kozan.gr: E. Σημανδράκος: “Πιστεύω ότι αν ο συνδυασμός του Λ. Ιωαννίδη δεν είχε τη στήριξη του ΣΥΡΙΖΑ δεν θα πήγαινε ούτε στο δεύτερο γύρο” (Βίντεο)

9 Ιουνίου 2019
23:10

 

Μια διαφορετική άποψη, σε ό,τι αφορά την επίσκεψη του Πρωθυπουργού στην περιοχή και τη δήλωση στήριξής του στον Λ. Ιωαννίδη κι αν εν τέλει το βοήθησε, εξέφρασε, στο πλαίσιο της συνέντευξής του στο kozan.gr, ο επικεφαλής του συνδυασμού “Κοζάνη Μπροστά¨, κ. Ευάγγελος Σημανδράκος, λέγοντας πως αν η Δημοτική Κίνηση “Κοζάνη – Τόπος να Ζεις” δεν είχε τη στήριξη του ΣΥΡΙΖΑ δεν θα πήγαινε ούτε στο δεύτερο γύρο.

13 σχόλια

  • Κύριε Σημανδράκο να σας θυμίσω ότι εσείς του 2014 ζητούσατε τη στήριξη του ΣΥΡΙΖΑ και το 2019 τη στήριξη της ΝΔ

    • Ενώ ο ιωαννιδης πηρε αυτό που άξιζε στο ΣΥΡΙΖΑ ούτε 1% παραπάνω. Δες τα αποτελέσματα των ευρωεκλογών.
      Αυτός είναι ο Λευτεράκης.

    • Τον Μάιο του 2017 ο τότε γραμματέας του ΣΥΡΙΖΑ ο κ. Ρήγας εξέφρασε τη στήριξη του ΣΥΡΙΖΑ στην συγκεκριμένη προσπάθεια σημειώνοντας πως «στο Δήμο Κοζάνης υλοποιείται ένα εγχείρημα το οποίο έχει αντανάκλαση στην τοπική κοινωνία, με αξιακό περιεχόμενο, προσφοράς στην κοινωνία και υλοποίησης ενός προγράμματος το οποίο έχει κοινωνική, αναπτυξιακή και οικολογική αντιμετώπιση. Ένα εγχείρημα, που θα εκτιμηθεί από την τοπική κοινωνία. Εμείς θα στηρίξουμε όπως το κάναμε και στο παρελθόν»

  • Κι εσύ αν δεν είχες κάποτε τη στήριξη του Καρυπίδη, σήμερα δεν θα σε ήξερε σχεδόν κανείς. Δεν το λέω για κακό, ούτε υποτιμητικά, απλά έτσι είναι η πολιτική… Ξέρεις….

  • Ρε Βαγγέλη τι μας λες τώρα. Εσύ που κυνηγάς το κάθε κόμμα,το κάθε πανυγήρι, το κάθε θεαθηναι… και μιλάς για υποστήριξη κόμματος; Εσύ που ήσουν στον συνδυασμό του Καρυπίδη που είχε την στήριξη του ΣΥΡΙΖΑ ανοικτά, που συμφώνησε και αυτός με την “συμφωνία των Πρεσπών” τί έκανες; Γιατί δεν καταψήφισες; Γιατί δεν έβγαλες μια ανακοίνωση; Και τέλος γιατί δεν παραιτηθηκες; Και είσαι ακόμα αντιπεριφερειάρχης στον συνδυασμό του…. τί άλλο θα ακούσουμε από σένα;Κάνε και μία αυτοκριτική…

    • Αγαπητέ ευθυμιε φαίνεται ότι είσαι άσχετος και προκάτελειμενος.
      Ο σημανδρακος κατέβηκε το 2014 με τον τότε ανεξάρτητο καρυπιδη. Ο ΣΥΡΙΖΑ το 2014 είχε υποψήφιο τον Μουμουλίδη.
      Και ότι αφορά με τις Πρέσπες ο σημανδρακος ήταν στο συλλαλητήριο στο πισοδερι. Αυτά.

      • Ο Σημανδρακος ειχε κατεβει πολυ πριν στα κοινα και την αυτοδιοικηση. Δεν ειναι χθεσινος. Επι Καρυπιδη αξιοποιηθηκε ως περιφερειαρχης. Επισης κρατησε αυτο: Ο Κασαπιδης τωρα θα αποδειξει αν ξερει να διοικει η οχι.

Αφήστε μία απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

*

Προσοχή!!! Για να δημοσιεύονται, από 'δω και στο εξής, τα σχόλιά σας, θα πρέπει να επιλέγετε, την παρακάτω επιλογή  "Διάβασα και αποδέχομαι τους Πολιτική απορρήτου  " που σημαίνει ότι διαβάσατε κι αποδέχεστε την πολιτική απορρήτου του kozan.gr. Αν, κάποια φορά, ξεχάσετε να το κάνετε θα λάβετε μια ειδοποίηση ότι δεν το πατήσατε (αρα δεν αποδεχτήκατε την πολιτική απορρήτου). Σε αυτή την περίπτωση, για να μη χαθεί το σχόλιο σας, πατήστε να γυρίσετε πίσω  και ξαναπατήστε "δημοσίευση", τσεκάροντας, προηγουμένως, την προαναφερόμενη επιλογή. Η συμπλήρωση των πεδίων όνομα, Ηλ. διεύθυνση και ιστότοπος, της παραπάνω φόρμας, δεν είναι υποχρεωτική.

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.