Λαπίκωφ και Μακρυγιάννης στο Παγκόσμιο Πρωτάθλημα εφήβων – νεανίδων στο Τόκιο, 7-11 Αυγούστου 2019

3 Ιουλίου 2019
15:57

Την Κυριακή 30 Ιουνίου πραγματοποιήθηκαν στη λίμνη της Καστοριάς οι τελικές δοκιμασίες για την επιλογή των αθλητών που θα στελεχώσουν την Εθνική Ομάδα που θα πάρει μέρος στο Παγκόσμιο Πρωτάθλημα εφήβων – νεανίδων στο Τόκιο, από 7 έως 11 Αυγούστου 2019.
Οι αθλητές μας Γεώργιος Μακρυγιάννης και Θεόδωρος Λαπίκωφ συμμετέχουν στο κοινόβιο της Εθνικής Ομάδας από την Παρασκευή 14 Ιουνίου.
Ύστερα από την επιτυχημένη παρουσία τους στο κοινόβιο και την πολύ καλή εμφάνισή τους στις τελικές δοκιμασίες, ο Ομοσπονδιακός προπονητής τους επέλεξε να βρίσκονται ανάμεσα στους οκτώ εφήβους που θα στελεχώσουν τα πληρώματα της Εθνικής Ομάδας σε μια διοργάνωση που συγκαταλέγεται στις πρώτες δοκιμαστικές διοργανώσεις (test events) ενόψει των Θερινών Ολυμπιακών Αγώνων του Τόκιο το 2020.
Συγχαίρουμε τους αθλητές μας γι’ αυτήν τους την επιτυχία και τους ευχόμαστε καλή δύναμη στην προετοιμασία τους γι’ αυτήν την πολύ μεγάλη διοργάνωση.

 

 

 

Ένα σχόλιο

Αφήστε μία απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

*

Προσοχή!!! Για να δημοσιεύονται, από 'δω και στο εξής, τα σχόλιά σας, θα πρέπει να επιλέγετε, την παρακάτω επιλογή  "Διάβασα και αποδέχομαι τους Πολιτική απορρήτου  " που σημαίνει ότι διαβάσατε κι αποδέχεστε την πολιτική απορρήτου του kozan.gr. Αν, κάποια φορά, ξεχάσετε να το κάνετε θα λάβετε μια ειδοποίηση ότι δεν το πατήσατε (αρα δεν αποδεχτήκατε την πολιτική απορρήτου). Σε αυτή την περίπτωση, για να μη χαθεί το σχόλιο σας, πατήστε να γυρίσετε πίσω  και ξαναπατήστε "δημοσίευση", τσεκάροντας, προηγουμένως, την προαναφερόμενη επιλογή. Η συμπλήρωση των πεδίων όνομα, Ηλ. διεύθυνση και ιστότοπος, της παραπάνω φόρμας, δεν είναι υποχρεωτική.

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.