Ευχαριστήριο Προϊσταμένου Δ/νσης Τεχνικών Υπηρεσιών του Δήμου Σερβίων προς τον Αντιδήμαρχο Θεόδωρο Κυριακίδη

29 Αυγούστου 2019
09:42

Με την ολοκλήρωση της αυτοδιοικητικής περιόδου αισθάνομαι την ανάγκη να ευχαριστήσω προσωπικά τον Αντιδήμαρχο Θεόδωρο Κυριακίδη για την συνεργασία που είχαμε καθ’ όλο το χρονικό διάστημα της θητείας του. Παρά τις αντίξοες συνθήκες που είχαν διαμορφωθεί, συνέβαλε καθοριστικά στην επίλυση ζητημάτων και προβλημάτων που προέκυπταν, συνεργαζόμενος αρμονικά με τις αρμόδιες υπηρεσίες και έχοντας ως μοναδικό γνώμονα την εξυπηρέτηση των πολιτών και το σεβασμό στην προσπάθεια των εργαζομένων.

Του εύχομαι υγεία και καλή δημιουργική συνέχεια.

Ο Προϊστάμενος Δ.Τ.Υ.

Δήμου Σερβίων – Βελβεντού,

Μανώλης Θεοδωρίδης.

2 σχόλια

  • Συγχαρητηρια στον προισταμενο της υπηρεσιας και ακομα πιο θερμα συγχαρητηρια στον ακουραστο και ανιδιοτελη αντιδημαρχο μας, Θοδωρο Κυριακιδη γοα τη τεραστια προσφορα του και την υπομονη που επεδειξε.

    • ο οποίος αντιδήμαρχος κατάφερε σε αγαστή συνεργασία με τον αλλοίμονο-ποτέ δεν του έφερε καμία αντίρρηση- να διαλύσει μια ολόκληρη περιοχή

Αφήστε μία απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

*

Προσοχή!!! Για να δημοσιεύονται, από 'δω και στο εξής, τα σχόλιά σας, θα πρέπει να επιλέγετε, την παρακάτω επιλογή  "Διάβασα και αποδέχομαι τους Πολιτική απορρήτου  " που σημαίνει ότι διαβάσατε κι αποδέχεστε την πολιτική απορρήτου του kozan.gr. Αν, κάποια φορά, ξεχάσετε να το κάνετε θα λάβετε μια ειδοποίηση ότι δεν το πατήσατε (αρα δεν αποδεχτήκατε την πολιτική απορρήτου). Σε αυτή την περίπτωση, για να μη χαθεί το σχόλιο σας, πατήστε να γυρίσετε πίσω  και ξαναπατήστε "δημοσίευση", τσεκάροντας, προηγουμένως, την προαναφερόμενη επιλογή. Η συμπλήρωση των πεδίων όνομα, Ηλ. διεύθυνση και ιστότοπος, της παραπάνω φόρμας, δεν είναι υποχρεωτική.

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.