H Αρτ Βουβό απευθύνει ανοικτή πρόσκληση στους κατοίκους της Κοζάνης

7 Ιουνίου 2019
12:20
Κανένα σχόλιο

Το Δη.Πε.Θέατρο Κοζάνης για το καλοκαίρι 2019 έκανε ανοιχτό κάλεσμα σε επαγγελματικές θεατρικές ομάδες για να έρθουν να μείνουν, να δουλέψουν και να ετοιμάσουν μια παράσταση εδώ, δίνοντάς τους ως θέμα τα 50 χρόνια από την προσεδάφιση του ανθρώπου στη Σελήνη.

Η ομάδα που επιλέξαμε να είναι κοντά μας είναι η Αρτ Βουβό.

Στο πλαίσιο αυτής της δράσης, η Αρτ Βουβό απευθύνει ανοικτή πρόσκληση στους κατοίκους της Κοζάνης για την συμμετοχή τους στο δρώμενο, με στόχο, τη συλλογή αφηγήσεων από ανθρώπους που έζησαν και θυμούνται την ιστορική στιγμή στις 20 Ιουλίου του 1969 που ο άνθρωπος περπάτησε για πρώτη φορά στη Σελήνη.

Αναζητάμε προσωπικές ιστορίες, μνήμες, εμπειρίες και ό,τι άλλο χρήσιμο με σκοπό να σκιαγραφηθεί το τοπίο της Κοζάνη του τότε.

Αποστολή υλικού, στην ηλεκτρονική διεύθυνση [email protected]

Επίσης μπορείτε να κλείσετε προσωπικό ραντεβού με την ομάδα για επιτόπου συνάντηση, κατόπιν συνεννόησης.

Για περισσότερες πληροφορίες μπορείτε να απευθύνεστε στην Δανάη Τίκου στο 6942413673

Αφήστε μία απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

*

Προσοχή!!! Για να δημοσιεύονται, από 'δω και στο εξής, τα σχόλιά σας, θα πρέπει να επιλέγετε, την παρακάτω επιλογή  "Διάβασα και αποδέχομαι τους Πολιτική απορρήτου  " που σημαίνει ότι διαβάσατε κι αποδέχεστε την πολιτική απορρήτου του kozan.gr. Αν, κάποια φορά, ξεχάσετε να το κάνετε θα λάβετε μια ειδοποίηση ότι δεν το πατήσατε (αρα δεν αποδεχτήκατε την πολιτική απορρήτου). Σε αυτή την περίπτωση, για να μη χαθεί το σχόλιο σας, πατήστε να γυρίσετε πίσω  και ξαναπατήστε "δημοσίευση", τσεκάροντας, προηγουμένως, την προαναφερόμενη επιλογή. Η συμπλήρωση των πεδίων όνομα, Ηλ. διεύθυνση και ιστότοπος, της παραπάνω φόρμας, δεν είναι υποχρεωτική.

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.