Δείτε την υποψήφια Βουλευτή της ΝΔ Παρασκευή Βρυζίδου απόψε σήμερα Τετάρτη 3 Ιουλίου στις 9:45 το βράδυ, στον flash tv

3 Ιουλίου 2019
12:04
Κανένα σχόλιο

Δείτε την υποψήφια Βουλευτή της ΝΔ Παρασκευή Βρυζίδου απόψε σήμερα Τετάρτη 3 Ιουλίου στις 9:45΄ το βράδυ, στον flash tv και την εκπομπή “η ώρα των πολιτών” με τον δημοσιογράφο Κώστα Μαυρίδη.

Στην εκπομπή η κ. Βρυζίδου ξετυλίγει τις σκέψεις της για το δικό όραμα και σχέδιο της για το νομό Κοζάνης που καταγράφει σήμερα ένα από τα μεγαλύτερα ποσοστά ανεργίας, όχι μόνον στην Ελλάδα αλλά και την ευρωζώνη.

Η υποψήφια Βουλευτής της ΠΕ Κοζάνης απαντά στις ερωτήσεις του δημοσιογράφου, σε ζητήματα που αφορούν την περιοχή, όπως το μέλλον της ΔΕΗ, τον πρωτογενή τομέα με την γεωργία και τις προοπτικές που αυτή έχει στο νομό αλλά και τη συμφωνία των Πρεσπών.    

Αφήστε μία απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

*

Προσοχή!!! Για να δημοσιεύονται, από 'δω και στο εξής, τα σχόλιά σας, θα πρέπει να επιλέγετε, την παρακάτω επιλογή  "Διάβασα και αποδέχομαι τους Πολιτική απορρήτου  " που σημαίνει ότι διαβάσατε κι αποδέχεστε την πολιτική απορρήτου του kozan.gr. Αν, κάποια φορά, ξεχάσετε να το κάνετε θα λάβετε μια ειδοποίηση ότι δεν το πατήσατε (αρα δεν αποδεχτήκατε την πολιτική απορρήτου). Σε αυτή την περίπτωση, για να μη χαθεί το σχόλιο σας, πατήστε να γυρίσετε πίσω  και ξαναπατήστε "δημοσίευση", τσεκάροντας, προηγουμένως, την προαναφερόμενη επιλογή. Η συμπλήρωση των πεδίων όνομα, Ηλ. διεύθυνση και ιστότοπος, της παραπάνω φόρμας, δεν είναι υποχρεωτική.

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.