Συνδυασμός “Ενότητα” (Λάζαρος Μαλούτας): Στήριξη πρωτογενούς τομέα με αρδευτικά έργα και υποδομές

20 Μαΐου 2019
12:22

Στα Πετρανά, σε μια μεγάλη συγκέντρωση, παρουσιάστηκε ο τοπικός συνδυασμός της ΕΝΟΤΗΤΑΣ του Λάζαρου Μαλούτα. Η συμμετοχή και το ενδιαφέρον του κόσμου για θέματα που αφορούν την περιοχή ήταν έκδηλη.

Ο Λ. Μαλούτας δεσμεύτηκε ότι θα στηρίξει τους ανθρώπους που ζουν και παράγουν στον τόπο τους, ειδικά αυτών που ασχολούνται με τον πρωτογενή τομέα και αναφέρθηκε στο έργο που δεν ξεκίνησε και έχει να κάνει με τον αγωγό και μιας δεξαμενής που θα βοηθήσει στο αρδευτικό. Τόνισε τη μεγάλη σημασία που έχει η κατασκευή της Πτολεμαΐδας V, όπου δίνεται η δυνατότητα για εργασία σε πολλούς ανθρώπους της περιοχής.

«Η νέα Δημοτική μας Αρχή», είπε Λ. Μαλούτας «θα συνεχίσει να διεκδικεί και άλλα μεγάλα έργα για την περιοχή, όπως εγκαταστάσεις παραγωγής ρεύματος από ανανεώσιμες πηγές ενέργειας, με συμμετοχή Δήμου και ιδιωτών».

Στην Οινόη, όπου το δίκτυο υδροδότησης έγινε στην διάρκεια της Δημαρχίας της ΕΝΟΤΗΤΑΣ, ενώ το αποχετευτικό είναι λυμένο από καιρό, συζητήθηκε ο προγραμματισμός συντήρησης της πλατείας και του οδικού δικτύου.

 

3 σχόλια

  • Υπεροψίαν και μέθην
    υπεροψίαν και μέθην έχει ο Μαλούτας, για να παραφράσω τον Κ Π Καβάφη.
    Χειρότερα κι από την προηγούμενη φορά.

Αφήστε μία απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

*

Προσοχή!!! Για να δημοσιεύονται, από 'δω και στο εξής, τα σχόλιά σας, θα πρέπει να επιλέγετε, την παρακάτω επιλογή  "Διάβασα και αποδέχομαι τους Πολιτική απορρήτου  " που σημαίνει ότι διαβάσατε κι αποδέχεστε την πολιτική απορρήτου του kozan.gr. Αν, κάποια φορά, ξεχάσετε να το κάνετε θα λάβετε μια ειδοποίηση ότι δεν το πατήσατε (αρα δεν αποδεχτήκατε την πολιτική απορρήτου). Σε αυτή την περίπτωση, για να μη χαθεί το σχόλιο σας, πατήστε να γυρίσετε πίσω  και ξαναπατήστε "δημοσίευση", τσεκάροντας, προηγουμένως, την προαναφερόμενη επιλογή. Η συμπλήρωση των πεδίων όνομα, Ηλ. διεύθυνση και ιστότοπος, της παραπάνω φόρμας, δεν είναι υποχρεωτική.

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.