Διαμόρφωση εξωτερικού χώρου του παιδικού σταθμού του σχολείου της χαράς (Κοινωφελής επιχείρησης Κοζάνης)

23 Μαΐου 2019
14:44

 

ΣΤΟΧΟΣ ΤΗΣ ΔΡΑΣΗΣ ΗΤΑΝ ΝΑ ΜΑΘΟΥΜΕ ΣΤΑ ΠΑΙΔΙΑ ΜΑΣ ΤΙΣ ΑΞΙΕΣ ΤΗΣ ΠΡΟΣΦΟΡΑΣ, ΤΗΣ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΑΙ ΤΗΣ ΣΥΝΕΡΓΑΣΙΑΣ. ΜΠΟΡΟΥΜΕ ΝΑ ΤΑ ΕΚΠΑΙΔΕΥΣΟΥΜΕ ΝΑ ΣΕΒΟΝΤΑΙ ΚΑΙ ΝΑ ΑΓΑΠΑΝΕ ΤΟ ΣΧΟΛΕΙΟ ΑΠΟ ΜΙΚΡΗ ΗΛΙΚΙΑ.

ΑΠΟΔΕΙΧΤΗΚΕ ΓΙΑ ΑΛΛΗ ΜΙΑ ΦΟΡΑ ΠΩΣ ΟΤΑΝ ΥΠΑΡΧΕΙ ΘΕΛΗΣΗ ΓΙΑ ΠΡΟΣΦΟΡΑ ΚΑΙ ΣΥΝΤΟΝΙΣΜΕΝΗ ΔΟΥΛΕΙΑ, ΜΠΟΡΟΥΜΕ ΝΑ ΒΕΛΤΙΩΣΟΥΜΕ ΤΗΝ ΕΙΚΟΝΑ ΤΟΥ ΣΧΟΛΕΙΟΥ ΜΑΣ. ΕΝΑ ΜΕΓΑΛΟ ΜΠΡΑΒΟ ΣΕ ΟΛΟΥΣ ΤΟΥΣ ΓΟΝΕΙΣ-ΠΑΠΠΟΥΔΕΣ ΚΑΙ ΠΑΙΔΙΑ ΠΟΥ Ο ΚΑΘΕΝΑΣ ΒΟΗΘΗΣΕ ΜΕ ΤΟΝ ΤΡΟΠΟ ΤΟΥ.

3 σχόλια

  • Μια δομή πρότυπο για όλες τις υπόλοιπες, δημοτικές και ιδιωτικές. Δεν έχω το παιδί μου εκεί, δεν γνωρίζω προσωπικά το εκπαιδευτικό προσωπικό αλλά όποιος μένει στην ευρύτερη περιοχή μπορεί με ευκολία να καταλάβει την εξαιρετική δουλειά που γίνεται. Πολλά συγχαρητήρια σε όλους!!

  • Μπράβο στους δασκάλους για τη πρωτοβουλία! Επιτελείτε σπάνιο κοινωνικό έργο, διαμορφώνετε αγνές ψυχούλες σε χρήσιμους συνανθρώπους του αύριο. Βίκη, σε εσένα κ τους συνεργάτες σου, συγχαρητήρια και πάλι μπράβο, είστε όαση αισιοδοξίας και κήπος παραδείσου σε μια γκρίζα πολη

Αφήστε μία απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

*

Προσοχή!!! Για να δημοσιεύονται, από 'δω και στο εξής, τα σχόλιά σας, θα πρέπει να επιλέγετε, την παρακάτω επιλογή  "Διάβασα και αποδέχομαι τους Πολιτική απορρήτου  " που σημαίνει ότι διαβάσατε κι αποδέχεστε την πολιτική απορρήτου του kozan.gr. Αν, κάποια φορά, ξεχάσετε να το κάνετε θα λάβετε μια ειδοποίηση ότι δεν το πατήσατε (αρα δεν αποδεχτήκατε την πολιτική απορρήτου). Σε αυτή την περίπτωση, για να μη χαθεί το σχόλιο σας, πατήστε να γυρίσετε πίσω  και ξαναπατήστε "δημοσίευση", τσεκάροντας, προηγουμένως, την προαναφερόμενη επιλογή. Η συμπλήρωση των πεδίων όνομα, Ηλ. διεύθυνση και ιστότοπος, της παραπάνω φόρμας, δεν είναι υποχρεωτική.

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.