Ευχαριστώ τους πολίτες του Δήμου Κοζάνης που στηρίξανε το συνδυασμό μας και μας τιμήσανε με τη ψήφο τους. Θέλω να τους υποσχεθώ ότι θα είμαι πάντα δίπλα τους, αγωνιζόμενος με όλες τις δυνάμεις μου για το καλό του τόπου μας και των παιδιών μας.

Επιπλέον θα ήθελα να ευχαριστήσω όλους τους υποψήφιους δημοτικούς συμβούλους του συνδυασμού μας που με πίστεψαν, με στήριξαν και αγωνίστηκαν μαζί μου. Δώσαμε έναν έντιμο και καθαρό αγώνα. Πορευτήκαμε χωρίς δεσμεύσεις, ως ανεξάρτητη και πολυσυλλεκτική δημοτική παράταξη.

Ο συνδυασμός μας, «ΔΥΝΑΜΗ ΠΡΟΟΠΤΙΚΗΣ», θα είναι και την επόμενη μέρα δίπλα στους πολίτες του Δήμου Κοζάνης. Έχοντας επίγνωση του θεσμικού μας ρόλου θα παλέψουμε για το καλύτερο του τόπου μας, συνεπείς στις αρχές της διαφάνειας και της ειλικρίνειας.

Τέλος θα ήθελα να συγχαρώ τους δύο υποψήφιους Δημάρχους που πέρασαν στο δεύτερο γύρο. Ας επικρατήσει αυτός που θα μπορέσει να ενώσει όλες τις δημιουργικές δυνάμεις του τόπου μας γιατί μόνο όλοι μαζί με διάλογο και συναίνεση μπορούμε να δώσουμε νέα προοπτική στον Δήμο μας.

Με εκτίμηση, Φώτης Κεχαγιάς Επικεφαλής της παράταξης «ΔΥΝΑΜΗ ΠΡΟΟΠΤΙΚΗΣ»