Απάντηση σε δημοσίευμα του Συλλόγου Επαγγελματιών Ψαράδων Λίμνης Πολυφύτου

30 Μαΐου 2019
15:02

Ξεκινήσαμε την προεκλογική εκστρατεία με μπούσουλά και γνώμονά μας την τήρηση ενός άλλου πολιτικού επιπέδου, μακριά από τις παρασπονδίες και τις ανήθικες επιθέσεις που βιώνουμε στην κεντρική πολιτική σκηνή.

Με απογοήτευση διαβάσαμε σήμερα, σε ιστοχώρους ενημέρωσης, την επιστολή του Συλλόγου Επαγγελματιών Ψαράδων Λίμνης Πολυφύτου, με την οποία καταφέρεται κατά του υποψηφίου Δημάρχου Σερβίων Χρήστου Ελευθερίου διαστρεβλώνοντας απόψεις που ειπώθηκαν σε τηλεοπτική συζήτηση.

Είναι κακή έως ανήθικη πρακτική, να χρησιμοποιούνται θεσμικά όργανα, διοικητικά συμβούλια συλλόγων παραμονή της τελικής αναμέτρησης.

Έτσι αντιλαμβάνονται κάποιοι προφανώς την πολιτική αντιπαράθεση, με τέτοιους τρόπους και νοοτροπία επιθυμούν διεκδικήσουν τη λαϊκή ετυμηγορία.

Μας λυπεί βαθύτατα.

Ο κόσμος γνωρίζει και στην κρίση του τους παραδίδουνε

4 σχόλια

  • Να σας λυπεί βαθύτατα αυτά που είπατε στην τηλεοπτική μονομαχία. Υπάρχει και βίντεο αν θέλετε να τα δείτε. Οι ψαράδες δεν είναι παρακατιανοί.
    Α και που είστε;;; Ο καθένας μπορεί να σας κρίνει μέχρι να πάει στην κάλπη. Πολίτης ή φορέας. Λογοκρισία αλλού.

  • Κύριε Ελευθερίου μήπως μπορείτε να δώσετε μια απάντηση στην ερώτηση του δημοσιεύματος αντί να πετάτε την μπάλα στις κερκίδες;

  • Η απάντηση είναι απλή.Ο λαός θα αποφασίσει….Το παλιό κούρασε…Και η δίψα του για εξουσία είναι εμφανής.Κυριακή κοντή γιορτή!!!!!ΠΑΣΟΚ…Το μεγαλείο σου!!!Το βαθύ το παλιό…αφισοκόλληση και καρέκλα….Έλεος…..

  • Όσοι ασχολούμαστε με τη λίμνη γνωρίζουμε πως οι βάρκες των επ .αλιέων , με εξαίρεση δύο τρείς βάρκες, βρίσκονται περιμετρικά της λίμνης στο τσιφλίκι του καθενός, το έχουμε δει άλλωστε και σε δημοσιεύματα για την ‘’απότομη’’ πτώση της λίμνης.
    Ας υποθέσουμε όμως πως δένουν όλα τα σκάφη των επ. αλιέων στα λιμανάκια και ότι σύλλογος των επ. αλιέων μας λέει την αλήθεια.
    Τα ερωτήματα που πρέπει να απαντηθούν για την κατάντια τις λίμνης Πολυφυτου είναι πολλά, μερικά από αυτά είναι :

    Πως διενεργείται επ αλιεία τόσα χρόνια χωρίς την χρήση ιχθυόσκαλας?
    Πως χωρίς τη χρήση ιχθυόσκαλας τα αλιεύματα περνούν υγειονομικούς ελέγχους?
    Πως γίνεται η καταμέτρηση των αλιευμάτων ως αναφορά την βιωσιμότητα της λίμνης αλλά και την καταβολή φόρων από τούς επ. αλιείς?
    Για ποιο λόγο δεν τηρούνταν η απαγόρευση της αλιείας στην καραβίδα τόσα χρόνια?

    Διαβάσαμε σε δημοσιεύματα πως το ΔΣ των επ. αλιέων είναι σχεδόν το ίδιο και μάλιστα πως ο πρόεδρος τούς κ. Νικόλαος Κουρτιδης ήταν υποψήφιος με τον κ. Κωνσταντόπουλο.

    Καλή συνέχεια στο έργο σας κύριοι.

Αφήστε μία απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

*

Προσοχή!!! Για να δημοσιεύονται, από 'δω και στο εξής, τα σχόλιά σας, θα πρέπει να επιλέγετε, την παρακάτω επιλογή  "Διάβασα και αποδέχομαι τους Πολιτική απορρήτου  " που σημαίνει ότι διαβάσατε κι αποδέχεστε την πολιτική απορρήτου του kozan.gr. Αν, κάποια φορά, ξεχάσετε να το κάνετε θα λάβετε μια ειδοποίηση ότι δεν το πατήσατε (αρα δεν αποδεχτήκατε την πολιτική απορρήτου). Σε αυτή την περίπτωση, για να μη χαθεί το σχόλιο σας, πατήστε να γυρίσετε πίσω  και ξαναπατήστε "δημοσίευση", τσεκάροντας, προηγουμένως, την προαναφερόμενη επιλογή. Η συμπλήρωση των πεδίων όνομα, Ηλ. διεύθυνση και ιστότοπος, της παραπάνω φόρμας, δεν είναι υποχρεωτική.

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.