Η κεντρική ομιλία του Λάζαρου Μαλούτα, την Παρασκευή 31 Μαΐου στις 8:30 το βράδυ, στη Στέγη Ποντιακού Πολιτισμού

30 Μαΐου 2019
15:00

Η κεντρική ομιλία του Λάζαρου Μαλούτα, επικεφαλής του Συνδυασμού ΕΝΟΤΗΤΑ, θα πραγματοποιηθεί την Παρασκευή 31 Μαΐου στις 8:30 το βράδυ, στη Στέγη Ποντιακού Πολιτισμού (Φιλίππου Β’ 30).

ΕΝΟΤΗΤΑ

Μαζί για το μέλλον!

 

20 σχόλια

    • Αγαπητέ εκτιθεσαι.

      Πιστεύω ότι δεν είναι δυνατόν να κάνουμε debate με τον Ιωαννίδη γιατί μπορεί τελικά να μην είναι δεύτερος… αλλά τρίτος.

      Η ειρωνεία του Ιωαννίδη δεν έχει όρια.

      Πούλησε με τον Καρυπίδη την Μακεδονία και θέλει την ψήφο μας;

      Ως εδώ.
      Έτσι

  • Τι να πει; Το πως θα μαζεψει τα αδεσποτα; Το οτι δικα του εργα ολοκληρωσαν οι αλλοι; Η μηπως οτι ο συριζα εχεσε με 10 μοναδες διαφορα απ τη νδ.

  • Ότι ακούσαμε , ακούσαμε έρχεται η ώρα να φύγετε γιατί πέντε χρόνια ανυπαρξίας είναι πολλά.Ο κόσμος για 13 ψήφους θα σας έστελνε στην 3η θέση.Μεγαλη επιτυχια του εν ενεργεία δημάρχου!

    • Τελικά κανένας φιλοΜαλουτικός δεν απαντάει με σοβαρότητα γιατί δεν πάει στο debate…..η ίδια και η ίδια καραμέλα…Σκοπιανό,αδέσποτα,προηγούμενα έργα….μάλλον δουλεύετε υπέρ Ιωαννίδη.

    • Ο κ Μαλουτας ξέχνα ότι έχασε 16 % απο την προηγούμενη εκλογική διαδικασία αν αυτό δεν είναι πανωλεθρια πως αλήθεια θα το λέγαμε??? Και για δείτε ποιοι έχουν εκλεγεί στην πρώτη δεκάδα??? Βέβαια θα μου πείτε ο κυρίαρχος λαός συμφωνώ. Αυτός θα αποφασίσει και την Κυριακή. Υπομονή

      • Ο κ.Ιωαννιδης ξεχναει οτι βγηκε δευτερος κ καταιδρωμενος οπως την προηγουμενη φορα;Κυριακη κοντη γιορτη!

  • σε μονομαχία αυτός που δεν έχει επιχειρήματα πάντα γίνεται λαγός, εύχεται να δοξαστεί κρυπτόμενος με φθηνή αντιπολιτευτική τακτική τον ψευδομακεδονισμό και τα αδέσποτα, δηλαδη επίπεδο καφενείου.

  • Ο Μαλούτας δεν πάει στο debate γιατί φοβάται ότι ο Ιωαννίδης θα αναφέρει το έκανε τα προηγούμενα πέντε ΧΑΜΕΝΑ χρόνια…

    Το έργο σου Λευτέρη είναι μια ΚΕΝΗ σελίδα.. λυπάμαι για εμάς και τα παιδιά μας.

  • καλα θα ητανε ολοι μας να καταλαβουμε πως την επόμενη ημέρα θα πρεπει να υπάρχει δημοτικό συμβούλιο που θα μπορεί να διοικήσει την πόλη. κάτι τέτοιο δεν το βλέπω να συμβαίνει σε πολλους δημους της χωρας. και η κοζανη θα αντιμετωπισει μεγαλο τετοιο προβλημα. θα διοικήσει η μειοψηφία????????????????? οποιος κι αν εκλεγει την κυριακη του 2ου γυρου..δυστυχως με το νεο συστημα, εαν δεν “συνεταιριστουν” 3(τρεις) συνδιασμοι τουλαχιστον, δεν θα μπορει να βγει και να υλοποιηθει καμμια αποφαση!!μην το γελατε καθολου!!! οδευουμε σε πληρη απαξιωση του θεσμου των δημων..επομενως μην χαιρεστε με συγκεκριμενες παραταξεις και μην αντιδρατε σε γνωμες καποιοων σοφοτερων, η επομενη μερα θα ειναι πολυ δυσκολη υποθεση!!

  • Τελικα Λαζαρε σουφεξε ρε μπαγασακο !!!!
    Ελπιζω να μην προδοσεις τις προσδοκιες της πολης και ολου του δημου και οι συμαχιες με τον Κουλη και τον Βαγγελη να αποδωσουν καρπους και να γινουν εργα και οχι στα λογια

Αφήστε μία απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

*

Προσοχή!!! Για να δημοσιεύονται, από 'δω και στο εξής, τα σχόλιά σας, θα πρέπει να επιλέγετε, την παρακάτω επιλογή  "Διάβασα και αποδέχομαι τους Πολιτική απορρήτου  " που σημαίνει ότι διαβάσατε κι αποδέχεστε την πολιτική απορρήτου του kozan.gr. Αν, κάποια φορά, ξεχάσετε να το κάνετε θα λάβετε μια ειδοποίηση ότι δεν το πατήσατε (αρα δεν αποδεχτήκατε την πολιτική απορρήτου). Σε αυτή την περίπτωση, για να μη χαθεί το σχόλιο σας, πατήστε να γυρίσετε πίσω  και ξαναπατήστε "δημοσίευση", τσεκάροντας, προηγουμένως, την προαναφερόμενη επιλογή. Η συμπλήρωση των πεδίων όνομα, Ηλ. διεύθυνση και ιστότοπος, της παραπάνω φόρμας, δεν είναι υποχρεωτική.

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.