Σεμινάρια του Οικονομικού Επιμελητηρίου Π.Τ. Δυτικής Μακεδονίας για ασφαλιστικά θέματα, στην Πτολεμαΐδα 11/3 & στην Καστοριά 12/3

6 Μαρτίου 2017
12:55
Κανένα σχόλιο

Σας προσκαλούμε στo σεμινάριο που διοργανώνει το Οικονομικό Επιμελητήριο Ελλάδας 5ο Περιφερειακό Τμήμα Δυτικής Μακεδονίας με τίτλο : «Ασφαλιστικά Θέματα»

Στην Πτολεμαΐδα : Το Σάββατο 11 Μαρτίου 2017 και ώρες 17:00 με 22:00. στην αίθουσα του Μουσικού Σχολείου Πτολεμαΐδας.
Στην Καστοριά : Την Κυριακή 12 Μαρτίου 2017 και ώρες 09:00 με 14:00 στο μεγάλο αμφιθέατρο του ΤΕΙ Καστοριάς.

Εισηγητής : κ. Κουλούρης Βασίλειος – Διευθυντής Κύριας Ασφάλισης Μισθωτών και Ασθένειας του Υπουργείου Εργασίας, Κοινωνικής Ασφάλισης και Κοινωνικής Αλληλεγγύης.

Είσοδος ελεύθερη

Αφήστε μία απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

*

Προσοχή!!! Για να δημοσιεύονται, από 'δω και στο εξής, τα σχόλιά σας, θα πρέπει να επιλέγετε, την παρακάτω επιλογή  "Διάβασα και αποδέχομαι τους Πολιτική απορρήτου  " που σημαίνει ότι διαβάσατε κι αποδέχεστε την πολιτική απορρήτου του kozan.gr. Αν, κάποια φορά, ξεχάσετε να το κάνετε θα λάβετε μια ειδοποίηση ότι δεν το πατήσατε (αρα δεν αποδεχτήκατε την πολιτική απορρήτου). Σε αυτή την περίπτωση, για να μη χαθεί το σχόλιο σας, πατήστε να γυρίσετε πίσω  και ξαναπατήστε "δημοσίευση", τσεκάροντας, προηγουμένως, την προαναφερόμενη επιλογή. Η συμπλήρωση των πεδίων όνομα, Ηλ. διεύθυνση και ιστότοπος, της παραπάνω φόρμας, δεν είναι υποχρεωτική.

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.