Δήλωση Θ. Χαστά επικεφαλής του συνδυασμού «Λαϊκής Συσπείρωσης Δ. Μακεδονίας»

29 Μαΐου 2019
23:10

 

Εκ μέρους της “Λαϊκής Συσπείρωσης” της Περιφέρειας Δυτικής Μακεδονίας, απευθύνω θερμές ευχαριστίες σε όλους όσους συμπαρατάχθηκαν και έδωσαν τη μάχη στο πλευρό μας, σε όσους ψήφισαν “Λαϊκή Συσπείρωση” στις Περιφερειακές και Δημοτικές εκλογές της 26ης Μάη 2019 και το ΚΚΕ στην Ευρωβουλή και ειδικά σε όσους έκαναν αυτό το βήμα για πρώτη φορά.

Οι δύο εκλεγμένοι Περιφερειακοί Σύμβουλοι της “Λαϊκής Συσπείρωσης” στη Δυτική Μακεδονία θα είναι η φωνή του εργαζόμενου λαού, των φτωχών αγροτών, των αυτοαπασχολούμενων, των νέων μέσα στο Περιφερειακό Συμβούλιο. Θα τα δώσουμε όλα για τα συμφέροντα του λαού μας, για να έχει το δικό του “μάτι” και “αυτί” στο Περιφερειακό Συμβούλιο, για να έχει μπροστά τις δικές του ανάγκες και διεκδικήσεις.

Καλούμε τους χιλιάδες εργαζόμενους που ψήφισαν τη “Λαϊκή Συσπείρωση”, αυτούς που έδωσαν τη μάχη δίπλα στους κομμουνιστές σε κάθε κάλπη, ευρωεκλογές και τοπικές, να βρεθούμε πανέτοιμοι και αποφασισμένοι, μπροστά στις εθνικές εκλογές που έχουμε μπροστά μας. Για να δυναμώσει η φωνή της διεκδίκησης, της αντεπίθεσης, το ΚΚΕ. Για να μη δώσουμε πράσινο φως και συγκατάθεση στη συνέχεια και κλιμάκωση της αντιλαϊκής πολιτικής. Για να υπάρχει μια σταθερή και αποφασισμένη δύναμη υπεράσπισης των λαϊκών συμφερόντων την επόμενη μέρα.

Κοζάνη, 29/5/2019

4 σχόλια

  • Για να δυναμώσει το ΚΚΕ και να πάρουμε περισσότερες θέσεις να βολευτούμε . Να είμαστε άκρως και μόνιμα αντιπαραγωγικοί σε όλα τα συμβούλια που συμμετέχουμε έναντι αμοιβής βεβαίως .

    • Όσο δυναμώνει το κκε τόσο πολλαπλασιάζετε οι καρέκλες για να κάθονται να πληρώνονται από τον λαό και με γεμάτες τις τσέπες να κατηγορούν το κεφάλαιο ότι εκμεταλλεύεται τον εργαζόμενο . Μια ερώτηση , είχατε ποτέ κουμουνιστή συνάδελφο που να δούλευε ?

        • Τουλάχιστον προκλητικά αυτά που γράφετε. Ψήφισα ΚΚΕ και ναι δουλεύω.

          Μόνο το ΚΚΕ δεν μπορείτε να κατηγορείτε πως κυνηγάει καρέκλες.

          Όταν όλοι ψηφίζαμε ΣΥΡΙΖΑ το 2015 ήταν το μόνο που είπε την αλήθεια και δεν κυνήγησε υπουργεία και καρέκλες, με κόστος στο ποσοστό του.

Αφήστε μία απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

*

Προσοχή!!! Για να δημοσιεύονται, από 'δω και στο εξής, τα σχόλιά σας, θα πρέπει να επιλέγετε, την παρακάτω επιλογή  "Διάβασα και αποδέχομαι τους Πολιτική απορρήτου  " που σημαίνει ότι διαβάσατε κι αποδέχεστε την πολιτική απορρήτου του kozan.gr. Αν, κάποια φορά, ξεχάσετε να το κάνετε θα λάβετε μια ειδοποίηση ότι δεν το πατήσατε (αρα δεν αποδεχτήκατε την πολιτική απορρήτου). Σε αυτή την περίπτωση, για να μη χαθεί το σχόλιο σας, πατήστε να γυρίσετε πίσω  και ξαναπατήστε "δημοσίευση", τσεκάροντας, προηγουμένως, την προαναφερόμενη επιλογή. Η συμπλήρωση των πεδίων όνομα, Ηλ. διεύθυνση και ιστότοπος, της παραπάνω φόρμας, δεν είναι υποχρεωτική.

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.