Πρόσκληση σε ανοιχτή Γ.Σ. της Α.Ε. Κοζάνης στις 21-6-2019

19 Ιουνίου 2019
12:38
Κανένα σχόλιο

Η Αθλητική Ενωση Κοζάνης προσκαλεί τα μέλη και τους φίλους του συλλόγου στην τακτική Γενική Συνέλευση που θα πραγματοποιηθεί την Παρασκευή 21 Ιουνίου 2019 στις 9μ.μ. στο Εργατικό Κέντρο Κοζάνης (Ζαφειράκη 4 και Πλακοπίτη). Τα θέματα της ημερήσιας διάταξης θα είναι: Δοικητικός και οικονομικός απολογισμός της απερχόμενης διοίκησης. Συνένωση/Απορρόφηση του τμήματος καλαθοσφαίρισης της Α.Ε. Κοζάνης από το σωματείο Α.Σ. Διόσκουροι Κοζάνης. Εκλογές Α.Ε. Κοζάνης και Ελπίδων Α.Ε. Κοζάνης Πριν την διενέργεια των εκλογών θα γίνει παρουσίαση του συνολικού πλάνου της υποψήφιας νέας διοίκησης υπό τον ιατρό κ. Στέλιο Μιχούλα. Καλούνται όλα τα μέλη, οι γονείς των ποδοσφαιριστών της Ακαδημίας, αλλά και οι απλοί φίλοι της Α.Ε. Κοζάνης να παραβρεθούν στην συνέλευση και να στηρίξουν με την παρουσία τους τον σύλλογο στην νέα του προσπάθεια.

Αφήστε μία απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

*

Προσοχή!!! Για να δημοσιεύονται, από 'δω και στο εξής, τα σχόλιά σας, θα πρέπει να επιλέγετε, την παρακάτω επιλογή  "Διάβασα και αποδέχομαι τους Πολιτική απορρήτου  " που σημαίνει ότι διαβάσατε κι αποδέχεστε την πολιτική απορρήτου του kozan.gr. Αν, κάποια φορά, ξεχάσετε να το κάνετε θα λάβετε μια ειδοποίηση ότι δεν το πατήσατε (αρα δεν αποδεχτήκατε την πολιτική απορρήτου). Σε αυτή την περίπτωση, για να μη χαθεί το σχόλιο σας, πατήστε να γυρίσετε πίσω  και ξαναπατήστε "δημοσίευση", τσεκάροντας, προηγουμένως, την προαναφερόμενη επιλογή. Η συμπλήρωση των πεδίων όνομα, Ηλ. διεύθυνση και ιστότοπος, της παραπάνω φόρμας, δεν είναι υποχρεωτική.

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.