kozan.gr: Εκδήλωση για τη Παγκόσμια ημέρα κατά των ναρκωτικών, διοργάνωσε, στη κεντρική πλατεία Κοζάνης, σήμερα Τετάρτη 26/6, η Τομεακή Οργάνωση Κοζάνης της ΚΝΕ (Φωτογραφίες & Βίντεο)

26 Ιουνίου 2019
21:02

Εκδήλωση με αφορμή την Παγκόσμια ημέρα κατά των ναρκωτικών, διοργάνωσε η Τομεακή Οργάνωση Κοζάνης της ΚΝΕ, σήμερα Τετάρτη 26 Ιουνίου, στην κεντρική πλατεία της Κοζάνης. Το πρόγραμμα θα περιλάμβανε escape room ενάντια σε όλα τα ναρκωτικά, quizdom με θέμα την πάλη απέναντι στα ναρκωτικά και συζήτηση με τον Κώστα Αντάρα, στέλεχος της ΚΝΕ και υποψήφιο Βουλευτή ΠΕ Κοζάνης.

2 σχόλια

  • κκε και χρυση αυγη
    μονο αυτοί οι δύο ΔΕΝ ψήφισαν την ιατρικά ελεγχόμενη χρήση ναρκωτικών σε κλειστούς χώρους ώστε να αποφευχθουν θάνατοι εξαρτημένων
    ναι στην πρόληψη λεει. ολοι ναι στην προληψη λενε
    μεχρι τοτε για το κκε οι εξαρτημένοι πρεπει να πεθανουν….

Αφήστε μία απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

*

Προσοχή!!! Για να δημοσιεύονται, από 'δω και στο εξής, τα σχόλιά σας, θα πρέπει να επιλέγετε, την παρακάτω επιλογή  "Διάβασα και αποδέχομαι τους Πολιτική απορρήτου  " που σημαίνει ότι διαβάσατε κι αποδέχεστε την πολιτική απορρήτου του kozan.gr. Αν, κάποια φορά, ξεχάσετε να το κάνετε θα λάβετε μια ειδοποίηση ότι δεν το πατήσατε (αρα δεν αποδεχτήκατε την πολιτική απορρήτου). Σε αυτή την περίπτωση, για να μη χαθεί το σχόλιο σας, πατήστε να γυρίσετε πίσω  και ξαναπατήστε "δημοσίευση", τσεκάροντας, προηγουμένως, την προαναφερόμενη επιλογή. Η συμπλήρωση των πεδίων όνομα, Ηλ. διεύθυνση και ιστότοπος, της παραπάνω φόρμας, δεν είναι υποχρεωτική.

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.