Θέμης Μουμουλίδης: «ΣΥΜΜΕΤΕΧΟΥΜΕ όλοι σ’ αυτό τον αγώνα»

21 Ιουνίου 2019
21:00

Στις εθνικές εκλογές της 7ης Ιουλίου ο ελληνικός λαός καλείται να δώσει την ετυμηγορία του για το παρόν και το μέλλον της πατρίδας μας.

Οι θυσίες του ελληνικού λαού ζητούν δικαίωση. Η χώρα βρίσκεται πλέον εκτός μνημονίων. Το μέλλον της χώρας απαιτεί όραμα και αναπτυξιακό σχέδιο . Ανάγκη να επουλωθούν κοινωνικές πληγές και να τεθεί η Ελλάδα σε τροχιά βιώσιμης ανάπτυξης για όλους.

Δηλώνω παρών στις εθνικές εκλογές.

Θα δώσω αυτή τη μάχη μαζί με τους αριστερούς, προοδευτικούς και δημοκρατικούς πολίτες της Κοζάνης.

Με βαθιά πίστη πως η πολιτική δεν είναι επάγγελμα.

Με την πεποίθηση πως η συμμετοχή στα κοινά είναι δικαίωμα και υποχρέωση όλων.

Γνωρίζοντας καλά πως χρειάζεται να αλλάξουν πολλά και πολύ περισσότερα για ν’ αλλάξει ο κόσμος. Σε έναν άνισο κόσμο, όπου η μέρα φεύγει με περισσότερους οικονομικά ασθενείς στον πλανήτη.

Με την επίγνωση πως η εργασία είναι δικαίωμα κάθε ανθρώπου.

Σας καλώ να δώσουμε ΜΑΖΙ κι αυτή τη μάχη,

για την ισότητα, την κοινωνική δικαιοσύνη, την δημόσια ΔΩΡΕΑΝ υγεία, την δημόσια ΔΩΡΕΑΝ Παιδεία.

Για την εξάλλειψη του brain drain . Για μια δικαιότερη κοινωνία.

Για την διεκδίκηση ένος δίκαιου εθνικού σχεδίου αποκέντρωσης και ανάπτυξης της ελληνικής περιφέρειας.

Για την υπεράσπιση του ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΥ, που αποτελεί εθνικό κεφάλαιο και μπορεί να αποτελέσει ισχυρό πυλώνα ανάπτυξης συμβάλλοντας στην αναβάθμιση της ποιότητας ζωής.

ΣΥΜΜΕΤΕΧΟΥΜΕ ΟΛΟΙ σ’ αυτό τον αγώνα.

Γιατί ΤΩΡΑ ΑΠΟΦΑΣΙΖΟΥΜΕ ΓΙΑ ΤΗ ΖΩΗ ΜΑΣ.

Θέμης Μουμουλίδης

Σκηνοθέτης, Υποψήφιος Βουλευτής ΣΥΡΙΖΑ Π.Ε. Κοζάνης

14 σχόλια

  • Μουμουλίδη την ΔΩΡΕΑΝ παιδεία και την ΔΩΡΕΑΝ υγεία πάντα κάποιος την πληρώνει. Δεν υπάρχει τίποτα ΔΩΡΕΑΝ.

    • Ναι μέσω των φόρων αν όμως μπει ο ιδιωτικός τομέας κυρίως στην υγεία πάρε τα μέτρα γιατί αν δεν έχεις χρήματα ακλαφτος θα πας

  • Κύριε Μουμουλιδη, 4 άνδρες να φοβάστε έναν? Τουλάχιστον άνανδρο και μαλιστα ανηθικο απεναντι στην παράταξη σας…

  • Άντε συντροφε, μετά τις 7 κατηφορίζεις εκεί που δραστηριοποιείσαι επαγγελματικά. Δεν χαρήκαμε για την γνωριμία αλλά αυτά έχει η ζωή… και η πολιτική…

  • ΜΟΥΜΟΥΛΙΔΗ ΕΠΙΣΚΕΦΤΗΚΕΣ ΠΟΤΕ ΤΟ ΝΟΣΟΚΟΜΕΙΟ ΚΟΖΑΝΗΣ ????
    ΡΩΤΗΣΕΣ ΤΟΥΣ ΑΝΕΡΓΟΥΣ ΠΩΣ ΤΑ ΒΓΑΖΟΥΝ ΠΕΡΑ ??
    ΑΤΟΜΑ ΠΟΥ ΕΧΟΥΝ ΑΣΘΕΝΕΙΣ ΜΕ ΑΝΟΙΑ ΣΤΑ ΣΠΙΤΙΑ ΚΙ ΥΠΟΦΕΡΟΥΝ ΓΙΑΤΙ ΤΟ ΚΡΑΤΟΣ ΠΟΥ ΔΙΑΜΟΡΦΩΣΑΤΕ ΔΕΝ ΔΙΝΕΙ ΚΑΜΙΑ ΣΗΜΑΣΙΑ ΡΩΤΗΣΕΣ ΠΩΣ ΤΑ ΠΕΡΝΑΝΕ ??? ΚΙ ΑΛΛΑ ΠΟΛΛΑ… Η ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΗ ΖΩΗ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΘΕΑΤΡΟ !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
    ΑΝΤΕ ΚΑΝΕ ΤΙΣ ΚΩΛΟΤΟΥΜΠΕΣ ΣΟΥ ΚΙ ΕΣΥ !!!!!!!!!!

    • Τσιπρας θα λες και θα κλαις γιατί με αυτούς που έρχονται τίποτε δεν θα είναι αυτονόητο… Με τις προηγούμενες κυβερνήσεις στο χώρο της υγείας έγινε μεγάλο φαγοπότι αυτοί προσπάθησαν να βάλουν φρένο αλλά δεν έκαναν έλεγχο αυστηρό σε όσους εκαναν περιουσίες μέσα στα δημόσια νοσοκομεία αλλά ποιος είναι τέλειος;

      • Σιγά κόψε κάτι. Αφού ο σύριζα τα έκανε όλα καλά γιατί τους καταψηφίζει ο κόσμος. Τη λογική του παλιού ΠΑΣΟΚ έχει βόλεψε να τους έχεις στο χέρι.

Αφήστε μία απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

*

Προσοχή!!! Για να δημοσιεύονται, από 'δω και στο εξής, τα σχόλιά σας, θα πρέπει να επιλέγετε, την παρακάτω επιλογή  "Διάβασα και αποδέχομαι τους Πολιτική απορρήτου  " που σημαίνει ότι διαβάσατε κι αποδέχεστε την πολιτική απορρήτου του kozan.gr. Αν, κάποια φορά, ξεχάσετε να το κάνετε θα λάβετε μια ειδοποίηση ότι δεν το πατήσατε (αρα δεν αποδεχτήκατε την πολιτική απορρήτου). Σε αυτή την περίπτωση, για να μη χαθεί το σχόλιο σας, πατήστε να γυρίσετε πίσω  και ξαναπατήστε "δημοσίευση", τσεκάροντας, προηγουμένως, την προαναφερόμενη επιλογή. Η συμπλήρωση των πεδίων όνομα, Ηλ. διεύθυνση και ιστότοπος, της παραπάνω φόρμας, δεν είναι υποχρεωτική.

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.