To foodaholics.gr προτείνει παγωτό bueno με 4 υλικά

19 Ιουλίου 2019
18:56
Κανένα σχόλιο

Συστατικά0/4 συστατικά
400 ml κρέμα γάλακτος
200 γρ πραλίνα φουντουκιού
100 ml ζαχαρούχο γάλα
4 kinder bueno

Οδηγίες

Χτυπάμε την κρύα κρέμα γάλακτος σε σαντιγί.
Αναμειγνύουμε την πραλίνα με το ζαχαρούχο γάλα.
Τα ενσωματώνουμε στην σαντιγί.
Προσθέτουμε τα bueno σε κομμάτια και ανακατεύουμε με απαλές κινήσεις.
Τα βάζουμε σε φόρμα της επιλογής μας με μεμβράνη (η φόρμα που χρησιμοποιήσαμε είναι 23×13 εκατοστά).
Καλύπτουμε με την μεμβράνη και το βάζουμε στην κατάψυξη για 12 ώρες.
Σερβίρουμε με πραλίνα και τα bueno σε κομμάτια.

Αφήστε μία απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

*

Προσοχή!!! Για να δημοσιεύονται, από 'δω και στο εξής, τα σχόλιά σας, θα πρέπει να επιλέγετε, την παρακάτω επιλογή  "Διάβασα και αποδέχομαι τους Πολιτική απορρήτου  " που σημαίνει ότι διαβάσατε κι αποδέχεστε την πολιτική απορρήτου του kozan.gr. Αν, κάποια φορά, ξεχάσετε να το κάνετε θα λάβετε μια ειδοποίηση ότι δεν το πατήσατε (αρα δεν αποδεχτήκατε την πολιτική απορρήτου). Σε αυτή την περίπτωση, για να μη χαθεί το σχόλιο σας, πατήστε να γυρίσετε πίσω  και ξαναπατήστε "δημοσίευση", τσεκάροντας, προηγουμένως, την προαναφερόμενη επιλογή. Η συμπλήρωση των πεδίων όνομα, Ηλ. διεύθυνση και ιστότοπος, της παραπάνω φόρμας, δεν είναι υποχρεωτική.

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.

Μείνετε συντονισμένοι