Γιώργος Ντζιμάνης: “Προσωπικά παραμένω στην πρώτη γραμμή του αγώνα ελπίζοντας ότι η αντιστοίχηση του οργανωμένου χώρου και της κοινωνίας θα μας οδηγήσει σύντομα σε νέες επιτυχίες”

9 Ιουλίου 2019
08:28

Φίλες και φίλοι.
Το εκλογικό αποτέλεσμα είναι σαφές και σεβαστό. Αποδεχόμαστε τη λαϊκή ετυμηγορία με το κεφάλι ψηλά. Γιατί ξέρουμε ότι η Ελλάδα που παραδίδουμε δεν έχει καμιά σχέση με την Ελλάδα που παραλάβαμε. Το 2015 η Ελλάδα ήταν μια χώρα χρεοκοπημένη, στο χείλος της καταστροφής, με άδεια ταμεία, με 26% ανεργία και μεγάλο μέρος του πληθυσμού σε συνθήκες φτωχοποίησης. Σήμερα παραδίδουμε μια χώρα χωρίς μνημόνια, με 37 δισ. ευρώ στα ταμεία του κράτους, με θετικούς ρυθμούς ανάπτυξης, με το χαμηλότερο ιστορικά επιτόκιο δανεισμού, με ανακτημένο κύρος και αξιοπιστία.

Όλοι εκείνοι που πίστευαν και πόνταραν στη στρατηγική ήττα του ΣΥΡΙΖΑ και στη συντριβή της αριστεράς διαψεύστηκαν. Ο ΣΥΡΙΖΑ είναι εδώ, ισχυρός για την επόμενη μέρα, έτοιμος να αποτρέψει μια νεοφιλελεύθερη παλινόρθωση.

Θα ήθελα να ευχαριστήσω από καρδιάς τους πολίτες της Π.Ε. Κοζάνης που είτε με την ψήφο τους είτε με τον καλό τους λόγο στήριξαν την προσπάθειά μου, στις βουλευτικές εκλογές της 7ης Ιουλίου. . Όλα αυτά τα χρόνια πορεύτηκα με χαμηλούς τόνους, χωρίς αυτοπροβολή και δημόσιες σχέσεις.

Συγχαίρω όλους τους συνυποψηφίους και ιδιαίτερα την νεοεκλεγμένη βουλευτή μας, την Καλλιόπη Βέττα, θα είμαι δίπλα της στη συλλογική μας προσπάθεια.

Προσωπικά παραμένω στην πρώτη γραμμή του αγώνα ελπίζοντας ότι η αντιστοίχηση του οργανωμένου χώρου και της κοινωνίας θα μας οδηγήσει σύντομα σε νέες επιτυχίες.

Γιώργος Ντζιμάνης Αντιστράτηγος ε.α.

17 σχόλια

  • καλά τα λες αλλά θα έπρεπε να παίξεις πιο ενεργό ρόλο στον χώρο που γνώριζες καλύτερα από όλους, το ότι δεν το επεδίωξες παραμένει η μεγάλη απορία μου …καλους αγώνες

  • Ούτε απο <> καταλαβαίνετε ούτε απο κράξιμο. οι ίδιοι οι ψηφοφόροι σας , σας έστειλαν σπίτια σας , δεν σας θέλουν , με ποιόν τρόπο θέλετε να σας το δείξουν ? να φωνάξουν τη χρυσή αυγή?

  • Γιατί υπογράφεις ως αντιστράτηγος….; Τώρα θυμήθηκες…; Ή μήπως θέλεις να σε επαναφέρουν πίσω στο στράτευμα….χα….χα….χα…

  • Δεν ξέρω αν το κατάλαβες αλλά οι νέες υποψηφιότητες Θεοχάρη και Βεττα σαρώσανε. Ο μόνος παλιός που πήγε καλά ήταν ο Θεοφύλακτος που δούλεψε σκληρά και είναι ο πιο νέος εκ των παλαιών. Εν ολίγοις τόπο στα νιάτα. Να μην παραμείνεις στην πρώτη γραμμή αλλά στην δεύτερη και πιο πίσω. 4 χρόνια Βουλευτής άνευ ψήφου νομίζω πως ήταν αν μη τι άλλο μια ωραία περίοδος για τη ζωή σου. Το βλέπουμε στις ωραίες φωτογραφίες που ανεβάζει από ψηλά…

  • Καληνυχτα σε αυτους που προδοσαν τη ΜΑΚΕΔΟΝΙΑ.Οσο για τον Καραμανλη ειστε πολλη λιγοι να λετε και το ονομα του ακομα

Αφήστε μία απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

*

Προσοχή!!! Για να δημοσιεύονται, από 'δω και στο εξής, τα σχόλιά σας, θα πρέπει να επιλέγετε, την παρακάτω επιλογή  "Διάβασα και αποδέχομαι τους Πολιτική απορρήτου  " που σημαίνει ότι διαβάσατε κι αποδέχεστε την πολιτική απορρήτου του kozan.gr. Αν, κάποια φορά, ξεχάσετε να το κάνετε θα λάβετε μια ειδοποίηση ότι δεν το πατήσατε (αρα δεν αποδεχτήκατε την πολιτική απορρήτου). Σε αυτή την περίπτωση, για να μη χαθεί το σχόλιο σας, πατήστε να γυρίσετε πίσω  και ξαναπατήστε "δημοσίευση", τσεκάροντας, προηγουμένως, την προαναφερόμενη επιλογή. Η συμπλήρωση των πεδίων όνομα, Ηλ. διεύθυνση και ιστότοπος, της παραπάνω φόρμας, δεν είναι υποχρεωτική.

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.