Επισκέψεις- συναντήσεις της υποψήφιας βουλεύτριας του ΣΥΡΙΖΑ-ΠΡΟΟΔΕΥΤΙΚΗ ΣΥΜΜΑΧΙΑ Π.Ε. Κοζάνης Γούλιαρου Θεοδώρας

3 Ιουλίου 2019
15:59

 

Τη Δευτέρα 02/07/19 και ώρα 11π.μ. η κ. Γούλιαρου επισκέφτηκε το Σωματείο Συνταξιούχων ΔΕΗ στην Πτολεμαΐδα, όπου πραγματοποίησε συνάντηση με τον πρόεδρο κ. Δημάκη και μέλη του Δ.Σ. του Σωματείου. Στην πολύ ενδιαφέρουσα συζήτηση που ακολούθησε έγινε εκτενής αναφορά στο Ασφαλιστικό της Κυβέρνησης ΣΥΡΙΖΑ και τονίστηκε από την πλευρά του Δ.Σ. η απόλυτη συμφωνία των υπαλλήλων με το νόμο Κατρούγκαλου.

Στη συνέχεια επισκέφτηκε τον Ε.Φ.Κ.Α, στην Πτολεμαΐδα, όπου συνάντησε τους υπαλλήλους και αρκετούς πολίτες που ήταν εκεί και έκανε σύντομες συζητήσεις που αφορούσαν στο πρόγραμμα του ΣΥΡΙΖΑ .

Το απόγευμα η κ. Γούλιαρου, συνοδευόμενη από μέλη και φίλους του ΣΥΡΙΖΑ, επισκέφτηκε τα χωριά Άνω Κώμη, Κλείτος και Κρόκο Κοζάνης. Στις συναντήσεις και τις συνομιλίες με κατοίκους των χωριών ανέπτυξε σημεία του προγράμματος του ΣΥΡΙΖΑ, απαντώντας σε σχετικές ερωτήσεις, ενώ άκουσε προβλήματα και προβληματισμούς και δεσμεύτηκε , αν εκλεγεί, να συζητήσουν διεξοδικότερα για τα τοπικά ζητήματα, ώστε να προωθηθούν οι καταλληλότερες λύσεις.

 

2 σχόλια

  • Είμαστε σίγουροι όλοι τουλάχιστον εδώ στην πτολ, ότι είσαι η μόνη που μπορείς να πας το νόμο και τη χώρα παρά πέρα.. πρέπει να βγεις, όχι αξίζει η θα ήταν καλό όπως λένε άλλοι, ΠΡΕΠΕΙ και θα βγεις!!

Αφήστε μία απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

*

Προσοχή!!! Για να δημοσιεύονται, από 'δω και στο εξής, τα σχόλιά σας, θα πρέπει να επιλέγετε, την παρακάτω επιλογή  "Διάβασα και αποδέχομαι τους Πολιτική απορρήτου  " που σημαίνει ότι διαβάσατε κι αποδέχεστε την πολιτική απορρήτου του kozan.gr. Αν, κάποια φορά, ξεχάσετε να το κάνετε θα λάβετε μια ειδοποίηση ότι δεν το πατήσατε (αρα δεν αποδεχτήκατε την πολιτική απορρήτου). Σε αυτή την περίπτωση, για να μη χαθεί το σχόλιο σας, πατήστε να γυρίσετε πίσω  και ξαναπατήστε "δημοσίευση", τσεκάροντας, προηγουμένως, την προαναφερόμενη επιλογή. Η συμπλήρωση των πεδίων όνομα, Ηλ. διεύθυνση και ιστότοπος, της παραπάνω φόρμας, δεν είναι υποχρεωτική.

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.