kozan.gr: Χύτρα Ειδήσεων: Προς τον Οργανισμό Αθλητισμού Πολιτισμού & Νεολαίας ο Γιάννης Ιωαννίδης

7 Μαρτίου 2017
09:31

Είναι το πρόσωπο για το οποίο, υπήρξε η μεγαλύτερη έκπληξη, όταν τ’ όνομά του, απουσίαζε από εκείνα των νέων Αντιδημάρχων του δήμου Κοζάνης, που ανακοινώθηκαν το περασμένο Σάββατο. Ο Γιάννης Ιωαννίδης υπήρξε από τους στενότερους συνεργάτες του δημάρχου, Λευτέρη Ιωαννίδη κι απ’ ότι φαίνεται θα παραμείνει, καθώς, σύμφωνα με πληροφορίες της στήλης, εκτός συγκλονιστικού απροόπτου, θα αναλάβει τον Οργανισμό Αθλητισμού Πολιτισμού & Νεολαίας του δήμου Κοζάνης. Βέβαια, όλα αυτά αναμένεται να ξεκαθαρίσουν μέχρι την Πέμπτη, ενώ μεγάλο ενδιαφέρον, γι’ αυτές τις εξελίξεις, αν τελικά επιβεβαιωθούν, θα έχει η αντίδραση και στάση της Φανής Φτάκα, η οποία θεωρούσε σχεδόν βέβαιο ότι θα παρέμενε στο πόστο της. Αν τελικά επιλεγεί ο Γιάννης Ιωαννίδης, σε ό,τι αφορά το κομμάτι του πολιτισμού, όλα θα γίνονται σε συνεννόηση με την Αντιδημαρχία Πολιτισμού και τον αρμόδιο Αντιδήμαρχο, Παναγιώτη  Δημόπουλο, ενώ στο κομμάτι του αθλητισμού, ο Γιάννης, θα έχει περισσότερο ενεργό ρόλο, αποκαθιστώντας, σε πρώτη φάση και τις σχέσεις του Οργανισμού με κάποια σωματεία, που είχαν εκφράσει τη δυσαρέσκειά τους για μια σειρά αποφάσεων της σημερινής Προέδρου.

Η Χύτρα

5 σχόλια

  • Ευκολο τελικά να γίνεις παράγοντας απ τη μια στιγμή στην αλλη σ αυτήν την πόλη και να κανεις και το σωστό προμοσιον στον εαυτό σου!

  • Οι αντιδημαρχοι εχουν το γοητρο και την ισχυ. Ολα τα αλλα ειναι παρηγορια στον αρρωστο…
    Κατσε γιαννη να χαρεις με το κοκαλακι που πηρες τελικα. Και ησουν και ο πρωτος σε ψηφους.
    Και τρεξε να τον ξαναβγαλεις δημαρχο.

  • Μια χαρά κινηση ειναι – το 19 παλι αντιδημαρχος. Και απο εκει μπορει να προσφερει πολλα στην τραυματισμενη σχεση του Δημου με τον αθλητικο κοσμο. Γερά Γιάννη.

Αφήστε μία απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

*

Προσοχή!!! Για να δημοσιεύονται, από 'δω και στο εξής, τα σχόλιά σας, θα πρέπει να επιλέγετε, την παρακάτω επιλογή  "Διάβασα και αποδέχομαι τους Πολιτική απορρήτου  " που σημαίνει ότι διαβάσατε κι αποδέχεστε την πολιτική απορρήτου του kozan.gr. Αν, κάποια φορά, ξεχάσετε να το κάνετε θα λάβετε μια ειδοποίηση ότι δεν το πατήσατε (αρα δεν αποδεχτήκατε την πολιτική απορρήτου). Σε αυτή την περίπτωση, για να μη χαθεί το σχόλιο σας, πατήστε να γυρίσετε πίσω  και ξαναπατήστε "δημοσίευση", τσεκάροντας, προηγουμένως, την προαναφερόμενη επιλογή. Η συμπλήρωση των πεδίων όνομα, Ηλ. διεύθυνση και ιστότοπος, της παραπάνω φόρμας, δεν είναι υποχρεωτική.

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.