • Κύριε Σημανδράκο, είσαι στην παράταξη ΚΑΡΥΠΙΔΗ που υπέγραψε ψήφισμα υπέρ του ονόματος ΒΟΡΕΙΑ ΜΑΚΕΔΟΝΙΑ!

    Όλοι γνωριζόμαστε.

    • Πες αλευρι; Ο Κυριακος σε γυρευει. Ο Σημανδρακος απ την αρχη ηταν κατα της συμφωνιας. Αν αντρεξεις στα νεα της περιοχης θα το δεις. Αλλοι κρυβονται πισω απο το δαχτυλο τους. Οι εκλεκτοι του Συριζα.

      • Όποιος διαφωνεί παρετειται.

        Σημανδρακος
        Κεχαγιάς
        Πλακεντας

        διαφώνησαν αλλά παρέμειναν στην καρέκλα τους.

        Και επειδή το καράβι βουλιάζει την κοπάνησαν.

        αλλά καθένας έχει αυτούς που του αξίζουν.

        κάποιοι θα γίνουν και δήμαρχοι

  • Δε ντρεπομαστε, που γυρίσει όλα τα κόμματα για να βρε στέγη και εφαγες πόρτα. Σαν το Λευτέρη και συ. Ανεξάρτητος. ΜΟΝΟΣ ΕΙΛΙΚΡΙΝΗΣ ΚΑΙ ΣΤΑΘΕΡΟΣ Ο ΜΑΛΟΥΤΑΣ!!!!

  • Διεκδικούμε τον Δήμο Κοζάνης, γιατί:

    Η πρότασή μας είναι σύγχρονη, επίκαιρη και ρεαλιστική
    Διαθέτουμε γνώση και εμπειρία
    Έχουμε πρωτοπόρους και ξεκάθαρους στόχους
    Μας διακρίνει ήθος, ποιότητα και ευαισθησία
    Βλέπουμε μπροστά
    Αντιμετωπίζουμε με ρεαλισμό τα προβλήματα

    ΑΠΟΔΕΙΞΑΜΕ ότι μπορούμε να δίνουμε λύσεις

    • …και κυριως ειστε δοκιμασμενοι και εχετε αποδειξει οτι μπορειτε να τα κανετε ολα μπαχαλο!!!!

      • Ανώνυμε – Μάιος 19th, 2019 at 17:35

        Ο λόγος δεν νικά ποτέ τα έργα.

        ΕΝΟΤΗΤΑ – ΛΑΖΑΡΟΣ ΜΑΛΟΎΤΑΣ

    • Εμείς, οι πολίτες του Δήμου Κοζάνης, στις 26 Μαΐου 2019 θα προσδιορίσουμε το μέλλον και την πορεία του τόπου μας.

      Η περιοχή μας συρρικνώνεται πληθυσμιακά και οικονομικά.

      Το βιώνουμε όλοι καθημερινά, αντικρίζοντας την εικόνα των δεκάδων άδειων καταστημάτων και την ερημιά στην αγορά.

      Επιπλέον, ο τόπος μας συρρικνώνεται και ως Ενεργειακό Κέντρο. Για πρώτη φορά το 2018 η ηλεκτροπαραγωγή από φυσικό αέριο ξεπέρασε την παραγωγή από λιγνίτες.

      Παρόλα αυτά δεν λαμβάνεται καμία πρωτοβουλία, δεν σχεδιάζεται καμία κίνηση, ώστε να ανακοπεί η φθίνουσα αυτή πορεία.

      Η ευθύνη της ψήφου μας είναι τεράστια, καθώς η συρρίκνωση μας αφορά όλους ανεξαιρέτως. Αυτοαπασχολούμενους, επιχειρηματίες, εργαζόμενους και άνεργους.

  • Ανώνυμος – Μάιος 18th, 2019 at 18:46
    Τον Φεβρουάριο του 2014 «ανάγκασε» τον Γιάννη να παραιτηθεί από την διεκδίκηση της Περιφέρειας και έτσι άλλαξε στρατόπεδο…

    Σήμερα ο Γιάννης είναι μαζί του…τι ακριβώς έγινε?

    ΤΕΛΙΚΑ ΕΙΣΑΙ ΜΙΑ ΑΣΤΑΘΗΣ ΑΞΙΑ ΓΙΑ ΤΟΝ ΤΟΠΟ

  • Τον Φεβρουάριο του 2014 «ανάγκασε» τον Γιάννη να παραιτηθεί από την διεκδίκηση της Περιφέρειας και έτσι άλλαξε στρατόπεδο…Σήμερα ο Γιάννης είναι μαζί του…τι ακριβώς έγινε?

  • Βαγγέλη ο Τσίπρας είπε πως στηρίζει στην Κοζάνη προοδευτικό δήμαρχο χωρίς να πει το όνομα Ιωαννίδης. Φαντάζομαι δεν θεωρείς τον εαυτό σου προοδευτικό…Να το πεις και στους υποψηφίους σου…επίσης να δω τι θα τους πεις για τη στρατηγική σου όταν με το ζόρι θα δεις 10% στην καλπη

  • Πω πω τι ζορι βγάζετε απέναντι στον Σημανδρακο γτ τι έχετε παθει Αφού 5ος ειναι ή τον φοβάστε γτ βλέπετε ότι βγάζει τις αλήθειες στην φορα και θα είναι νικητής στις 26 Μάιου
    Μαλουτας 30 χρόνια σε είδαμε
    Ιωαννίδης 5 χρόνια χαμένα πούλημα Μακεδονίας και αδέσποτα στο φουλ
    Μιχαηλίδης η αποτυχία στο τετράγωνο του Καρακασιδη που θα το πληρώσει η ΝΔ στο τέλος.
    Κεχαγιάς κατέβασα συνδυασμό για να βγω αντιδήμαρχος
    Κυργιας ότι πάρω καλό είναι
    Στολτιδης ΚΚΕ και ξερό ψωμί
    Η μόνη λύση είναι ο Βαγγέλης Σημανδρακος Κοζάνη Μπροστά
    Με πρόγραμμα κατατεθημενο στους δημότες Κοζάνης

  • κυριε σημανδρακο αν δεν κανω λαθοσ ειστε αντιπεριφερειαρχησ γρεβενων με την παραταξη του κυριου καρυπιδη που τον στηριζει ο ΣΥΡΙΖΑ εσεισ που το παιζεται ανεξαρτητοσ γιατι δεν δηλωνεται την παραιτηση σασ απο τον συνδιασμο του κυριου καριπηδη και φυσικα απο την θεση αντιπεριφερειαρχη

  • Βαγγέλη είσαι αντιπεριφερειάρχης Γρεβενών και κάθε μέρα είσαι στην Κοζάνη για προεκλογικό αγώνα. Πότε πατάς το πόδι σου στα Γρεβενά; Κατέχεις θέση και πληρώνεσαι. Γιατί δεν παραιτηθηκες; Α… και μην ξεχνιόμαστε… ανήκεις και συ σε συνδυασμό που είναι υπέρ της συμφωνίας. Τί έκανες; Παραιτήθηκες; Σιγά μην αφηνες την καρέκλα σου… Άρα είσαι το ένα από αυτούς που κατηγορείς… Κρίμα να μας το παίζεις υπεράνω. Τουλάχιστον ο Δήμαρχος είχε το θάρρος και τα είπε μπροστά όλα και δεν μασάει τα λόγια του. Ούτε έτσι ούτε αλλιώς. Τίμιος και δίκαιος. Πολύ υπεράνω μας το παίζεις καί έχασες…

  • Ο κόσμος έχει μυαλό και κρίνει. Λευτέρη δεν έχεις κάνει τίποτα εδώ και 5 χρόνια. Στάσιμα όλα. Το μόνο που έκανες ήταν να ρίξεις και άλλο την πελατεία στα μαγαζιά λόγο της απαγορευσεις του καπνίσματος. Από ένας απλός οικολόγος που σου έδωσε την δύναμη ο κόσμος να γίνεις δήμαρχος επειδή ήθελε να δει κάτι διαφορετικό έγινες ένας δήμαρχος με τουπέ 1000 καρδιναλίων για αυτό θα πας σπίτι σου.

  • Ο Σημανδρακος έχει δίκιο …Ο Ιωαννίδης είναι ΣΥΡΙΖΑ θέλει δε θέλει ..που μάλλον θέλει και κάνει ότι δε θέλει …Αυτοί τον στηρίζουν και σε αυτούς στηρίζεται να βγει ..Για να ξέρει και ο κόσμος ..Σε 7 μέρες στην κάλπη ψηφίζοντας Ιωαννίδη ψηφίζει ΣΥΡΙΖΑ

  • Κάποτε η ντουντούκα και η πολιτική ήταν σχεδόν ταυτόσημα. Το μεγαλυτερο λάθος για το βαθύ ΠΑΣΟΚ ήταν ότι δεν κατάλαβε ότι αυτό άλλαξε. Ακόμη χειρότερο έιναι το ότι όσοι πέρασαν από τη ντουντούκα νομίζουν ότι είναι ακόμη 1999.

  • Αυτή είναι η διαφορά μας. Ότι για μας τα προβλήματα της καθημερινότητας δεν έχουν κόμμα. Δεν έχουν χρώμα. Είμαστε ένας πραγματικά υπερκομματικός και πολυσυλλεκτικός συνδυασμός που γίναμε όλοι μια γροθιά γιατί θέλουμε να δώσουμε λύσεις σε πραγματικά προβλήματα.?????????
    ΓΙ ΑΥΤΟ ΒΑΓΓΕΛΑΚΗ ΠΑΡΑΚΑΛΟΥΣΕΣ ΤΗ Ν.Δ ΓΙΑ ΣΤΗΡΙΞΗ?????

  • Τον Φεβρουάριο του 2014 «ανάγκασες» τον Γιάννη να παραιτηθεί από την διεκδίκηση της Περιφέρειας και έτσι άλλαξες στρατόπεδο…

    Σήμερα ο Γιάννης είναι μαζί σου…τι ακριβώς έγινε?

    Ποιος ευνοήθηκε από την αποχώρηση του Γιάννη και είσαι μαζί του στην Περιφέρεια;

  • Παίζετε με την νοημοσύνη μας…κι εσείς και ο “εκπρόσωπος τύπου” σας…., ελευθερία λόγου…. αλλά ΕΛΕΟΣ!! Ο άλλος ήρθε σε αντιπαράθεση με την νομαρχιακή του Σύριζα κατεβάζοντας τις αφίσες (με πρόστιμο) και σαν δήμαρχος έπρεπε να παρευρεθεί στην ομιλία του πρωθυπουργού. Ακόμα και ο Σημανδρακος να ήταν έναν καλό λόγο θα τον έλεγε ο Τσίπρας….μην παίζετε με την νοημοσύνη μας

  • Σημανδράκο! Πήγα και εγώ χθες να δω και να ακούσω τον Πρωθυπουργό. Και έχω πάρει απόφαση να σε ψηφίσω!
    Αλλά κοίτα! μέτρα τα προβλήματα και πες μας, τι θα κάνεις εσύ….Άσε τις Κατινιές πριν μετανιώσω.

  • Σημανδράκος : “Πήγα και ζήτησα το χρίσμα από όλους…”

    Μετά πλήρωσα και μου ετοίμασαν το “πρόγραμμα”…

    Τέλος, είπα δεν γίνομαι δήμαρχος στην Κοζάνη…

    Ευχαριστούμε για την προσπάθεια.

    Καλές διακοπές.

  • Αυγενάκης, Τοπαλίδης, Κασαπίδης, Δακής, Κοσματοπούλου, Τζουμερκιώτης, κλπ. Όλοι αυτοί δηλ. ανήκουν στη Νέα Δημοκατία και ο Σημανδράκος όχι; Τι εννοούσε η κ. Μπακογιάννη όταν δήλωνε, από τα Γρεβενά, ότι η Νέα Δημοκρατία θα στηρίξει πρόσωπο- έκπληξη στο Δήμο Κοζάνης;….

    • Τον Φεβρουάριο του 2014 «ανάγκασες» τον Γιάννη να παραιτηθεί από την διεκδίκηση της Περιφέρειας και έτσι άλλαξες στρατόπεδο…

      Σήμερα ο Γιάννης είναι μαζί σου…τι ακριβώς έγινε?

      Ποιος ευνοήθηκε από την αποχώρηση του Γιάννη και είσαι μαζί του στην Περιφέρεια;

  • Πέμπτη, 14 Οκτωβρίου 2010

    Υποψήφιοι του Συνδιασμού “Αρχή… ζούμε Μαζί”

    Που στηρίζεται από το ΠΑΣΟΚ

    ΣΗΜΑΝΔΡΑΚΟΣ ΒΑΓΓΕΛΗΣ ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΣ ΓΕΩΠΟΝΟΣ ΚΟΖΑΝΗ

  • Ο Βαγγέλης το 2010 ΠΑΣΟΚ
    Ο Βαγγέλης το 2014 ΣΥΡΙΖΑ
    Ο Βαγγελης το 2018 παρακαλούσε να γίνει ΝΔ
    Ο Βαγγέλης το 2019 μιλάει για κομματικές στηρίξεις.
    Πόσο θες να μας τρελάνεις;

  • Το δεξί σου χέρι ο ΠΑΠΑΙΟΡΔΑΝΙΔΗΣ ειναι ΠΑΣΟΚ, το παιό το ορθόδοξο, το γνήσιο….εσένα δηλαδή ευάγγελε σε στηρίζει το ΠΑΣΟΚ;

  • Η Κοζανη θελει δημαρχο. Οχι τσιπροδεικτουμενους. Βαγγελη παμε δυνατα γιατι εισαι παιδι με σθενος και διπλα στον κοσμο. Οσοι σε ξερουν το βεβαιωνουν.

Αφήστε μία απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

*

Προσοχή!!! Για να δημοσιεύονται, από 'δω και στο εξής, τα σχόλιά σας, θα πρέπει να επιλέγετε, την παρακάτω επιλογή  "Διάβασα και αποδέχομαι τους Πολιτική απορρήτου  " που σημαίνει ότι διαβάσατε κι αποδέχεστε την πολιτική απορρήτου του kozan.gr. Αν, κάποια φορά, ξεχάσετε να το κάνετε θα λάβετε μια ειδοποίηση ότι δεν το πατήσατε (αρα δεν αποδεχτήκατε την πολιτική απορρήτου). Σε αυτή την περίπτωση, για να μη χαθεί το σχόλιο σας, πατήστε να γυρίσετε πίσω  και ξαναπατήστε "δημοσίευση", τσεκάροντας, προηγουμένως, την προαναφερόμενη επιλογή. Η συμπλήρωση των πεδίων όνομα, Ηλ. διεύθυνση και ιστότοπος, της παραπάνω φόρμας, δεν είναι υποχρεωτική.

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.