Δήλωση Ιωάννη Δεληγιάννη εν όψει των εκλογών-“Την πολιτική την ασκείς καθημερινά στη ζωή σου και όχι μόνο όταν είναι η ώρα των εκλογών”

19 Ιουνίου 2019
12:07
Την πολιτική την ασκείς καθημερινά στη ζωή σου και όχι μόνο όταν είναι η ώρα των εκλογών. Εξάλλου όπως έχει πει και ο Περικλής δεν θεωρούμε φιλήσυχο αλλ’ άχρηστο αυτόν που δεν ασχολείται με τα κοινά .Η ενασχόληση μου αυτή με έκανε να γνωρίσω πολλούς ανθρώπους, να μου γνωστοποιηθούν πολλά από τα προβλήματα του τόπου μας,  να δίνω λύσεις σε όποιο πρόβλημα μου απηύθυναν οι συμπολίτες μου και να γνωρίσω το πολιτικό σύστημα που ήθελα να θεραπεύσω.
Μπορεί να μην επιλέχθηκα στην λίστα υποψηφίων βουλευτών της ΝΔ που ανακοινώθηκε, όμως είμαι επικεφαλής της ελάσσονος αντιπολίτευσης στο Δήμο Κοζάνης για τη περίοδο 2014-2019,  μέλος της Επιτροπής Υγείας της ΝΔ και της Επιτροπής Υγείας Πρόνοιας της ΚΕΔΕ, καθώς και μέλος του Μητρώου Στελεχών της ΝΔ, μετά από παρότρυνση που μου έγινε να συμμετέχω σ’ αυτό.
Όσοι με γνωρίζετε προσωπικά, ξέρετε ότι δεν είμαι το άτομο που διαφημίζει το τι είναι και ούτε θέλει να προβάλλεται στα μέσα ή σε φωτογραφίες, ασκώ ουσιαστική πολιτική και είμαι κάθετα αντίθετος με την πολιτική του θεαθήναι. Η ενασχόληση μου με την πολιτική δεν έγινε ποτέ για να βιοποριστώ.
Αντίθετα, βλέποντας τον τοπο μου να παρακμάζει ασχολουμαι ενεργά για να προσφέρω και να αλλάξω την παρούσα κατάσταση, καθώς ο τόπος μας ειναι ο πιο φτωχός στην Ελλάδα.
Εύχομαι ο Πρόεδρος μας Κυριακος Μητσοτάκης να είναι ο πρωθυπουργός που ζητάμε τα τελευταία χρόνια εμείς οι Έλληνες. Παραμένω στρατιώτης του τόπου μου και του κόμματος που τόσα χρόνια υπηρετώ πιστά και ευχαριστώ πολύ όλους αυτούς που με εμπιστεύονται και στηρίζουν την προσπάθεια μου αυτή.
Με σεβασμό,
Δεληγιάννης Ιωάννης Χειρ.Οδοντιατρος
Μέλος Μητρώου Στελεχών ΝΔ.

15 σχόλια

  • Ο πιο άξιος που μπορεί να χρησιμοποιεί τον τίτλο του Νεοδημοκρατη! Παραπολιτικα παντα σε διώκουν γιατί ο κοσμος θέλει άτομα σαν εσενα που δουλεψανε στη ζωη τους.Είσαι δυνατός αντίπαλος για αυτο σε πολεμανε αλλα και τους πολεμας τόσα χρόνια!

    • Γράψε το καμία φορά ακόμα.

      Ο κόσμος δεν είναι χαζός. Και κάνεις δεν αναφέρθηκε στον άνθρωπο ως άνθρωπο.
      Ως “πολιτικο” πρόσωπο αναφέρθηκα που δυστυχώς όλοι ξέρουν τι έκανε στις εκλογές και ποοοοοοοσο βαθιά Νεοδημοκράτης είναι.

      • Για ποιες εκλογές μιλάς;Για το 2014 που είχε χρίσμα και τον εμποδιζαν να κλεισει ψηφοδέλτιο και στηριζαν ανοιχτα αλλες παραταξειε;Γιατι σ’ αυτές δεν είχε κανείς χρίσμα.

  • Συγχαρητήρια για το ήθος σας κύριε Δεληγιάννη, και εύχομαι να μπορέσετε να δείξετε ότι αξίζετε για την πολιτική του τόπου από μια πιο υπεύθυνη θέση.

  • Γιατρέ δεν πειράζει αυτές ηταν οι επιλογές που έκανε το κόμμα.Ξερουμε πως πάρθηκαν,δεν μας αντιπροσωπεύουν αυτοι οι υποψήφιοι εκ των οποίων οι 3 δεν μενουν καν Κοζάνη και ήσουν ιδανικη επιλογή για την περιοχή μας.Τοσα χρόνια τους πας κόντρα, συνέχισε να δίνεις το σωστό παράδειγμα!

Αφήστε μία απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

*

Προσοχή!!! Για να δημοσιεύονται, από 'δω και στο εξής, τα σχόλιά σας, θα πρέπει να επιλέγετε, την παρακάτω επιλογή  "Διάβασα και αποδέχομαι τους Πολιτική απορρήτου  " που σημαίνει ότι διαβάσατε κι αποδέχεστε την πολιτική απορρήτου του kozan.gr. Αν, κάποια φορά, ξεχάσετε να το κάνετε θα λάβετε μια ειδοποίηση ότι δεν το πατήσατε (αρα δεν αποδεχτήκατε την πολιτική απορρήτου). Σε αυτή την περίπτωση, για να μη χαθεί το σχόλιο σας, πατήστε να γυρίσετε πίσω  και ξαναπατήστε "δημοσίευση", τσεκάροντας, προηγουμένως, την προαναφερόμενη επιλογή. Η συμπλήρωση των πεδίων όνομα, Ηλ. διεύθυνση και ιστότοπος, της παραπάνω φόρμας, δεν είναι υποχρεωτική.

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.