kozan.gr: Χύτρα Ειδήσεων: Δύο της παράταξης του Γιώργου Δακή …ψήφισαν, για πρόεδρο του περιφερειακού συμβουλίου, τον Φώτη Κεχαγιά

6 Μαρτίου 2017
12:32

Δύο της παράταξης τού Γιώργου Δακή …ψήφισαν  για πρόεδρο του περιφερειακού συμβουλίου, τον Φώτη Κεχαγιά. Αυτό φάνηκε από τα αποτελέσματα της χθεσινής ψηφοφορίας, γεγονός που φέρεται να δυσαρέστησε τον επί κεφαλής της παράταξης. Με δεδομένη τη σχέση τόσο του Γ. Δακή, όσων κι άλλων μελών της παράταξής του, με το νέο πρόεδρο του Περιφερειακού Συμβουλίου, αναμένονται, άκρως, ενδιαφέρουσες, ενδεχομένως και επεισοδιακές συνεδριάσεις.

Η Χύτρα

5 σχόλια

  • Η ΔΙΑΠΛΟΚΗ ΣΕ ΟΛΟ ΤΗΣ ΤΟ ΜΕΓΑΛΕΙΟ ΣΕ ΤΟΠΙΚΟ ΕΠΙΠΕΔΟ.ΚΑΠΟΙΟ ΠΑΛΗΚΑΡΙ ΦΩΝΑΖΕ “ΦΟΡΑΤΕ ΦΟΥΣΤΑΝΙΑ” ΜΟΛΙΣ ΑΝΑΚΟΙΝΩΘΗΚΑΝ ΤΑ ΚΑΙΝΟΥΡΓΙΑ ΟΝΟΜΑΤΑ ΑΠΟ ΤΟΝ κ. ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑΡΧΗ.ΔΙΑΨΕΥΣΕΙΣ ΔΕΝ ΓΙΝΟΝΤΑΙ ΔΕΚΤΕΣ ΩΣ ΑΝΑΛΗΘΕΙΣ.

  • Για Διάλυση ο Συνδιασμός και θέλαμε να ξαναγίνει περιφερειακή αρχή!!!!
    Μόνο ο ΣΒΩΛΗΣ έίναι Παλληκάρι!!!

  • Μου άρεσε μια φωτογραφία που είδα ΤΟΝ ΑΡΙΣΤΕΡΟ ΚΑΡΥΠΙΔΗ ΝΑ ΈΧΕΙ ΥΠΟ ΤΗΝ ΣΚΕΠΗ ΤΟΥ ΤΟΥΣ ΔΕΞΙΟΥΣ

  • Κύριε Δακή είμαι ένας από αυτούς που ψήφισε και όχι μόνο τον συνδιασμό σας και κατά τις τελευταίες Περοφερειακές εκλογές.
    Έχω την απαίτηση -ναι όπως σας το λέω την απαίτηση- να με πληροφορήσετε ποιοι είναι αυτοί οι δύο.

Αφήστε μία απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

*

Προσοχή!!! Για να δημοσιεύονται, από 'δω και στο εξής, τα σχόλιά σας, θα πρέπει να επιλέγετε, την παρακάτω επιλογή  "Διάβασα και αποδέχομαι τους Πολιτική απορρήτου  " που σημαίνει ότι διαβάσατε κι αποδέχεστε την πολιτική απορρήτου του kozan.gr. Αν, κάποια φορά, ξεχάσετε να το κάνετε θα λάβετε μια ειδοποίηση ότι δεν το πατήσατε (αρα δεν αποδεχτήκατε την πολιτική απορρήτου). Σε αυτή την περίπτωση, για να μη χαθεί το σχόλιο σας, πατήστε να γυρίσετε πίσω  και ξαναπατήστε "δημοσίευση", τσεκάροντας, προηγουμένως, την προαναφερόμενη επιλογή. Η συμπλήρωση των πεδίων όνομα, Ηλ. διεύθυνση και ιστότοπος, της παραπάνω φόρμας, δεν είναι υποχρεωτική.

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.