Δ. Μακεδονία: Αλλαγές στο νέο περιφερειακό συμβούλιο

7 Αυγούστου 2019
12:02
Κανένα σχόλιο
Αλλαγές στη σύνθεση του νέου περιφερειακού συμβουλίου Δυτικής Μακεδονίας, προκύπτουν μετά την εκδίκαση της ένστασης, που είχε υποβάλλει ο υποψήφιος περιφερειακός σύμβουλος, Λάμπρος Χατζηζήσης, στην Περιφερειακή Ενότητα Γρεβενών, με το συνδυασμό του νέου περιφερειάρχη, Γιώργου Κασαπίδη.

Το εκλογοδικείο Θεσσαλονίκης έκανε δεκτή την ένσταση του κ. Χατζηζήση και έτσι ο ίδιος εκλέγεται ως περιφερειακός σύμβουλος, καθώς η παράταξη του κ. Κασαπίδη θα πάρει 3η έδρα στην Περιφερειακή Ενότητα Γρεβενών, χάνοντας όμως αντίστοιχα την 5η έδρα στην Περιφερειακή Ενότητα της Καστοριάς, την οποία είχε καταλάβει ο κ. Αναστάσιος Γωγούσης.

Από την πλευρά της, η Λαϊκή Συσπείρωση, με επικεφαλής τον Αθανάσιο Χαστά, χάνει την έδρα στα Γρεβενών, την οποία είχε καταλάβει ο κ. Στέργιος Λιάμπας και κερδίζει τη 2η έδρα της στην Περιφερειακή Ενότητα Φλώρινας, την οποία καταλαμβάνει ο Βασίλης Καραντζίδης, ο οποίος είναι εκλεγμένος και στο σημερινό περιφερειακό συμβούλιο.

Από την πλευρά του η παράταξη του σημερινού περιφερειάρχη Δυτικής Μακεδονίας, Θεόδωρου Καρυπίδη, χάνει την έδρα στην Περιφερειακή Ενότητα Φλώρινας, την οποία είχε ο κ. Αβραάμ Θεοδωρίδης και κερδίζει 2η έδρα στην Περιφερειακή Ενότητα Καστοριάς στην οποία καταλαμβάνει ο κ. Ναούμ Μαρκόπουλος.

ΕΡΤ ΚΟΖΑΝΗΣ

Αφήστε μία απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

*

Προσοχή!!! Για να δημοσιεύονται, από 'δω και στο εξής, τα σχόλιά σας, θα πρέπει να επιλέγετε, την παρακάτω επιλογή  "Διάβασα και αποδέχομαι τους Πολιτική απορρήτου  " που σημαίνει ότι διαβάσατε κι αποδέχεστε την πολιτική απορρήτου του kozan.gr. Αν, κάποια φορά, ξεχάσετε να το κάνετε θα λάβετε μια ειδοποίηση ότι δεν το πατήσατε (αρα δεν αποδεχτήκατε την πολιτική απορρήτου). Σε αυτή την περίπτωση, για να μη χαθεί το σχόλιο σας, πατήστε να γυρίσετε πίσω  και ξαναπατήστε "δημοσίευση", τσεκάροντας, προηγουμένως, την προαναφερόμενη επιλογή. Η συμπλήρωση των πεδίων όνομα, Ηλ. διεύθυνση και ιστότοπος, της παραπάνω φόρμας, δεν είναι υποχρεωτική.

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.