Τη Δευτέρα 02/07/19 και ώρα 11π.μ. η κ. Γούλιαρου επισκέφτηκε το Σωματείο Συνταξιούχων ΔΕΗ στην Πτολεμαΐδα, όπου πραγματοποίησε συνάντηση με τον πρόεδρο κ. Δημάκη και μέλη του Δ.Σ. του Σωματείου. Στην πολύ ενδιαφέρουσα συζήτηση που ακολούθησε έγινε εκτενής αναφορά στο Ασφαλιστικό της Κυβέρνησης ΣΥΡΙΖΑ και τονίστηκε από την πλευρά του Δ.Σ. η απόλυτη συμφωνία των υπαλλήλων με το νόμο Κατρούγκαλου.

Στη συνέχεια επισκέφτηκε τον Ε.Φ.Κ.Α, στην Πτολεμαΐδα, όπου συνάντησε τους υπαλλήλους και αρκετούς πολίτες που ήταν εκεί και έκανε σύντομες συζητήσεις που αφορούσαν στο πρόγραμμα του ΣΥΡΙΖΑ .

Το απόγευμα η κ. Γούλιαρου, συνοδευόμενη από μέλη και φίλους του ΣΥΡΙΖΑ, επισκέφτηκε τα χωριά Άνω Κώμη, Κλείτος και Κρόκο Κοζάνης. Στις συναντήσεις και τις συνομιλίες με κατοίκους των χωριών ανέπτυξε σημεία του προγράμματος του ΣΥΡΙΖΑ, απαντώντας σε σχετικές ερωτήσεις, ενώ άκουσε προβλήματα και προβληματισμούς και δεσμεύτηκε , αν εκλεγεί, να συζητήσουν διεξοδικότερα για τα τοπικά ζητήματα, ώστε να προωθηθούν οι καταλληλότερες λύσεις.