kozan.gr: Α. Γεωργιάδης από την Κοζάνη: “Θέλω να συγχαρώ το λαό της Κοζάνης, που χθες απέφυγε να παρουσιαστεί στην ομιλία του κ. Τσίπρα. Έχουν βγει σήμερα φωτογραφίες όπου δείχνουν για άλλη μια φορά ότι η δήθεν λαοθάλασσα που περίμενε τον ηγέτη Α. Τσίπρα, ήταν ένα μισοάδειο γήπεδο όπου οι σκηνοθέτες προσπάθησαν να παρουσιάσουν ως φίσκα – Ο κ. Τσίπρας είναι ένας ανήθικος άνθρωπος. Δεν μπορεί να πει αλήθεια, ούτε εκ παραδρομής¨ (Βίντεο & Φωτογραφίες)

19 Μαΐου 2019
14:14

 

Θέλω να συγχαρώ το λαό της Κοζάνης, που χθες απέφυγε να παρουσιαστεί στην ομιλία του κ. Τσίπρα. Έχουν βγει σήμερα φωτογραφίες, όπου δείχνουν για άλλη μια φορά ότι η δήθεν λαοθάλασσα που περίμενε τον ηγέτη Α. Τσίπρα, ήταν ένα μισοάδειο γήπεδο, όπου οι σκηνοθέτες προσπάθησαν να παρουσιάσουν ως φίσκα …Ο κ. Τσίπρας είναι ένας ανήθικος άνθρωπος. Δεν μπορεί να πει αλήθεια, ούτε εκ παραδρομής¨, τόνισε από την Κοζάνη ο Αντιπρόεδρος της Νέας Δημοκρατίας και Βουλευτής Β’ Αθηνών, κ. Άδωνις Γεωργιάδης, σε συνέντευξη τύπου, που παραχώρησε στα τοπικά ΜΜΕ, σήμερα Κυριακή 19/5.

Θ. Τέγος

 

 

35 σχόλια

    • Ναι ναι κι ως ηθικος ανθρωπος κι ανιδιοτελης, ειπε να συκοφαντησει… ο φασισμος της δεξιας δεν θ αλλαξει ποτε.

  • Το γαρ πολύ της θλίψεως γεννά παραφροσύνη οσοι πήγαν στην ομιλία ξέρουν οσοι δεν πήγαν ας αρκεστούν στις πρώιμες φωτογραφίες και στα fake news της ΝΔ

    • Ποια θλίψη καλέ μου;Φωτογραφίες με τον Αλέξη στο μικρόφωνο δείχνουν μισό γήπεδο μπάσκετ.Το ένα τρίτο της κερκίδας ήταν άδειο για λόγους ασφαλείας και το μικρό κερκιδάκι επίσης μισοάδειο.Πέστα σε κανέναν Αθηναίο που δεν ξέρει για τι πράγμα μιλάμε.Τηλεοπτικό κόμμα είναι ο σύριζα, στην κοινωνία είναι ανύπαρκτος.

  • ΔΕΝ ΜΑΔ ΦΤΑΝΕΙ Η ΜΟΛΥΝΣΗ ΤΗς ΔΕΗ ΕΧΟΥΜΕ ΚΑΙ ΤΟΝ ΓΕΩΡΓΙΑΔΗ!

    ΥΓ ΠΑΡΩΝ ΚΑΙ Ο ΦΩΤΗΣ ΖΥΓΟΥΡΗΣ.. 25 ΑΠΛΗΡΩΤΟΙ ΕΡΓΑΖΟΜΕΝΟΙ ΣΤΗΝ ΚΟΙΝΕΦΕΛΗ ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΗ ΣΕΡΒΙΩΝ ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ ΠΡΟΕΔΡΟΣ….

  • Χωρίς χρίσματα φωτογραφίες για ποιον λόγο.αδικος καιρός χαμένος καιρός.τσαμπα χαμόγελα

  • Θυμάστε τι έλεγε για τον Σαμαρά και την Ν.Δ όταν ήταν στο ΛΑΟΣ;
    Φουκαριάρα Νέα Δημοκρατία πώς καταντησες!!!

  • Εσυ δεν είσαι αυτός που έλεγε ότι χειρότερο υπάρχει για Μητσοτάκη και Ν.Δ;Εσυ Μιχαηλίδη περιμένεις να σε ψηφίσουν οι Κοζανίτες με τις φώτο αγκαλιά με τον ακροδεξιό Γεωργιάδη;Κρίμα.

  • μιλας εσυ ξεπουλημενε γεωργιαδη αλλα τι να πεις σε αυτους που απευθυνεσε λιγοτερο μυαλο απο εσενα εχουν

    • Ο οποίος θα είναι αντιπρόεδρος κυβέρνησης εάν βγει ο κουλης. Άρε νέο δημοκράτες που καταντησατε

  • ΜΙΛΗΣΕ Η ΠΡΟΣΩΠΟΠΟΙΗΣΗ ΤΗΣ ΗΘΙΚΗΣ ΣΑΝ ΔΕΝ ΝΤΡΕΠΟΜΑΣΤΕ ΚΥΡΙΕ ΚΕΕΛΠΝΟ ΚΑΙ NOVARTIS.

  • Αυτή είναι η περιφρόνηση τής Δεξιάς στη Δημοκρατία. ”Ευχαριστώντας” όσους ”γύρισαν την πλάτη” και δεν πήγαν στη συγκέντρωση, περιφρονεί αυτούς που συμμετείχαν. Πάντοτε η Δεξιά παρότρυνε στην αποχή από τα κοινά ”για να μην εκτίθεται κανείς”. Με τον τρόπο αυτό βέβαια, περνούσε τις δικές της πολιτικές και βόλευε τους ανθρώπους της. Ε όχι λοιπόν κ. Γεωργιάδη. Και συμμετείχαμε και δεν φοβόμαστε, όπως δεν φοβόμασταν τις εποχές που η παράταξή σας φακέλωνε τους προσερχομένους στις δημοκρατικές συγκεκτρώσεις, όπως τώρα κάνουν κάποιοι ”Μακεδονομάχοι”…. Όσο για τον εάν είχε κόσμο ή όχι, οι φωτογραφίες και τα πλάνα τα λένε όλα. Και εδώ ψεύδεται ο Γεωργιάδης. Άλλωστε, αν δεν είχε κόσμο, υπήρχε λόγος να ”ανέβει” Κοζάνη, ασθμαίνων, σήμερα;

  • Πόσοι ψηφοφόροι (σκέτο και όχι ταυτόχρονα και υποψήφιοι, ή μάλλον υποψήφιοι για υποψήφιοι της ΝΔ) ήταν εκεί; Νομίζω ΚΑΝΕΝΑΣ!!!!
    Εντυπωσιακό;

  • Αδωνη εσυ 15 ατομα με το ζορι αρων αρων ηρθες κοζανη σημερα το παιξατε λαθος το παιχνιδι με τις δημοσκοπησεις

  • Χαχαχα

    Μάζεψε μια χούφτα κομματικούς και έχει να πει για τον Τσίπρα που χθες γέμισε το ΔΑΚ.

    Α ρε ερμε Νεοδημοκράτη τι σου έμελε να πάθεις.

  • Ο Τσίπρας ήρθε και το γεμισε! Εσείς ούτε τα γραφεία σας δεν μπορείτε να γεμίσετε με τον αντιπρόεδρο. Ο Κούλης πάλι αποφεύγει να έρθει Κοζάνη. Γιατί;;;;

  • Δεν υπάρχει αυτό που ζούμε. Ο ΆΔΩΝΙΣ αντιπρόεδρος στη ΝΔ. μόνο ο Μητσοτάκης θα μπορούνε να κάνει τέτοια λάθη. Ξεφτίλα!!!!!

  • πάει το χάσαμε τελείως, ο άλλος γέμισε το γήπεδο και ο Aδωνης με το ζόρι μάζεψε 20 κομματικά στελέχη σε ένα μικρό γραφείο, Σπυρίδων Αδωνη την κυρικαή θα κλαίς με μαύρο δάκρυ.

    • Καλά θέλετε και τα λέτε ή σας ξεφεύγουν;Το μισό γήπεδο να λες και τη μισή κερκίδα.Και μένα κάρο αθηναίους και σαλονικιούς παρατρεχάμενους.Δες φωτογραφίες.

Αφήστε μία απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

*

Προσοχή!!! Για να δημοσιεύονται, από 'δω και στο εξής, τα σχόλιά σας, θα πρέπει να επιλέγετε, την παρακάτω επιλογή  "Διάβασα και αποδέχομαι τους Πολιτική απορρήτου  " που σημαίνει ότι διαβάσατε κι αποδέχεστε την πολιτική απορρήτου του kozan.gr. Αν, κάποια φορά, ξεχάσετε να το κάνετε θα λάβετε μια ειδοποίηση ότι δεν το πατήσατε (αρα δεν αποδεχτήκατε την πολιτική απορρήτου). Σε αυτή την περίπτωση, για να μη χαθεί το σχόλιο σας, πατήστε να γυρίσετε πίσω  και ξαναπατήστε "δημοσίευση", τσεκάροντας, προηγουμένως, την προαναφερόμενη επιλογή. Η συμπλήρωση των πεδίων όνομα, Ηλ. διεύθυνση και ιστότοπος, της παραπάνω φόρμας, δεν είναι υποχρεωτική.

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.