Ευχαριστήριο του Χρήστου Ελευθερίου για το αποτέλεσμα των εκλογών, την Α΄ Κυριακής, στο Δήμο Σερβίων

27 Μαΐου 2019
21:00

Ευχαριστούμε για τη συμμετοχή, ευχαριστούμε για την πρωτιά, ευχαριστούμε για την εμπιστοσύνη!

Η παράταξη της Γέφυρας, τα χωριά μας, η πόλη ο δήμος ολόκληρος, όλοι εμείς ανεξαιρέτως είμαστε έτοιμοι να υποδεχθούμε το μέλλον!

Η μεγάλη νίκη θα ολοκληρωθεί την επόμενη Κυριακή, ενώνοντας όλους τους πολίτες του Δήμου, δίνοντάς μας δύναμη να αντιμετωπίσουν τα μεγάλα προβλήματα.

Καλώ όλους τους συνδημότες μου να στηρίξουν και να ολοκληρώσουν αυτή την προσπάθεια, γιατί αφορά το μέλλον μας, το μέλλον των παιδιών μας!

Χωρίς άλλες ανούσιες αντιπαλότητες, με διάθεση προσφοράς, ας πράξουμε το αυτονόητο, ως περήφανοι πολίτες που πιστεύουν και υπερασπίζονται θεμελιώδεις αξίες και καθαρές πρακτικές.

Ο Δήμος Σερβίων αξίζει και μπορεί να κάνει βήματα στην ανάπτυξη, να παίξει πρωτεύοντα ρόλο στη μελλοντική μας ευημερία.

Συνεχίζουμε όλοι μαζί για τη μεγάλη νίκη!

3 σχόλια

  • Μπράβο ρε Χρήστο! Μας κουρασαν οι αλαζονες! Απλά να προσέξεις πολύ αν με το καλό αναλαβεις… Νέος δεν σημαίνει πάντα ικανός. Κι οι έμπειροι δεν σημαίνει ότι έχουν πάντα θετική εμπειρία..

Αφήστε μία απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

*

Προσοχή!!! Για να δημοσιεύονται, από 'δω και στο εξής, τα σχόλιά σας, θα πρέπει να επιλέγετε, την παρακάτω επιλογή  "Διάβασα και αποδέχομαι τους Πολιτική απορρήτου  " που σημαίνει ότι διαβάσατε κι αποδέχεστε την πολιτική απορρήτου του kozan.gr. Αν, κάποια φορά, ξεχάσετε να το κάνετε θα λάβετε μια ειδοποίηση ότι δεν το πατήσατε (αρα δεν αποδεχτήκατε την πολιτική απορρήτου). Σε αυτή την περίπτωση, για να μη χαθεί το σχόλιο σας, πατήστε να γυρίσετε πίσω  και ξαναπατήστε "δημοσίευση", τσεκάροντας, προηγουμένως, την προαναφερόμενη επιλογή. Η συμπλήρωση των πεδίων όνομα, Ηλ. διεύθυνση και ιστότοπος, της παραπάνω φόρμας, δεν είναι υποχρεωτική.

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.