Γ. Καραβασίλης: “Δεν θα επιτρέψουμε σε καμία περίπτωση το κλείσιμο των μονάδων που δίνουν παροχή ατμού στις τηλεθερμανσεις, για την Πτολεμαΐδα έως την ένταξη της μονάδας Πτολεμαΐδα V στο δίκτυο”

29 Ιουλίου 2019
22:08

Το τελευταίο διάστημα ολοένα και περισσότερα δημοσιεύματα αναφέρονται στην οικονομική κατάσταση της ΔΕΗ, τις Λιγνιτικες μονάδες και τα ΑΔΙ. Δεν είναι τυχαίες αναφορές έχουν την σκοπιμότητα τους. Διπλή είναι η αγωνία μας ως περιοχή, μικρή ΔΕΗ σημαίνει απώλεια παραγωγικών θέσεων εργασίας, μικρότερο κύκλο εργασιών, πρόβλημα στην τοπική αγορά. Οι ευθύνες όλων των κυβερνήσεων διαχρονικές, ακόμα και του συνδικάτου. Σήμερα η πραγματικότητα επιβάλλει σοβαρή προσέγγιση του προβλήματος για να είμαστε αποτελεσματικοι, επικοδομητικο διάλογο και όπου χρειαστεί άμεσα κινητοποίηση της περιοχής, για τα δύο σοβαρά θέματα που αφορούν : 1 Ανάπτυξη περιοχής Λιγνιτες ΑΔΙ(Αποδεικτικά Διαθεσιμότητας Ισχύος). 2 ΤΗΛΕΘΕΡΜΑΝΣΗ. Με δεδομένο ότι έχουμε μία πρόσφατα εκλεγμένη Κυβέρνηση, αλλά έναν υπουργό τον κ Χατζηδάκη που είναι γνωστης των προβλημάτων της ΔΕΗ, αφού ήταν υπουργός Ανάπτυξης το 2009. Σε συνεργασία με τους βουλευτές τον περιφερειαρχη, τους εκλεγμενους Δημάρχους και τα συνδικάτα. Να απαιτήσουμε κατά παρέκκλιση της ευρωπαϊκής οδηγίας και λόγω ιδιαιτεροτητας της περιοχής. Άμεση απόκτηση των ΑΔΙ για τις λιγνιτικες μονάδες και πιο ιδιαίτερα της μονάδας V Πτολεμαΐδας. Δεν θα επιτρέψουμε σε καμία περίπτωση το κλείσιμο των μονάδων που δίνουν παροχή ατμού στις τηλεθερμάνσεις, για την Πτολεμαΐδα έως την ένταξη της μονάδας Πτολεμαΐδα V στο δίκτυο. Ίσως και να κάνω λάθος, αλλά αυτές τις δύσκολες στιγμές, χρειάζεται η θετική παρουσία όλων μας, από οποία θέση και αν κατέχουμε, να δούμε, επιτέλους το μέλλον της ΔΕΗ, που έδωσε τόσα πολλά, θα μπορούσε και περισσότερα και το μέλλον της περιοχής μας, του Δήμου Εορδαίας.

2 σχόλια

  • Με ποιο τρόπο μεγάλε Καραβασίλη δεν θα το επιτεψετε; Ξέρεις ότι η δετηπ χρωστά ; Και αλλά τόσα χρωστά η ΔΕΥΑΠ;γιατί να σας παρέχει η ΔΕΗ τις υπηρεσίες της;

  • Σιγα
    Τοσα χρονια γαργαρες κανατε τωρα που εφτασε στο τελος κανετε την επανασταση σας
    Ποιος σας δινει σημασια πλεον

Αφήστε μία απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

*

Προσοχή!!! Για να δημοσιεύονται, από 'δω και στο εξής, τα σχόλιά σας, θα πρέπει να επιλέγετε, την παρακάτω επιλογή  "Διάβασα και αποδέχομαι τους Πολιτική απορρήτου  " που σημαίνει ότι διαβάσατε κι αποδέχεστε την πολιτική απορρήτου του kozan.gr. Αν, κάποια φορά, ξεχάσετε να το κάνετε θα λάβετε μια ειδοποίηση ότι δεν το πατήσατε (αρα δεν αποδεχτήκατε την πολιτική απορρήτου). Σε αυτή την περίπτωση, για να μη χαθεί το σχόλιο σας, πατήστε να γυρίσετε πίσω  και ξαναπατήστε "δημοσίευση", τσεκάροντας, προηγουμένως, την προαναφερόμενη επιλογή. Η συμπλήρωση των πεδίων όνομα, Ηλ. διεύθυνση και ιστότοπος, της παραπάνω φόρμας, δεν είναι υποχρεωτική.

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.