Ευχαριστήριο μήνυμα Βοριαζίδη Θεοχάρη

3 Ιουνίου 2019
17:34
Κανένα σχόλιο

 

Μετά το τέλος των εκλογικών διαδικασιών, θέλω να ευχαριστήσω μέσα απ’ την καρδιά μου όλους όσους εκτίμησαν την παρουσία μου και με στήριξαν στις αυτοδιοικητικές εκλογές. Να ευχαριστήσω ακόμη και όσους συμπολίτες, συγγενείς και φίλους, παρ’ ότι δεν στήριξαν, εκφράστηκαν με πάρα πολύ καλά λόγια για την υποψηφιότητα μου. Νιώθω ιδιαίτερα χαρούμενος που μέσα από την εκλογική διαδικασία γνώρισα νέους ανθρώπους, αγωνίστηκα με πολύ αξιόλογους συνυποψήφιους του συνδυασμού ‘’ΕΛΠΙΔΑ’’ και βρέθηκα σε πολλά απομακρυσμένα χωριά του Νομού μας.

Επιτρέψτε μου όμως να ευχαριστήσω θερμά και περισσότερο απ’ όλους τον κ. Γεώργιο Κυρικλίδη, που παρ’ ότι αντιμετωπίζει σοβαρά κινητικά προβλήματα , επιθυμούσε και ήθελε με κάθε τρόπο να καταφέρει να οδηγηθεί στο εκλογικό κέντρο για να με τιμήσει. Η αγάπη ενός συνανθρώπου μας είναι υπερπολύτιμη και τον ευχαριστώ πέρα και πάνω από την δύναμη της ψυχής μου, για την προσπάθεια του αυτή. Η συγκεκριμένη στιγμή είναι απ’ τις πιο ωραίες στην ζωή μου και σίγουρα θα είναι αξέχαστη.

Η συμμετοχή μου στις εκλογές είχε μοναδικό μέλημα την προσφορά στον τόπο και μόνο αυτό. Δηλώνω ότι θα είμαι παρόν σε όσες διαδικασίες αφορούν την περιοχή μας υπερασπιζόμενος πάντοτε τα συμφέροντα όλων των συμπολιτών μας και πέρα απ’ όποιες κομματικές αντιπαραθέσεις υπάρξουν. Πρωτεύων αποτελεί ο άνθρωπος, ο συμπολίτης μας και η αγάπη για την περιοχή, οτιδήποτε άλλο είναι απέναντι. Όσοι με γνωρίζουν, τα λόγια μου δεν χαρίζονται ποτέ σε κανέναν.

Νιώθω μεγάλη ευγνωμοσύνη που υπήρξα μέλος του συνδυασμού του οποίου ηγήθηκε η Γεωργία Ζεμπιλιάδου, άτομο με εξαιρετικές ικανότητες, γνώσεις και ήθος. Δυστυχώς Γεωργία, στην Ελλάδα μας τα κριτήρια εκλογής δεν είναι με γνώμονα τις ικανότητες αλλά με βάση τις κομματικές ταυτότητες και την καθοδήγηση που πολλοί δέχονται… Η πρόοδος και η ανάπτυξη σε μια περιοχή, κρίνεται μόνο αν οι εκλογές αναδεικνύουν ικανούς ανθρώπους.

Εκτιμώντας τα εκλογικά αποτελέσματα, συγχαίρω όλους τους εκλεγμένους και εύχομαι ολόψυχα στους εκλεκτούς της Περιφερειακής – Δημοτικής Διοίκησης, να εργαστούν περισσότερο από κάθε άλλη φορά με υπευθυνότητα και να αντιμετωπίσουν όλα τα ζητήματα της περιοχής μας, με αποτελεσματικότητα.

Οι εκλογές αφορούν μια στιγμή αλλά οι ανθρώπινες σχέσεις, είναι ο πλούτος της ζωής μας.

Σας ευχαριστώ όλους
Βοριαζίδης Θεοχάρης

Αφήστε μία απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

*

Προσοχή!!! Για να δημοσιεύονται, από 'δω και στο εξής, τα σχόλιά σας, θα πρέπει να επιλέγετε, την παρακάτω επιλογή  "Διάβασα και αποδέχομαι τους Πολιτική απορρήτου  " που σημαίνει ότι διαβάσατε κι αποδέχεστε την πολιτική απορρήτου του kozan.gr. Αν, κάποια φορά, ξεχάσετε να το κάνετε θα λάβετε μια ειδοποίηση ότι δεν το πατήσατε (αρα δεν αποδεχτήκατε την πολιτική απορρήτου). Σε αυτή την περίπτωση, για να μη χαθεί το σχόλιο σας, πατήστε να γυρίσετε πίσω  και ξαναπατήστε "δημοσίευση", τσεκάροντας, προηγουμένως, την προαναφερόμενη επιλογή. Η συμπλήρωση των πεδίων όνομα, Ηλ. διεύθυνση και ιστότοπος, της παραπάνω φόρμας, δεν είναι υποχρεωτική.

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.