Απάντηση του ΣΥΡΙΖΑ Π.Ε. Κοζάνης στο βουλευτή Π.Ε. Κοζάνης της Ν.Δ. Μιχάλη Παπαδόπουλο: “Με αντιπολίτευση στο ΣΥΡΙΖΑ και ανακρίβειες τα πρώτα δείγματα επιστροφής στην «κανονικότητα»”

19 Ιουλίου 2019
16:25

Η τραγική προσπάθεια του βουλευτή Κοζάνης της ΝΔ κ Μιχάλη Παπαδόπουλου να παραπλανήσει τους Δυτικομακεδόνες, λέγοντας ότι η κυβέρνηση του Αλέξη Τσίπρα έφερε πρώτη τα διόδια στον κάθετο άξονα της Εγνατίας το 2017 προκαλεί αλγεινή εντύπωση.

Πώς μπορούμε να ξεχάσουμε την κυβέρνηση των Σαμαροβενιζέλων με Υπουργούς  Μεταφορών τους κ.κ. Χαρδούβελη – Χρυσοχοΐδη να υπογράφουν στις 17 Νοεμβρίου του 2014  την κοινή Υπουργική Απόφαση ” Χωροθέτηση σταθμών διοδίων και καθορισμός τελών διοδίων στην Εγνατία Οδό και στους καθέτους άξονες αυτής.” (ΦΕΚ Β 3086/2014) η οποία είχε ψηφιστεί από την κυβέρνηση των Μνημονίων και της φτωχοποίησης των Ελλήνων;

Δεν το θυμάται ο κ Παπαδόπουλος;  Ήταν Υφυπουργός Μεταφορών  όταν ψηφιζόταν το 2014 αυτή η μνημονιακή υποχρέωση.  Θέλει να του θυμίσουμε τι έχει γράψει κατά καιρούς για το θέμα αυτό;

Ο κ. Παπαδόπουλος δυστυχώς έδωσε τα πρώτα δείγματα γραφής για το ύφος και το ήθος της κυβέρνησης Μητσοτάκη.

23 σχόλια

Αφήστε μία απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

*

Προσοχή!!! Για να δημοσιεύονται, από 'δω και στο εξής, τα σχόλιά σας, θα πρέπει να επιλέγετε, την παρακάτω επιλογή  "Διάβασα και αποδέχομαι τους Πολιτική απορρήτου  " που σημαίνει ότι διαβάσατε κι αποδέχεστε την πολιτική απορρήτου του kozan.gr. Αν, κάποια φορά, ξεχάσετε να το κάνετε θα λάβετε μια ειδοποίηση ότι δεν το πατήσατε (αρα δεν αποδεχτήκατε την πολιτική απορρήτου). Σε αυτή την περίπτωση, για να μη χαθεί το σχόλιο σας, πατήστε να γυρίσετε πίσω  και ξαναπατήστε "δημοσίευση", τσεκάροντας, προηγουμένως, την προαναφερόμενη επιλογή. Η συμπλήρωση των πεδίων όνομα, Ηλ. διεύθυνση και ιστότοπος, της παραπάνω φόρμας, δεν είναι υποχρεωτική.

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.