kozan.gr: Χύτρα ειδήσεων: Δια παραιτήσεως του Χ. Κουζιάκη, που είναι το πιθανότερο σενάριο, η Χρυσούλα Αθανασιάδου θα είναι δημοτική σύμβουλος και τη νέα αυτοδιοικητική περίοδο

24 Ιουνίου 2019
11:33

 

Μπορεί να μην τα κατάφερε να εκλεγεί, στις πρόσφατες δημοτικές εκλογές, στο Δήμου Κοζάνης, ωστόσο, είναι σχεδόν βέβαιο πως θα είναι δημοτική σύμβουλος και τη νέα αυτοδιοικητική περίοδο. Ο λόγος για την Χ. Αθανασιάδου, απερχόμενη Αντιδήμαρχος Τοπικής Ανάπτυξης & Επιχειρηματικότητας, καθώς ο εκλεγμένος με τη Δημοτική Κίνηση “Κοζάνη – Τόπος να Ζεις”, Χάρης Κουζιάκης, για να διατηρήσει την ιδιότητα του δημοτικού συμβούλου και να μην έχει ασυμβίβαστο, θα πρέπει να απέχει – δια παραιτήσεως – από την εργασία του από την ΔΕΥΑΚ. Αν είχε κερδίσει τις εκλογές η Δημοτική Κίνηση “Κοζάνη – Τόπος να Ζεις” τα δεδομένα θα ήταν εντελώς διαφορετικά, αφού ο Χ. Κουζιάκης θα μπορούσε να αξιοποιηθεί σε κάποιο πόστο που θα του εξασφάλιζε οικονομικές απολαβές, για τα προς το ζην, ώστε να ισοσκελίσει την απώλεια των χρημάτων που λαμβάνει από τη νόμιμη εργασία του. Διατηρώντας, όμως, απλώς την ιδιότητα του δημοτικού συμβούλου, χωρίς καμία αξιοποίηση σε αυτοδιοικητικό πόστο του Δήμου Κοζάνης, ουσιαστικά τον υποχρεώνει να αναζητήσει νέα εργασία κάπου αλλού, εκτός ΔΕΥΑ Κοζάνης. Όπως είναι λογικό, ο Χ. Κουζιάκης αναμένεται να επιστρέψει, σύντομα, στην εργασία του αφήνοντας τη θέση του στην πρώτη επιλαχούσα, δηλαδή στην Χ. Αθανασιάδου.

Η Χύτρα

 

 

3 σχόλια

Αφήστε μία απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

*

Προσοχή!!! Για να δημοσιεύονται, από 'δω και στο εξής, τα σχόλιά σας, θα πρέπει να επιλέγετε, την παρακάτω επιλογή  "Διάβασα και αποδέχομαι τους Πολιτική απορρήτου  " που σημαίνει ότι διαβάσατε κι αποδέχεστε την πολιτική απορρήτου του kozan.gr. Αν, κάποια φορά, ξεχάσετε να το κάνετε θα λάβετε μια ειδοποίηση ότι δεν το πατήσατε (αρα δεν αποδεχτήκατε την πολιτική απορρήτου). Σε αυτή την περίπτωση, για να μη χαθεί το σχόλιο σας, πατήστε να γυρίσετε πίσω  και ξαναπατήστε "δημοσίευση", τσεκάροντας, προηγουμένως, την προαναφερόμενη επιλογή. Η συμπλήρωση των πεδίων όνομα, Ηλ. διεύθυνση και ιστότοπος, της παραπάνω φόρμας, δεν είναι υποχρεωτική.

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.