kozan.gr: Χύτρα ειδήσεων: Δύο  πρόσωπα που ακούγονται και συζητιούνται ότι την ερχόμενη αυτοδιοικητική περίοδο θα αναλάβουν θέση ευθύνης, στο Δήμο Κοζάνης, που σχετίζεται με τον Πολιτισμό

10 Ιουνίου 2019
08:38

 

Σύμφωνα με πληροφορίες της στήλης, δύο  πρόσωπα που ακούγονται και συζητιούνται ότι την ερχόμενη αυτοδιοικητική περίοδο θα αναλάβουν θέση ευθύνης, στο Δήμο Κοζάνης, που σχετίζεται με τον Πολιτισμό, είναι ο Γιάννης Τσιομπάνος από το συνδυασμό “Μετάβαση για το Δήμο Κοζάνης” του Κ. Μιχαηλίδη κι ο Γρηγόρης Τζουμερκιώτης από το συνδυασμό “Κοζάνη – Μπροστά” του Ε. Σημανδράκου. Ποιος από τους δύο κι τι εν τέλει θα αναλάβει; Θα είναι η προεδρία του ΟΑΠΝ ή μήπως η Αντιδημαρχία Πολιτισμού (αν διατηρηθεί); Μένει να το δούμε, καθώς την τελική απόφαση θα έχει ο Λ. Μαλούτας, αφού προηγηθούν διεξοδικές συζητήσεις με τους επί κεφαλής των εν λόγω συνδυασμών.

Η Χύτρα

11 σχόλια

  • Τι διλήμματα είναι αυτά?? Εξαίρετοι και οι δύο , Μήπως να συναντηθούν και να συνεννοηθούν οι δύο καθώς είναι γνώστες και απαραίτητοι για την πόλη μας και τον πολιτισμό!

  • Καλός ο Γιάννης ο Τσιομπάνος, έξυπνος και μορφωμένος άνθρωπος. Ο Γρηγόρης όμως ο Τζουμερκιώτης τα έχει όλα!. Και μόρφωση και ανάλογη πείρα με τα κοινά,και οργανωτικότητα, πολλές γνωριμίες και επαφές με τον χώρο του αθλητισμού και πολιτισμού.
    Ο Τσιομπάνος ο Γιάννης πιστεύω ότι είναι καλύτερος στον τομέα των γραμμάτων , όπως για παράδειγμα στη θέση του προέδρου της Δημοτικής Βιβλιοθήκης.

    • Ελεος!!! Απο που κι ως που; ο καθε ασχετος ξαφνικα γινεται εξυπνος,μορφωμενος και ικανος;! Ο Θεος να βαλει το χερι του και να μας λυπηθει.Απιστευτο!

  • Εσείς του Ιωαννίδη μην βγάζετε τόσο κακιά ρε φτάνει…αρκετή βγάλατε στα 5 χρόνια άντε τώρα δώστε ένα ραντεβού με τον αρχηγό σας όλοι μαζί και κλάψτε όλοι μαζί κακομοίρηδες!!!

Αφήστε μία απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

*

Προσοχή!!! Για να δημοσιεύονται, από 'δω και στο εξής, τα σχόλιά σας, θα πρέπει να επιλέγετε, την παρακάτω επιλογή  "Διάβασα και αποδέχομαι τους Πολιτική απορρήτου  " που σημαίνει ότι διαβάσατε κι αποδέχεστε την πολιτική απορρήτου του kozan.gr. Αν, κάποια φορά, ξεχάσετε να το κάνετε θα λάβετε μια ειδοποίηση ότι δεν το πατήσατε (αρα δεν αποδεχτήκατε την πολιτική απορρήτου). Σε αυτή την περίπτωση, για να μη χαθεί το σχόλιο σας, πατήστε να γυρίσετε πίσω  και ξαναπατήστε "δημοσίευση", τσεκάροντας, προηγουμένως, την προαναφερόμενη επιλογή. Η συμπλήρωση των πεδίων όνομα, Ηλ. διεύθυνση και ιστότοπος, της παραπάνω φόρμας, δεν είναι υποχρεωτική.

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.