Ο Λάζαρος Γκερεχτές σε Δαφνερό, Μικρόκαστρο, Παλαιόκαστρο και Καλονέρι: «Η συνεννόηση των τοπικών κοινωνιών φέρνει αποτέλεσμα»

20 Μαΐου 2019
12:24
Κανένα σχόλιο

Σε Δαφνερό, Παλαιόκαστρο, Καλονέρι και Μικρόκαστρο, βρέθηκαν την Κυριακή το απόγευμα ο συνδυασμός «Βόιο- Υπεύθυνα Μαζί» και ο υποψήφιος Δήμαρχος Βοϊου, Λάζαρος Γκερεχτές.

Συνεχίζοντας τον ανοιχτό διάλογο με τους πολίτες, αντάλλαξαν απόψεις για τα θέματα που απασχολούν κατά τόπους όλους τους οικισμούς, με το Λάζαρο Γκερεχτέ να στέκεται ιδιαίτερα στη συνεννόηση των τοπικών κοινωνιών η οποία είχε ως αποτέλεσμα να προχωρήσουν μεγάλα έργα, τα οποία στο παρελθόν είχαν σταματήσει.

Στο Δαφνερό ο υποψήφιος Δήμαρχος τόνισε πως το αρδευτικό θα ολοκληρωθεί με τη νέα δημοτική αρχή, ενώ σε Μικρόκαστρο και Παλαιόκαστρο στάθηκε ιδιαίτερα σε δράσεις του αγροτικού τομέα.

Στην ομιλία του στο Καλονέρι, ο Λάζαρος Γκερεχτές, επανέλαβε τα θέματα της λειτουργίας του ΤΟΕΒ αλλά και των Σφαγείων και παράλληλα σημείωσε ότι, ζωντανοί οικισμοί με πολλά παιδιά και νέους οφείλουν να στηριχθούν με σειρά δράσεων, σε αθλητικές εγκαταστάσεις, αδειοδότηση και κατασκευή νέων παιδικών χαρών, καθώς και αναπλάσεις χώρων αναψυχής.

 

Αφήστε μία απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

*

Προσοχή!!! Για να δημοσιεύονται, από 'δω και στο εξής, τα σχόλιά σας, θα πρέπει να επιλέγετε, την παρακάτω επιλογή  "Διάβασα και αποδέχομαι τους Πολιτική απορρήτου  " που σημαίνει ότι διαβάσατε κι αποδέχεστε την πολιτική απορρήτου του kozan.gr. Αν, κάποια φορά, ξεχάσετε να το κάνετε θα λάβετε μια ειδοποίηση ότι δεν το πατήσατε (αρα δεν αποδεχτήκατε την πολιτική απορρήτου). Σε αυτή την περίπτωση, για να μη χαθεί το σχόλιο σας, πατήστε να γυρίσετε πίσω  και ξαναπατήστε "δημοσίευση", τσεκάροντας, προηγουμένως, την προαναφερόμενη επιλογή. Η συμπλήρωση των πεδίων όνομα, Ηλ. διεύθυνση και ιστότοπος, της παραπάνω φόρμας, δεν είναι υποχρεωτική.

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.