Θρακική Εστία Εορδαίας: ”Κλήδονας 2019′,’στο 1° Δημοτικό Σχολείο Πτολεμαΐδας, από την Πέμπτη 20 Ιουνίου

17 Ιουνίου 2019
19:12

Η Θρακική Εστία Εορδαίας γιορτάζει 30 χρόνια  πορείας του συλλόγου και σας καλεί στις εκδηλώσεις ”Κλήδονας 2019”στο 1° Δημοτικό Σχολείο Πτολεμαΐδας. Οι εκδηλώσεις ξεκινούν την Πέμπτη 20 Ιουνίου με τις”Δυτικομακεδονικές Διαδρομές” και την ορχήστρα Χάλκινη Πανδαισία. Την Παρασκευή 21 Ιουνίου μουσικοχορευτική συναυλία με τον Κυριάκο Γκουβέντα, την ομάδα βιολιστών της”Στέγης του Κόσμου’ ‘ και την σχολή χορού TOP gym.

Το Σάββατο 22 Ιουνίου ” Ας κρατήσουν οι χοροί”  με την ορχήστρα των Αφών Φωταράκη και την Κυριακή 23 Ιουνίου η αποκορύφωση των εκδηλώσεων με το έθιμο του Κλήδονα και τις φωτιές του Αϊ Γιάννη με την ορχήστρα Λεχοβίτικη Κομπανία.

ΏΡΑ έναρξης 21:00

Με τιμή το Δ.Σ. 

 

Ένα σχόλιο

  • 13 πολιτιστικοί σύλλογοι επί 4 ημέρες σουβλάκια ο καθένας μας κάνουν 52 μέρες και μάλιστα Παρασκευοσαββατοκύριακα.(Έχουμε και τους συλλόγους των χωριών)… Δηλαδή όλο το καλοκαίρι στην Πτολεμαΐδα. Άιντε να δουλέψουν οι έρμες οι ταβέρνες μετά.

Αφήστε μία απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

*

Προσοχή!!! Για να δημοσιεύονται, από 'δω και στο εξής, τα σχόλιά σας, θα πρέπει να επιλέγετε, την παρακάτω επιλογή  "Διάβασα και αποδέχομαι τους Πολιτική απορρήτου  " που σημαίνει ότι διαβάσατε κι αποδέχεστε την πολιτική απορρήτου του kozan.gr. Αν, κάποια φορά, ξεχάσετε να το κάνετε θα λάβετε μια ειδοποίηση ότι δεν το πατήσατε (αρα δεν αποδεχτήκατε την πολιτική απορρήτου). Σε αυτή την περίπτωση, για να μη χαθεί το σχόλιο σας, πατήστε να γυρίσετε πίσω  και ξαναπατήστε "δημοσίευση", τσεκάροντας, προηγουμένως, την προαναφερόμενη επιλογή. Η συμπλήρωση των πεδίων όνομα, Ηλ. διεύθυνση και ιστότοπος, της παραπάνω φόρμας, δεν είναι υποχρεωτική.

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.