kozan.gr: 20 χρονος φοιτητής του ΤΕΙ Δ. Μακεδονίας στην Κοζάνη, έπαθε ανακοπή, την ώρα που έπαιζε μπάσκετ με τους συμφοιτητές του

10 Μαρτίου 2017
13:44

Σύμφωνα με πληροφορίες του kozan.gr, στο Μαμάτσειο νοσοκομείο Κοζάνης, με ασθενοφόρο του ΕΚΑΒ, μεταφέρθηκε, πριν από λίγη ώρα (γύρω στη 13:00), ένας 19-20χρονος φοιτητής, με καταγωγή από το Ηράκλειο Κρήτης, που σπουδάζει στο ΤΕΙ Δ. Μακεδονίας (στην Κοζάνη) και συγκεκριμένα στο τμήμα Λογιστικής & Χρηματοοικονομικής. Ο νεαρός, την ώρα που έπαιζε μπάσκετ με συμφοιτητές του, στο Κλειστό Γυμναστήριο του Ιδρύματος, ένιωσε αδιαθεσία και λιποθύμησε. Αμέσως ο γυμναστής του ιδρύματος έδωσε τις πρώτες βοήθειες και ειδοποιήθηκε το ΕΚΑΒ. Όπως δείχνουν, τα πρώτα στοιχεία – ευρήματα, ο 19-20χρονος φαίνεται πως υπέστη ανακοπή, τα αίτιας της οποία διερευνώνται, από τους γιατρούς του νοσοκομείου. Η κατάσταση του κρίνεται σοβαρή κι αναμένεται να μεταφερθεί σε ΜΕΘ άλλου νοσοκομείου. 

Kozan.gr

11 σχόλια

Αφήστε μία απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

*

Προσοχή!!! Για να δημοσιεύονται, από 'δω και στο εξής, τα σχόλιά σας, θα πρέπει να επιλέγετε, την παρακάτω επιλογή  "Διάβασα και αποδέχομαι τους Πολιτική απορρήτου  " που σημαίνει ότι διαβάσατε κι αποδέχεστε την πολιτική απορρήτου του kozan.gr. Αν, κάποια φορά, ξεχάσετε να το κάνετε θα λάβετε μια ειδοποίηση ότι δεν το πατήσατε (αρα δεν αποδεχτήκατε την πολιτική απορρήτου). Σε αυτή την περίπτωση, για να μη χαθεί το σχόλιο σας, πατήστε να γυρίσετε πίσω  και ξαναπατήστε "δημοσίευση", τσεκάροντας, προηγουμένως, την προαναφερόμενη επιλογή. Η συμπλήρωση των πεδίων όνομα, Ηλ. διεύθυνση και ιστότοπος, της παραπάνω φόρμας, δεν είναι υποχρεωτική.

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.