kozan.gr: Χύτρα Ειδήσεων: Ανανεώθηκε η σύμβαση εργασίας της καλλιτεχνικής διευθύντριας του ΔΗΠΕΘΕ Κοζάνης …με παρατηρήσεις από κάποια μέλη του Δ.Σ.

7 Μαρτίου 2017
08:05

Την ανανέωση, για 1 (ένα) έτος (1 Φεβρουαρίου 2017 έως 31 Ιανουαρίου 2018), της σύμβασης εργασίας ορισμένου χρόνου της Ελένης Δημοπούλου, που αποτελεί την τελευταία χρονιά, της τριετούς θητείας της, ως καλλιτεχνική διευθύντρια του ΔΗ.ΠΕ.ΘΕ. Κοζάνης, ενέκρινε το Δ.Σ. του Νομικού Προσώπου. Αν και η απόφαση, τελικά, ήταν ομόφωνη, τα μέλη Ελπίδα Κουϊμτζίδου, Παρασκευή Βασιλειάδου και Ερρίκος Δαβιδόπουλος ψήφισαν υπέρ, κάνοντας όμως σχετικές παρατηρήσεις. Η κ. Κουϊμτζίδου για την αμοιβή, τα έξοδα διαβίωσης και τις παροχές που δίνει το ΔΗ.ΠΕ.ΘΕ. στην κ. Δημοπούλου, (ενοίκιο σπιτιού και όλα του έξοδα, κινητό και σταθερό τηλέφωνο, κλπ), ενώ η κ. Βασιλειάδου χαρακτήρισε άκομψη τη συζήτηση για το θέμα παρουσία της Ε. Δημοπούλου. Τέλος, ο κ. Δαβιδόπουλος, παρατήρησε ότι το ΔΗ.ΠΕ.ΘΕ. με την κ. Δημοπούλου καλλιτεχνικά κινείται μονοδιάστατα εξηγώντας ότι παρουσιάζει έργα που απευθύνονται σε μια συγκεκριμένη μερίδα θεατών.

Η Χύτρα

8 σχόλια

  • Προβλέπεται από τη σύμβαση ΔΗΠΕΘΕ και Δημοπούλου, να πληρώνει το δηπεθε ενοίκιο σπιτιού (με όλα του τα έξοδα), τηλέφωνα και τι άλλο ακόμα που δεν ξέρουμε; Το δ.σ. του δηπεθε τι ρόλο έχει στην επιλογή των έργων; μπουχτισαμε με την “ψευτοκουλτούρα”

    • μια και ήσουν απο παράσταση σε παράσταση και τώρα πλέον δεν μπορείς ε?
      η Δημοπουλου απο τότε που ηρθε άλλαξε το θέατρο στη Κοζανη. δες τι συμβαίνει στα εργαστήρια, τα μαθήματα στα χωριά , με τα ΑΜΕΑ τις παραστάσεις , τα φεστιβάλ γενικότερα τις δράσεις τους.
      αλλά που….αν δεν ρίξεις χολη, πως θθα παει στραβά η μέρα (σου)

      • Για την ουσία των παρατηρήσεων της απόφασης, έχετε να πείτε κάτι;
        για την αμοιβή, τα έξοδα διαβίωσης και τις παροχές που δίνει το ΔΗ.ΠΕ.ΘΕ. στην
        κ. Δημοπούλου, (ενοίκιο σπιτιού και όλα του έξοδα, κινητό και σταθερό τηλέφωνο, κλπ)
        το ΔΗ.ΠΕ.ΘΕ. με την κ. Δημοπούλου καλλιτεχνικά κινείται μονοδιάστατα εξηγώντας ότι παρουσιάζει έργα που απευθύνονται σε μια συγκεκριμένη μερίδα θεατών.
        κι οσο αν ημουνα απο παρασταση σε παρασταση, εδυ που το ξέρεις, είσαι στο δηπεθε;

      • Τα σεμινάρια τα βρήκε έτοιμα και τα είχε στήσει ο Κώστας Μπαμπίλας μετά από πρόσκληση του Καραχισαρίδη.Από την αρχή είχαν πολύ μεγάλη ανταπόκριση και αυτό οφείλεται στην άρτια κατάρτιση και το ήθος του Μπαμπίλα.
        Να ξέρουμε τί λέμε!

      • Ε ας γίνει λοιπόν διευθύντρια κοινωνικής πολιτικής στο Δήμο, και ας αφήσει την καλλιτεχνική διεύθυνση, που για αυτό προσλήφθηκε.
        Από ΔΗ.ΠΕ.ΘΕ. γίναμε ΔΗΘΕΝ.ΠΕ.

  • Δηλαδή ποιό είναι το συνολικό ποσό της μηνιαίας αμοιβής της και έχουν ενστάσεις; Ολα από το τελικό νουμερο κρίνονται. kozan.gr γνωρίζετε κάτι;

  • Θα είχε ενδιαφέρον να δούμε, χωρίς διάθεση κουτσομπολιστικη,τι προβλέπει η σύμβαση της κ. Δημοπούλου, και τι παίρνει, χρήματα και παροχές

Αφήστε μία απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

*

Προσοχή!!! Για να δημοσιεύονται, από 'δω και στο εξής, τα σχόλιά σας, θα πρέπει να επιλέγετε, την παρακάτω επιλογή  "Διάβασα και αποδέχομαι τους Πολιτική απορρήτου  " που σημαίνει ότι διαβάσατε κι αποδέχεστε την πολιτική απορρήτου του kozan.gr. Αν, κάποια φορά, ξεχάσετε να το κάνετε θα λάβετε μια ειδοποίηση ότι δεν το πατήσατε (αρα δεν αποδεχτήκατε την πολιτική απορρήτου). Σε αυτή την περίπτωση, για να μη χαθεί το σχόλιο σας, πατήστε να γυρίσετε πίσω  και ξαναπατήστε "δημοσίευση", τσεκάροντας, προηγουμένως, την προαναφερόμενη επιλογή. Η συμπλήρωση των πεδίων όνομα, Ηλ. διεύθυνση και ιστότοπος, της παραπάνω φόρμας, δεν είναι υποχρεωτική.

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.