kozan.gr: Προειδοποίηση, μέσω εξωδίκου, της ΔΕΗ στην ΔΕΥΑ Γρεβενών, για ληξιπρόθεσμες οφειλές ύψους 1.544.396 ευρώ – Στην περίπτωση που δεν “τακτοποιηθεί” το χρέος, η ΔΕΗ προειδοποιεί για απενεργοποίηση των μετρητών φορτίου που ηλεκτροδοτούν τις εγκαταστάσεις της ΔΕΥΑΓ και σε καταγγελία της μεταξύ τους σύμβασης (Αποκλειστικό)

14 Αυγούστου 2019
13:52

 

Σύμφωνα με αποκλειστικές πληροφορίες του kozan.gr, προειδοποίηση, μέσω εξωδίκου, στην ΔΕΥΑ Γρεβενών, για ληξιπρόθεσμες οφειλές ύψους 1.544.396 ευρώ, απέστειλε η ΔΕΗ. Όπως αναφέρεται στο έγγραφο που αποκαλύπτει το kozan.gr, στην περίπτωση που δεν “τακτοποιηθεί” το χρέος θα υπάρξει απενεργοποίηση των μετρητών φορτίου που ηλεκτροδοτούν τις εγκαταστάσεις της ΔΕΥΑΓ και καταγγελία της μεταξύ τους σύμβασης. Δείτε την εξώδικη πρόσκληση – δήλωση & όχληση υπερημερίας:

 

5 σχόλια

  • ΠΑΟΚΙΑ ΑΠΟ ΤΑ ΓΡΕΒΕΝΑ ΤΩΡΑ ΠΟΥ ΘΑ ΣΑΣ ΚΟΨΟΥΝ ΤΟ ΝΕΡΟ ΛΟΓΩ ΟΦΕΙΛΩΝ ΤΗΣ ΔΕΥΑΓ ΣΤΗ ΔΕΗ, ΝΑ ΠΑΡΕΤΕ ΤΗΛΕΦΩΝΟ ΤΟΝ ΚΑΡΥΠΙΔΗ

  • Επιτέλους να μπει καμία τάξη σε αυτό το μπάχαλο που επικρατεί στους δήμους γενικά και όσοι ήταν σε θέσεις που διαχειριζονταν λογαριασμους και δεν τους τακτοποιουσαν να ασκηθούν τα προβλεπομενα. Αλλά επειδή είμαστε στο Ελλάδισταν κάποιος πολιτικός θα βάλει το χερακι του, ταχατι ταχατι θα πάνε σε διακανονισμό και πάει λέγοντας το παραμυθι

Αφήστε μία απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

*

Προσοχή!!! Για να δημοσιεύονται, από 'δω και στο εξής, τα σχόλιά σας, θα πρέπει να επιλέγετε, την παρακάτω επιλογή  "Διάβασα και αποδέχομαι τους Πολιτική απορρήτου  " που σημαίνει ότι διαβάσατε κι αποδέχεστε την πολιτική απορρήτου του kozan.gr. Αν, κάποια φορά, ξεχάσετε να το κάνετε θα λάβετε μια ειδοποίηση ότι δεν το πατήσατε (αρα δεν αποδεχτήκατε την πολιτική απορρήτου). Σε αυτή την περίπτωση, για να μη χαθεί το σχόλιο σας, πατήστε να γυρίσετε πίσω  και ξαναπατήστε "δημοσίευση", τσεκάροντας, προηγουμένως, την προαναφερόμενη επιλογή. Η συμπλήρωση των πεδίων όνομα, Ηλ. διεύθυνση και ιστότοπος, της παραπάνω φόρμας, δεν είναι υποχρεωτική.

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.