kozan.gr: Τροχαίο ατύχημα στην Εγνατία Οδό, λίγο μετά το Δρέπανο, στο ύψος του οικισμού της Γαλάνης (Βίντεο)

3 Ιουνίου 2019
14:38
Κανένα σχόλιο

 

Τροχαίο ατύχημα στην Εγνατία Οδό, λίγο μετά το Δρέπανο, στο ύψος του οικισμού της Γαλάνης, σημειώθηκε γύρω στη 13:40, σήμερα Δευτέρα 3/6.  Σύμφωνα πάντα με πληροφορίες του kozan.gr, αυτοκίνητο κάτω από αδιευκρίνιστες συνθήκες εξετράπη της πορείας του και προσέκρουσε στο διαχωριστικό, με αποτέλεσμα το σοβαρό τραυματισμό της 60χρονης (περίπου) οδηγού, από τη Θεσσαλονίκη. Οι γιατροί στο Μαμάτσειο νοσοκομείο Κοζάνης, αυτή την ώρα, της παρέχουν την απαραίτητη ιατρική βοήθεια.

Nέα ενημέρωση 15:40: Eκτός κινδύνου, με δύο θλαστικά τραύματα στο κεφάλι, νοσηλεύεται στο Μαμάτσειο νοσοκομείο Κοζάνης, η 60χρονη, Όπως έδειξαν οι εξετάσεις, οι αρχικές ενδείξεις ότι ενδεχομένως να υπάρχει κίνδυνος για την υγεία της, ευτυχώς δεν επαληθεύτηκαν.

Αφήστε μία απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

*

Προσοχή!!! Για να δημοσιεύονται, από 'δω και στο εξής, τα σχόλιά σας, θα πρέπει να επιλέγετε, την παρακάτω επιλογή  "Διάβασα και αποδέχομαι τους Πολιτική απορρήτου  " που σημαίνει ότι διαβάσατε κι αποδέχεστε την πολιτική απορρήτου του kozan.gr. Αν, κάποια φορά, ξεχάσετε να το κάνετε θα λάβετε μια ειδοποίηση ότι δεν το πατήσατε (αρα δεν αποδεχτήκατε την πολιτική απορρήτου). Σε αυτή την περίπτωση, για να μη χαθεί το σχόλιο σας, πατήστε να γυρίσετε πίσω  και ξαναπατήστε "δημοσίευση", τσεκάροντας, προηγουμένως, την προαναφερόμενη επιλογή. Η συμπλήρωση των πεδίων όνομα, Ηλ. διεύθυνση και ιστότοπος, της παραπάνω φόρμας, δεν είναι υποχρεωτική.

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.