Ανακοίνωση εξέδωσε ο Φ.Σ ΕΟΡΔΑΙΚΟΣ , αναφορικά με τη συνάντηση με επιφανείς παράγοντες και πρώην προέδρους του ΕΟΡΔΑΙΚΟΥ που έλαβε χώρα, χθες, εκπέμποντας μήνυμα συστράτευσης.

 Αναλυτικά η ανακοίνωση

Σε εξαιρετικό κλίμα διεξήχθη η χτεσινή συζήτηση των μελών του διοικητικού συμβουλίου ΦΣ ΕΟΡΔΑΙΚΟΥ με επιφανείς παράγοντες της πόλης.

Η διοίκηση ανέπτυξε διεξοδικά το πλάνο οικονομικής και αγωνιστικής ανασυγκρότησης και οι παράγοντες που ανταποκρίθηκαν στο κάλεσμά της εξέφρασαν την αμέριστη συμπαράστασή τους στα μέλη του Δ.Σ. αλλά και τη βούλησή τους να συνδράμουν έμπρακτα για την ταχύτερη δυνατή ανάκαμψη του συλλόγου, σε όλα τα επίπεδα. 

Στη συνάντηση, που πραγματοποιήθηκε σε γνωστή καφετέρεια της πόλης πήραν μέρος οι κύριοι Κωνσταντινίδης Στέφανος, Ξυνός Θεόδωρος, Μπίκος Δημήτριος, Καρακασίδης Δημήτριος, Κιοσκερίδης Αθανάσιος.

Κοντά σε αυτούς υπάρχουν και άλλοι παράγοντες οι οποίοι δεν μπόρεσαν να παραβρεθούν αλλά θα συμμετάσχουν και αυτοί σε αυτήν τη προσπάθεια (Λαζαρίδης Παύλος).

Και φυσικά ήταν όλο ο Δ.Σ του συλλόγου με τον πρόεδρο Μωυσιάδη Γιώργο.

Η τελική απόφαση ήταν η οργάνωση της ομάδας να ξεκινήσει σε όλα τα επίπεδα με βασικούς άξονες . 1.Εξεύρεση τοπικών ποδοσφαιριστώνανάλογου ειδικού βάρους για την ομάδα. 2.Οργάνωση λειτουργειών(γραφείο ομάδας) και συντονισμό γραμματειακής υποστήριξης 3.Σύνδεσμος φιλάθλων( οργάνωση). 4.Παλαίμαχοι ποδοσφαιριστές. 5.Τμήμα δημοσίων σχέσεων.(προβολή μάρκετινγκ). 6.Αποκατάσταση της σχέσης εμπιστοσύνης φιλάθλων με την ομάδα.(η ομάδα είναι της πόλης)

Η διοίκηση του Φ.Σ ΕΟΡΔΑΙΚΟΥ αισθάνεται την ανάγκη να ευχαριστήσει θερμά όλους όσοι ανταποκρίθηκαν με ενθουσιασμό στην έκκλησή της για συστράτευση και προτίθεται να συνεχίσει τις επαφές με παράγοντες της πόλης που μπορούν και θέλουν να προσφέρουν πολύτιμες υπηρεσίες σ’ αυτήν την καινούργια προσπάθεια για τον σύλλογο.

ΤΟ Δ.Σ