kozan.gr : Χύτρα Ειδήσεων: Θέλει να παραμείνει πρόεδρος του Περιφερειακού Συμβουλίου ο Γιώργος Κωτσίδης

3 Μαρτίου 2017
14:12

Θέλει να παραμείνει πρόεδρος του Περιφερειακού Συμβουλίου ο Γιώργος Κωτσίδης. Σύμφωνα με πληροφορίες της στήλης, ο Γ. Κωτσίδης, με αφορμή την εκλογή των μελών του Προεδρείου του Περιφερειακού Συμβουλίου Δ.Μακεδονίας και των μελών της Οικονομικής Επιτροπής, μεθαύριο Κυριακή 5/3, επικοινώνησε με τους επί κεφαλής των άλλων παρατάξεων, εκφράζοντάς τους αυτή την επιθυμία. Ωστόσο, θα πρέπει να διευκρινιστεί, πως, οι επί κεφαλής των παρατάξεων, της αντιπολίτευσης, δεν έχουν καμία αρμοδιότητα, ούτε προτείνουν πρόεδρο. Αυτός που θα κάνει την εισήγηση – πρόταση, επί του συγκεκριμένου θέματος, είναι ο Περιφερειάρχης, ο οποίος, μέχρι κι αυτή την ώρα, αν και έχει κάποιες σκέψεις, δεν έχει αποφασίσει το τι θα πράξει. Πάντως, στην περίπτωση που αντικατασταθεί ο κ. Κωτσίδης, μερικά από τα ονόματα, που φέρονται ως υποψήφιοι αντικαταστάτες του, είναι ο Ρούσης Αλεξανδρής (συγκεντρώνει τις περισσότερες πιθανότητες), ο Παύλος Τσότσος, ο Φώτης Κεχαγιάς, ο Γιώργος Χριστοφορίδης κι η Αμαλία Κούσκουρα.

Η Χύτρα

 

4 σχόλια

Αφήστε μία απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

*

Προσοχή!!! Για να δημοσιεύονται, από 'δω και στο εξής, τα σχόλιά σας, θα πρέπει να επιλέγετε, την παρακάτω επιλογή  "Διάβασα και αποδέχομαι τους Πολιτική απορρήτου  " που σημαίνει ότι διαβάσατε κι αποδέχεστε την πολιτική απορρήτου του kozan.gr. Αν, κάποια φορά, ξεχάσετε να το κάνετε θα λάβετε μια ειδοποίηση ότι δεν το πατήσατε (αρα δεν αποδεχτήκατε την πολιτική απορρήτου). Σε αυτή την περίπτωση, για να μη χαθεί το σχόλιο σας, πατήστε να γυρίσετε πίσω  και ξαναπατήστε "δημοσίευση", τσεκάροντας, προηγουμένως, την προαναφερόμενη επιλογή. Η συμπλήρωση των πεδίων όνομα, Ηλ. διεύθυνση και ιστότοπος, της παραπάνω φόρμας, δεν είναι υποχρεωτική.

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.