kozan.gr: Χύτρα ειδήσεων: Δεν υπάρχει ενδεχόμενο παραίτησης του Λ. Ιωαννίδη από την ηγεσία της Δημοτικής Κίνησης “Κοζάνη – Τόπος να Ζεις”

6 Ιουνίου 2019
16:09

“Δεν υπάρχει ενδεχόμενο παραίτησης του Λ. Ιωαννίδη από την ηγεσία της Δημοτικής Κίνησης “Κοζάνη – Τόπος να Ζεις. Εννοείται πως όλα τα ζητήματα θα αποφασιστούν συλλογικά”, αναφέρει στη στήλη πολύ στενός συνεργάτης του εν ενεργεία Δημάρχου Κοζάνης, αφήνοντας να εννοηθεί πως, τουλάχιστον τη δεδομένη χρονική στιγμή, δεν υπάρχει καμία τέτοια σκέψη ή περίπτωση να συμβεί αυτό.

Η Χύτρα

63 σχόλια

  • Αφήστε τον άνθρωπο στην ησυχία του και στον κόσμο του!! Τι τον τραβολογατε!! Μια φορά του έπεσε το λαχείο τελείωσε!!

  • Στο μπλα μπλα και για αντιπολίτευση είσαι ο καλύτερος!Το θέμα είναι ότι έκανες αντιπολίτευση στον εαυτό σου γιατί δεν είχες τίποτα να προτείνεις και εκεί έχασες και ξαναπάς εκεί που είσαι ο καλύτερος! Αλλά και εκεί λάθος το κάνεις μεταξύ των καλύτερων.

    • Απλα δεν εριξε τη λασπη των αλλων και δεν προβαλε το εργο. Αν ειχαμε αυτη τη θητεια το Μαλουτα τα χρεη θα ειχαν πνιξει το δημο, η πλατεια θα ηταν ακομη σκαμμενη,η βιβλιοθηκη στις θεμελιωσεις κι ολα στον αρινταγα. Δε φτανει που ξελασπωσε το δημο απο τα χρεη,εκανε σε χρονο ρεκορ ολα τα εργα,φευγει παραδιδοντας ενα δημο τζάμι,ολα ρολοι μιλατε κιολας οι αστροπελεκες του γουτσου του βαμπα.

  • Θα βγάλει μια έδρα στην Κοζάνη ο Συριζα άραγε; Και ποιος θα την πάρει άραγε; Ο Θοδωρης ή ο Λευτέρης;

    • ΤΟ ΕΧΟΥΜΕ ΠΕΙ 1000 ΦΟΡΕΣ ! Ο ΛΕΥΤΕΡΗΣ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΣΥΡΙΖΑ, ΑΠΟ ΤΟ ΣΥΝΔΥΑΣΜΟ ΤΟΥ Κ. ΜΑΛΟΥΤΑ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΟΥΣ ΕΚΛΕΓΜΕΝΟΥΣ ΣΥΜΒΟΥΛΟΥΣ ΔΕΞΙΟΎΣ ΕΙΧΕ, ΕΙΝΑΙ ΟΙΚΟΛΟΓΟΣ ΚΑΙ ΣΤΗΝ ΙΔΕΟΛΟΓΙΑ ΚΑΙ ΣΤΟ ΤΡΟΠΟ ΖΩΗΣ, ΕΧΕΙ ΚΑΠΟΙΑ ΣΤΕΛΕΧΗ ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ ΣΥΡΙΖΑ ΕΝΝΟΕΙΤΑΙ, ΚΑΙ ΕΙΧΕ ΚΑΙ ΤΗ ΣΤΗΡΙΞΗ ΤΟΥ ΣΥΡΙΖΑ ΟΧΙ ΩΣ ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΣΥΡΙΖΑ ΑΛΛΑ ΕΠΕΙΔΗ ΕΙΝΑΙ ΠΡΟΟΔΕΥΤΙΚΟΣ. ΚΑΙ ΤΙ ΚΟΙΤΑΤΕ ΤΙΣ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ ΠΟΥ ΗΤΑΝ ΜΕ ΤΟ ΤΣΙΠΡΑ! ΕΙΝΑΙ ΘΕΣΜΟΣ ΕΙΝΑΙ Ο ΠΡΩΘΥΠΟΥΡΓΟΣ ΑΝ ΥΠΗΡΧΕ ΠΟΛΙΤΙΚΟΣ ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΣ ΘΑ ΤΟ ΚΑΤΑΛΑΒΑΙΝΑΤΕ ΚΥΡΙΟΙ! Ο ΚΥΡΙΟΣ ΔΑΚΗΣ ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ ΔΕΞΙΟΣ ΤΟΥ 2010 ΣΤΗΝ ΕΠΙΣΚΕΨΗ ΠΑΠΑΝΤΡΕΟΥ ΗΤΑΝ ΠΑΡΩΝ ΚΑΙ ΒΓΗΚΑΝ ΚΑΙ ΦΩΤΟ ΚΑΙ ΔΩΡΑ ΤΟΥ ΕΚΑΝΕ ΚΑΙ ΤΗ ΠΟΡΤΑ ΤΟΥ ΑΝΟΙΞΕ ΟΧΙ ΕΠΕΙΔΗ ΕΙΝΑΙ ΠΑΣΟΚ ΕΠΕΙΔΗ ΣΕΒΑΣΤΗΚΕ ΤΟΥΣ ΘΕΣΜΟΥΣ ΟΠΩΣ ΚΑΙ Ο ΛΕΥΤΕΡΗΣ! Ο ΛΕΥΤΕΡΗΣ ΚΑΙ Ο ΛΟΒΕΡΔΟΣ ΝΑ ΤΑΝ ΥΠΟΥΡΓΟΣ ΚΑΙ Ο ΚΥΡΙΑΚΟΣ ΠΡΩΘΥΠΟΥΡΓΟΣ ΠΑΛΙ ΘΑ ΤΑΝ ΠΑΡΩΝ! ΑΥΤΑ!

      • Ειδαμε και το Μαλουτα που εχει πτυχιο χημικου. Μεσα στις χημικες αντιδρασεις κολυμπα,μας γεμισε μελετες για το περιβαλλον,τα χημικα αποβλητα κοκ γεματα ιδρωτα απο τη σκληρη δουλεια τα μαντηλια του.

          • Ολα οσα εγιναν ειχαν πολλη δουλεια. Πες μας εσυ στο σπιτι σου την 4ετια που περασε τι ανακαινισεις κι αγορες εκανες εκτος του να προσπαθεις να βγαλεις το μηνα απ την κριση. Εδω ξοφληθηκαν χρεη,τελειωσαν εγκαιρα ολα τα εργα,ο δημος δε χρωστα,πολιτιστικες εκδηλωσεις στο φουλ. Ειδαμε κ χθες το Μαλουτα συνεντευξη στο γονατο απαντησεις αρες μαρες.

  • Σιγα μην αφησει την καρεκλα. Μονο κακο κανει στην κινηση. Αλλους δεν εχετε εκει? Δοκιμαστηκε κ απετυχε. Χωνεψτε το

    • Εδω δεν παραιτήθηκε ο Μαλούτας μετά το στραπατσο των προηγούμενων εκλογών, ο Ιωαννίδης πρέπει να παραιτηθεί….? Επίσης περιμένουμε όλοι οι Μακεδόνες πατριωτες την δήλωση Μαλούτα κατά της συμφωνίας των Πρεσπών καθώς και τις πρωτοβουλίες που προτίθεται να αναλάβει προς αυτή την κατεύθυνση.Για ναωμην ξεχνιομαστε ετσι?!?

      • Υπάρχουν πολύ αξιόλογα παιδία που έχουν βοηθήσει πάρα πολύ από την θέση τους τον δήμο και αυτό το αναγνωρίζει ο κόσμος της Κοζάνης. Θα μπορούσε ο Ιωαννίδης να κρατήσει μια ουδέτερη στάση στο θέμα του Μακεδονικού για να μην κάνει τόσο μεγάλη ζημιά στην παράταξη. Ο Ιωαννίδης καλό είναι να παραιτηθεί

  • Κοζάνη, πόλη οπισθοδρομική κομπανία.. τίποτα νέο και με ά´λη προοδευτική ματιά δεν επιβιώνει ακόμη κι αν είχε κάνει θαύματα. Πορευτείτε με το άχρωμο, άοσμο, άγευστο και το μωσαικό νεο-δημοκρατικού αχταρμά που ψηφίσατε.

  • Αν και δεν ψήφισα τον ιωαννιδη , η διαφαινόμενη επαναφορά του καπνίσματος μόνο σαν αίσχος μπορεί να χαρακτηριστεί.

  • Πάει το αφήγημα- δέσμευση των μελών της Κίνησης για 2 θητείες.
    Πάει για 4η ο λευτεράκης. Αντε δεν πειράζει, συνηθισμένοι είστε να σας καπελώνει!!

  • Μα είναι δυνατόν ? Μπορεί να το διανοηθεί κάποιος? Ο δήμαρχος της καρδιάς μας να παραιτηθεί ? Ο ανιδιοτελής , προοδευτικός και οικολόγος αυτός δήμαρχος που άλλαξε όψη στην πόλη μας και δεν τον τιμήσατε με την ψήφο σας ζητάτε τώρα και την παραίτηση του?

    • Για το ΤΙΠΟΤΑ του Μαλουτα στο προηγουμενο χασιμο εχεις να πεις ΤΙΠΟΤΑ; Εξτις απο ΧΡΕΗ ΧΡΕΗ ΧΡΕΗ Α ΚΑΙ ΕΙΡΩΝΙΕΣ

  • εχει εκτεθει ο ιδιος πολλες φορες με αυτο το θεμα. ελεγε συνεχως οτι η κινηση ειναι δημοκρατικη κ συμφωνα με το καταστατικο της ολοι οι εκλεγμενοι επιτρεπεται να εχουν θητεια μεχρι 2 φορες. ο δημαρχος ηδη τις συμπληρωσε. αρα το σεπτεμβρη για να ειναι για πρωτη φορα συνεπης με αυτα που λεει πρεπει να παραιτηθει

    • Το Σεπτεμβρη ασχολησου με ανασκουμπωμα γιατι περιμενουμε πολλα κι ασε την κατσικα του γειτονα ηδυχη. Δε σε πειραζει. Κοιτα ποσα χρωσρας να κανεις κι ασε το μπλα μπλα το κατινε.

      • το καταστατικο της κινησης οπως ο ιδος το ειπε παρα πολλες φορες απαγορευει τους εκλεγμενους πανω απο 2 φορες. αρα ξεκαθαρα παραιτειται την 1 σεπτεμβριου. τι δεν καταλαβαινεις?

  • Αυτά περί μέχρι 2 θητειών τα έλεγε ο κύριος Ιωαννίδης γιατί θεωρούσε στο μυαλό του ότι θα εκλεγεί σίγουρα,
    τώρα που έχασε θα βρει την άκρη να παγιωθεί στην εξουσία, θα κάνει κάποια τροποποίηση καταστατικού λογικά η οποία θα είναι στα μέτρα του για να είναι βασιλικότερος του βασιλέως, μην μπορώντας να δει στην φολούρα της εξουσίας, ότι οι Κοζανίτες τον αποδοκίμασαν στις εκλογές

  • Κρίμα που έχασε ο Λευτέρης δεν πρόλαβε να μετονομάσει μια κεντρική οδό της πόλης σε οδός ` συνθήκης Πρεσπών `

  • Ναι αλλά εσύ ρε Λευτέρη που πρεσβεύεις το νέο παραιτήσου και δώσε την θέση σε κάποιον άφθαρτο. Το όνομα σου είναι στην συνείδηση του κόσμου συνυφασμένο με την συμφωνία των Πρεσπών και αυτό είναι βαρίδιο στα πόδια σου Λευτέρη . Αλλά και εσύ εγωιστικά δεν θέλεις να αφήσεις την καρέκλα

    • ¨Οπως και ο Μαλούτας ήταν συνυφασμένος με τον Κουκουλόπουλο έτσι και εσύ !!!!! Συμφωνία Πρεσπών και Σύριζα !!

  • Στο Τοπ είπε πως αν δεν εκλεγεί δήμαρχος, θα πααιτηθεί. Ήρθε η ώρα του Βαλαή να μπει επικεφαλής της κίνησης

  • Αυτό με τον Λευτεράκι από την Πάτρα το ξέρετε ? Ο Άνθρωπος είναι λίγος και μικρός για τέτοια θέση άλλωστε τα ψέματα κάποια στιγμή τελειώνουν για όλους !!!

Αφήστε μία απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

*

Προσοχή!!! Για να δημοσιεύονται, από 'δω και στο εξής, τα σχόλιά σας, θα πρέπει να επιλέγετε, την παρακάτω επιλογή  "Διάβασα και αποδέχομαι τους Πολιτική απορρήτου  " που σημαίνει ότι διαβάσατε κι αποδέχεστε την πολιτική απορρήτου του kozan.gr. Αν, κάποια φορά, ξεχάσετε να το κάνετε θα λάβετε μια ειδοποίηση ότι δεν το πατήσατε (αρα δεν αποδεχτήκατε την πολιτική απορρήτου). Σε αυτή την περίπτωση, για να μη χαθεί το σχόλιο σας, πατήστε να γυρίσετε πίσω  και ξαναπατήστε "δημοσίευση", τσεκάροντας, προηγουμένως, την προαναφερόμενη επιλογή. Η συμπλήρωση των πεδίων όνομα, Ηλ. διεύθυνση και ιστότοπος, της παραπάνω φόρμας, δεν είναι υποχρεωτική.

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.