kozan.gr: Ε. Σημανδράκος, για την άποψη, μερίδας συμπολιτών μας, ότι η σημερινή δημοτική αρχή άσκησε διοίκηση με έπαρση κι αλαζονεία: “Συμφωνώ απόλυτα κι επαυξάνω” (Βίντεο)

9 Ιουνίου 2019
22:33

 

 Μετά τον Γ. Ιωαννίδη και τον Κ. Μιχαηλίδη, την πρώτη του μετεκλογική συνέντευξη, παραχώρησε, στο kozan.gr, το απόγευμα της Κυριακής 9/6 κι ο επικεφαλής του συνδυασμού ‘Κοζάνη – Μπροστά’, Ευάγγελος Σημανδράκος. Μεταξύ άλλων, ο κ. Σημανδράκος κλήθηκε να σχολιάσει την άποψη μερίδας συμπολιτών μας που θεωρεί ότι η σημερινή δημοτική αρχή  άσκησε διοίκηση με έπαρση  κι αλαζονεία.

17 σχόλια

  • ΚΥΡΙΕ ΣΗΜΑΝΔΡΑΚΟ,ΣΑΣ ΕΚΤΙΜΩ ΚΑΙ ΣΑΣ ΣΥΜΠΑΘΩ.ΑΛΛΑ ΕΧΩ ΝΑ ΠΩ ΟΤΙ ΤΟΝ ΚΥΡΙΟ ΙΩΑΝΝΙΔΗ ΤΟΝ ΕΙΧΑΜΕ ΨΗΦΙΣΕΙ ΟΠΩΣ ΨΗΦΙΣΑΜΕ ΚΑΙ ΕΣΑΣ ΤΩΡΑ.ΠΡΟΦΑΝΩΣ ,ΠΕΡΙΜΕΝΟΥΜΕ ΕΡΓΑ ΚΑΙ ΣΟΒΑΡΗ ΣΥΜΠΕΡΙΦΟΡΑ ΑΠΟ ΕΣΑΣ.

  • Κύριε Σημανδράκο από τη συμπεριφορά που θα είχατε εσείς και έχει ο Δήμαρχος με τον οποίο θα συνεργαστείτε πολύ καλύτερη είναι αυτή του κ.Ιωαννίδη.

  • Ο σημανδρακος ήταν αυτός που στέρησε στον Ιωαννιδη δεύτερη θητεία και έκοψε παρα πολύ από τον μιχαηλιδη.

  • Βαγγέλης ο μόνος τίμιος αυτοδιοικητικός που δεν κρύφτηκε ποτέ, ούτε φοβήθηκε να πει στον Κεχαγιά ότι πήγε να πάρει σάντουιτς από το κυλικείο γιατί πεινούσε!

    Φαϊ Άνδρα Δεικνυσι!

  • Κρίμα για την Κοζάνη που δεν θα έχει σε μια τόσο κρίσιμη περίοδο ένα δήμαρχο σαν το Σημανδράκο. Παρότι μπορεί να είναι (ή και να μην είναι) στα πράματα και στη διοίκηση, ως επικεφαλής θα είχε πολλά περισσότερα να προσφέρει. Τώρα ας μην περιμένουμε σοβαρή προκοπή.

  • σωστά.. ένας δήμαρχος με ανοικτό το γραφείο του σε όλους.. ένας δήμαρχος που δεν έχει πρόβλημα αν τον προσφωνήσουν η αν θα καθίσει στις πρώτες θέσεις για να τον βλέπουν.. ένας δήμαρχος που κυκλοφορεί με το ποδήλατο στην πόλη.. ένας δήμαρχος που κουβαλάει εξέδρες.. ένας δήμαρχος που τόλμησε να μην είναι αρεστός με τις προσωπικές του απόψεις.. αυτό το λέμε αλαζονεία στην Κοζάνη..ενώ όλοι εσείς (πλην Κυριάκου) που τρέχατε να μπείτε μπροστά στις κάμερες, να κουβαλήσετε τον επιτάφιο, να σας φέρουν τραπέζια να καθίσετε μπροστά από τους πολίτες.. να επιδείξετε την ύπαρξη σας.. όλοι εσείς λοιπόν είστε οι νορμάλ.. οκκκκκκκ.. το καταλάβαμε

Αφήστε μία απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

*

Προσοχή!!! Για να δημοσιεύονται, από 'δω και στο εξής, τα σχόλιά σας, θα πρέπει να επιλέγετε, την παρακάτω επιλογή  "Διάβασα και αποδέχομαι τους Πολιτική απορρήτου  " που σημαίνει ότι διαβάσατε κι αποδέχεστε την πολιτική απορρήτου του kozan.gr. Αν, κάποια φορά, ξεχάσετε να το κάνετε θα λάβετε μια ειδοποίηση ότι δεν το πατήσατε (αρα δεν αποδεχτήκατε την πολιτική απορρήτου). Σε αυτή την περίπτωση, για να μη χαθεί το σχόλιο σας, πατήστε να γυρίσετε πίσω  και ξαναπατήστε "δημοσίευση", τσεκάροντας, προηγουμένως, την προαναφερόμενη επιλογή. Η συμπλήρωση των πεδίων όνομα, Ηλ. διεύθυνση και ιστότοπος, της παραπάνω φόρμας, δεν είναι υποχρεωτική.

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.