kozan.gr: Κοζάνη: 69χρονος έπεσε από 2ο όροφο πολυκατοικίας στα Ηπειρωτικά

5 Αυγούστου 2019
22:26
Κανένα σχόλιο

 

Σύμφωνα με τις πρώτες πληροφορίες του kozan.gr, το βράδυ, της Δευτέρας, λίγο πριν τις 22:00, ένας 69 χρονος έπεσε από 2ο όροφο πολυκατοικίας στα Ηπειρωτικά στην Κοζάνη, όταν φέρεται να προσπάθησε να κατέβει από τον 3ο όροφο στο 2ο όροφο, όταν κλειδώθηκε έξω από το σπίτι του. Ο 69χρονος, που είχε – μετά την πτώση – τις αισθήσεις του, μεταφέρθηκε με κατάγματα στα πόδια στο Μαμάτσειο νοσοκομείο Κοζάνης, όπου αυτή την ώρα εξετάζεται για να διαπιστωθεί η σοβαρότητα της κατάστασης της υγείας του.

kozan.gr

Αφήστε μία απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

*

Προσοχή!!! Για να δημοσιεύονται, από 'δω και στο εξής, τα σχόλιά σας, θα πρέπει να επιλέγετε, την παρακάτω επιλογή  "Διάβασα και αποδέχομαι τους Πολιτική απορρήτου  " που σημαίνει ότι διαβάσατε κι αποδέχεστε την πολιτική απορρήτου του kozan.gr. Αν, κάποια φορά, ξεχάσετε να το κάνετε θα λάβετε μια ειδοποίηση ότι δεν το πατήσατε (αρα δεν αποδεχτήκατε την πολιτική απορρήτου). Σε αυτή την περίπτωση, για να μη χαθεί το σχόλιο σας, πατήστε να γυρίσετε πίσω  και ξαναπατήστε "δημοσίευση", τσεκάροντας, προηγουμένως, την προαναφερόμενη επιλογή. Η συμπλήρωση των πεδίων όνομα, Ηλ. διεύθυνση και ιστότοπος, της παραπάνω φόρμας, δεν είναι υποχρεωτική.

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.