Ευχαριστήριο του Νικόλαου Φροντιστή

29 Μαΐου 2019
15:42

 

Αγαπητοί συνδημότες

Στις Δημοτικές εκλογές της 26ης Μαΐου κατήλθα ως υποψήφιος Δημοτικός Σύμβουλος Δήμου Κοζάνης με το συνδυασμό “Δύναμη Προοπτικής”.

Με την ευκαιρία αυτή επισκέφθηκα όλα τα Δημοτικά διαμερίσματα. Συνάντησα πολλούς γνωστούς, φίλους και συνεργάτες απο τη μακρόχρονη πορεία μου στην εκπαίδευση. Απέκτησα καινούριους φίλους. Ένιωσα την αγάπη όλων . Βίωσα το θαυμάσιο κλίμα της πλειοψηφίας των μελών του συνδυασμού και την αγωνία όλων να γίνει το πρόγραμμά μας κτήμα των συμπολιτών μας.

Κάναμε κατάθεση ψυχής. Δυστυχώς, για πολλούς και διάφορους λόγους, η πρότασή μας δεν έτυχε της αποδοχής και έγκρισης μεγάλης μερίδας του εκλογικού σώματος.

Ευχαριστώ όλο τον κόσμο που μας περιέβαλε με αγάπη.

Ευχαριστώ αυτούς που δε με ψήφισαν, ενώ θα ήθελαν να με ψηφίσουν

Ευχαριστώ διπλά και τους 92,προς το παρόν, (δεν έχει ολοκληρωθεί η καταμέτρηση) τολμηρούς συμπολίτες μου, οι οποίοι μέσα από αυτές τις δυσκολίες με τίμησαν με τη ψήφο τους. Θα φροντίσω σε άλλη φάση να τους κάνω περισσότερο χαρούμενους.

Εγώ παραμένω λάτρης της πραότητας, της ηπιότητας, της σύνεσης, της συνεργασίας, της σύνθεσης.

Οι εκλογείς του Δήμου μας, με τη σοφία που τους διακρίνει, την ερχόμενη Κυριακή θα κάνουν την καλύτερη επιλογή για το Δήμο Κοζάνης.

2 σχόλια

  • Καλή σας συνέχεια! χρειάζετε ανθρώπους σαν κι εσάς η Τ.Α. ανεξάρτητους, αχρωμάτιστους.

    ας ελπίζουμε την κυριακή να μην επιτρέψετε την παλινόρθωση του παλιού

Αφήστε μία απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

*

Προσοχή!!! Για να δημοσιεύονται, από 'δω και στο εξής, τα σχόλιά σας, θα πρέπει να επιλέγετε, την παρακάτω επιλογή  "Διάβασα και αποδέχομαι τους Πολιτική απορρήτου  " που σημαίνει ότι διαβάσατε κι αποδέχεστε την πολιτική απορρήτου του kozan.gr. Αν, κάποια φορά, ξεχάσετε να το κάνετε θα λάβετε μια ειδοποίηση ότι δεν το πατήσατε (αρα δεν αποδεχτήκατε την πολιτική απορρήτου). Σε αυτή την περίπτωση, για να μη χαθεί το σχόλιο σας, πατήστε να γυρίσετε πίσω  και ξαναπατήστε "δημοσίευση", τσεκάροντας, προηγουμένως, την προαναφερόμενη επιλογή. Η συμπλήρωση των πεδίων όνομα, Ηλ. διεύθυνση και ιστότοπος, της παραπάνω φόρμας, δεν είναι υποχρεωτική.

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.